Premier League

Δεν τον ξερω καν τον Γκαμπριελ, αλλα ο Ραμπιο ειναι πολυ καλος παικτης και ο Αρτουρ απλα οκ.

1 Like

Εγώ προσωπικά τους βρίσκω και τους 2 απλά οκ (ίδιο επίπεδο με Τσάκα άρα με την καμία αναβάθμιση). Άρα με λίγα λόγια θα δώσουμε τον καλύτερο αμυντικό μας για να γεμίσουμε το κέντρο αλλά όχι να το αναβαθμίσουμε.

Τεσπά γνώμη μου όλα αυτά. Btw Edu είσαι ότι πιο άχρηστο σε τεχνικό διευθυντή μεγάλης ομάδας.

1 Like

6η μεταγραφή για την Τοτεναμαρα με τον Spence τις Μιντλεμπσρο. Φαντάζομαι κάποιοι ίσως τον έχετε δει γιατί πέρσι έπαιζε στη Φορεστ που είναι λογικό να την υποστηρίζει ένα μεγάλος μέρος Ελλήνων.

Όπως και να’χει, την τελευταία δεκαετία έχουμε παράδοση να παίρνουμε wb από μικρές κατηγορίες και να τους κάνουμε είτε παιχταράδες είτε premier league material (bale, walker, rose, trippier, walker peters). Ας ελπίσουμε να βγει κι αυτός έτσι. Απ’ότι καταλαβαίνω υπάρχουν λεφτά ακόμη για μια δυνατή μεταγραφή, ακούγεται ο Maddison της Λεστερ

Βλέπω το 2ο φιλικό τώρα -ημίχρονο- με Μελβούρνη σε Αυστραλία, για την United, είδα και το προηγούμενο με Liverpool και ενώ φαίνεται αμυδρά μια πρόθεση αλλαγής στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας και στη γενικότερη φιλοσοφία, τουλάχιστον αναφορικά με το pressing και την κυκλοφορία της μπάλας από τα back προς τα εμπρός, μου φαίνεται αδιανόητο το ότι υπάρχει περίπτωση να βγει η σεζόν με McTominay-Fred στο κέντρο και Maguire πίσω…ο McTominay δεν ξέρει τι θα πει πάσα μπροστά, ενώ ο Fred, φιλότιμος και μαχητής αλλά υπερβολικά λίγος, ακόμα και για πάγκο. Ο Maguire για 45 λεπτά ήδη, φαίνεται πολύ αργός για να ακολουθήσει το πλάνο που θεωρητικά δουλεύει ο Ολλανδός.
(Xωρίς να κοροϊδευόμαστε βέβαια για την εικόνα μέχρι τώρα των φιλικών και για τον ‘‘Ten Hag’’ παράγοντας, λες και ήρθε καμιά κοσμογονική αλλαγή… υπάρχει η πρόθεση αλλά το παιχνίδι της United παραμένει πολύ αργό, ενώ είναι αδύνατο να σπάσουμε διπλή ζώνη άμυνας και… οι τελικές μας είναι ελάχιστες μέχρι τώρα)

Martiall δείχνει ορεξάτος, για να δούμε… περισσότερη εντύπωση μου έκαναν οι μικροί, που ελπίζω να ξεκινήσουν τώρα στο β’ μέρος με 10 αλλαγές πάλι, όπως με την Liverpool

Στα μεταγραφικά, ο Malacia φαίνεται καλό παικτάκι αλλά θέλει δουλίτσα και να πάρει παιχνίδια, ο Martinez που υπογράψαμε σήμερα ακούω ότι είναι καλό αριστεροπόδαρο μπακ -που το θέλαμε- και παίκτης που στο τσακιρ παίζει και 6άρι, ενώ ο Έρικσεν είναι ο Έρικσεν, τον ξέρουμε και τον εκτιμάω πολύ, πιστεύω να βοηθήσει…
Όσο για το σήριαλ του καλοκαιριού, λογικά θα κλείσει ο Frenkie, όταν εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα που του χρωστάει το χαϊδεμένο της Ουέφα και ελπίζω να φέρει μια ποιότητα στο κέντρο. Θα προτιμούσα 100 φορές Τίλεμανς και Νέβεζ πακέτο, αλλά για να τον θέλει τόσο πολύ ο Ten Hag, κάτι θα ξέρει υποθέτω, είναι πρώτο του καλοκαίρι και ας του δώσω το benefit of doubt, ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση που για άλλη μια φορά οι Glazzers τα έκαναν σκατά στα μεταγραφικά και τρέχουμε τελευταία στιγμή να πάρουμε ότι μπορούμε… θα ήθελα να μπούμε σφήνα σοβαρά και για τον Άντονυ του Άγιαξ πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν μας βλέπω. Αν φύγει όμως ο Ronaldo, τότε 'νταξ, αν δεν κάνουν σοβαρή κίνηση για τον Άντονυ έστω (που δεν είναι καν φορ αλλά τεσπα, ας παίξει μπροστά ο Martiall και κάνας μικρός, τουλάχιστον Sancho και Άντονυ θα είναι πολύ δυνατό δίδυμο στα χαφ), θα είναι για ντομάτες!!

Λογικά πάντως, για 4άδα δεν ήμαστε του χρόνου, Άρσεναλ/Τότεναμ/Τσέλσι + City/Liverpool είναι πολύ μπροστά.
Ας καταφέρουν όμως, να βγάλουμε μια σεζόν με ποδόσφαιρο που δεν σε κάνει να βγάλεις με πιρούνι τα μάτια σου και να πάμε καλά στο Ουέφα, ώστε την επόμενη σεζόν, αφού και αν φύγει η σοβαρή σαβούρα, κάνουμε ένα κανονικό step up προς τα εμπρός…

Σιχάματα Glazzers γτχς πια :stuck_out_tongue:

υγ. Iqbal, Savage, Pellistri θα τους ήθελα στην 1η ομάδα σιγά σιγά… VDB δεύτερο παιχνίδι που είναι ανύπαρκτος

1 Like

Βρήκα εισητήριο για Chelsea-Arsenal 5 Νοεμβρίου.
Δεν ξέρω αν θα προλαβω να δώ και την Liverpool

χτυπάει τριψήφιο;

Δεν ξέρω απο φίλο , season ticket που έχει στην Τσέλσι. Αλλά λογικά τριψήφιο πρεπει να είναι

Άντε καλά να περάσεις

1 Like

Ο social media manager τα αξίζει τα λεφτά του…

Ο Martinez είναι ok, για βασικός CB σε ομάδα 4άδας Premier League μάλλον lower end θα έλεγα για τα λεφτά που δίνουμε αλλά πλέον δεν υπάρχει ομάδα που να μην κοιτάξει να μας αρμέξει οπότε δεν έχει να λέει. Για DMC να μπαλώσεις μερικά παιχνίδια αν δεν έχεις βασικό OK, αλλά δεν είναι κανονική λύση, όπως δεν είναι και αυτοί που ήδη έχουμε

Ο FDJ είναι κανονικός high end παίκτης αλλά χωρίς κανονικό DMC από πίσω νομίζω ότι θα είναι υπερφορτωμένος ειδικά με ψηλότερο pressing και δε θα αποδώσει αυτά που μπορεί. Αλλιώς αν δεν βγει τεμπελαρία σαν τον ινσταγκράμερ, ως ελεύθερος στο τρίτο 4ο έχει δυναμική για πολύ μεγάλα πράγματα. Σε “σωστή” 11άδα δε νομίζω ότι χωράει με τον Φερνάντες, που είναι τίμιος αλλά λίγος για πρωταθλητισμό. Αν έπρεπε σώνει και καλά να γίνει τώρα η δουλειά, σίγουρα πακέτο τους 2 που λες, αλλιώς Frenkie τώρα με 80 και υπομονή μέχρι του χρόνου ή τον Γενάρη για τα υπόλοιπα.

1 Like

Ωραίο παιχνιδάκι, αν έχετε όρεξη 15’ κάντε το και βάλτε τα αποτελέσματά σας

Εγώ ήμουν λιιιιιιιγο biased :sweat_smile:

1 Like

Δεν θα πω κάτι για Τότεναμ καταλαβαίνω και εγώ το ίδιο θα κάνω… Τέσπα έχω 2 ενστάσεις. Νομίζω η Έβερτον θα είναι πολύ πιο κάτω και η Λιντς θα σωθει εύκολα.

Αυτά πάω να κάνω το δικό μου

Μην κάνεις calculate όμως ασ’το για το τέλεος, το έκανα στην 5η αγωνιστική και για 2-3 αγωνιστικές είχα κατά νου το που είναι κάθε ομάδα και μετά το άφησα

1 Like

Πρωτάθλημα λίγο υψηλών ταχυτήτων ειδικά για τις 4 πρώτες. Η τσέλσι σίγουρα με τις μεταγραφές κλπ θα είναι καλύτερη οπότε μάλλον θα πέσω έξω.

Βλέπω να την γλυτώνει η Νοτινγχαμ και να την παθαίνει η Σαουθάμπτον.

Νόμιζα θα βγει καμιά πατάτα αλλά έβγαλα νορμαλ βαθμολογία πιστεύω

πολλη ωρα παιρνει το παιχνιδακι αλλα σκεφτομουν να κανω μια προβλεψη τις προαλλες και πιστευω οτι θα ειναι
1-2 City/Liverpool
3-4 Tottenham/Arsenal
5-6 Manchester/Chelsea
7-8 Newcastle/West Ham
9-12 Η Leicester πιστευω θα πεσει αρκετα σε αποδοση και θα ειναι σχετικα μακρια απο την οκταδα εκτος αν την κουβαλησει ο Vardy. Απο την αλλη αν και πιστευω στις ικανοτητες των Aston Villa, Crystal Palace και Brighton μου ειναι δυσκολο να πονταρω οτι οντως θα κανουν την εκπληξη και θα βγουν Ευρωπη.
13-14 Brentford/Wolves εκει διπλα κι αυτες
15-16 Fulham/Leeds
17-18 Everton/Nottingham
19-20 Southampton/Bournemouth

Τι Fulham 11 ρε μλκς που τα είδε ο άλλος αυτά :rofl::rofl:

Κοίτα το ξέρω ότι είναι δύσκολο να κάνεις πιο σύνθετες σκέψεις, αλλά οι θέσεις 11-18 έχουν 2 νίκες διαφορά.

Στο μόνο που συμφωνώ ότι έπεσα πολύ έξω είναι η Everton, νομίζω της έκανα καλό σερί στο τέλος και ξέφυγε :stuck_out_tongue:

Κατά τ’άλλα νομίζω πως η 4αδα θα είναι ίδια με πέρσι, με τη μόνη διαφορά ένα shift όλων για να βγει 1η η Τοτεναμάρα :stuck_out_tongue:

Μάλλον άλλο πρωταθλημα βλέπεις :stuck_out_tongue_closed_eyes:. Ασανσέρ είναι κάθε χρόνο εντωμεταξύ . Σιγά μην βγει και UEFA

1ηLiverpool
2η City
3η Arsenal
4η Chelsea
5η Tottenham
6ηWest Ham
7η Manchester United
8η Newcastle
9η Leicester
10η Crystal Palace
11η Wolves
12η Southampton