Premier League

Με Άρσεναλ σήμερα . Αν καταφέρουμε και νικήσουμε θα είναι μεγάλο διπλό

Ξανά το ίδιο με την προηγούμενη βδομάδα, στην αρχή είναι καλύτερη η Άρσεναλ, στο 30 ισοφαριζεται, μέχρι το ημίχρονο δεν έχει καμία σχέση με το πως έπαιζε και βάζει ένα γκολ σε κομβικό σημείο όταν ο αντίπαλος μοιάζει ότι θα σκοράρει.

Μουφα πέναλτι για το 3-2, αλλά δεν πειράζει, ας μείνει πίσω η Λίβερπουλ για την 4αδα

Το να υπάρχει και ένα 10λεπτο μετά την ισοφάριση που μια ομάδα θέλει να βρει πάλι ισορροπία δεν είναι και κάτι περίεργο όμως, ειδικά σε ντέρμπυ.

Εμένα με ψιλοένοχλησε πως μετά το 1-0 σαν να υπήρξε ένας εφησυχασμός, για αυτό και δεχτήκαμε το 1-1. Πολύ σωστή αντίδραση όμως και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν τσιτωμένοι και με περισσότερη ένταση.

Το πέναλτυ σοφτ αλλά δίνεται, υπάρχει επαφή και το παίρνει και ο επιθετικός. Θα μπορούσε και να μην το δώσει βέβαια, αλλά δεν συνιστά και έγκλημα θαρρώ.

Πολύ ωραίο ματς!

Δεν υπάρχει Λίβερπουλ φέτος. Τραγελαφική είναι σε κάθε επίπεδο .

Το στοίχημα για τη Λίβερπουλ είναι να αντέξει το οικοδόμημα και φυσικά να μη διασυρθούμε. Γιατί αν συνεχίζουμε να μην νικάμε η χρονιά θα θυμίζει το 2011. Όταν ήρθε η FSG…

Δεν αναφέρθηκα καθόλου στη διαιτησία τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα εδώ πέρασε ο Μαρτινέλι ολόκληρη την ομάδα γιατί δεν τον ενόχλησε κανένας

Ήρθαν κάτι φίλοι και βγήκαμε με αποτέλεσμα να μην δω το ματς. Απ τα highlights υπάρχει πέναλτι στο χέρι, το πέναλτι όπως ολόσωστα λέει και ο @martian είναι σοφτ αλλά δίνεται (και στην τελική δώστε μας και ένα καιρός ήταν). Κατα τ άλλα δεν θα τα έριχνα στην διαιτησία ότι είδα στα highlights ήταν Άρσεναλ. Η Λίβερπουλ πέραν των 2 γκολ είχε ένα άψυχο σουτ του Σαλάχ και τίποτα αλλο οπότε υποθέτω πως είμασταν καλύτεροι.

Δεν είδα το ματς ξαναλέω αλλά και να διαφωνήσει κανένας δεν με νοιάζει :stuck_out_tongue: Έφαγα κάτι κοψίδια να με κρατήσουν μέχρι το πάσχα και ταυτόχρονα η Αρσεναλάρα πήρε τεράστιο ντέρμπυ με μπαλάρα (και πήγα και ταμείο μετά από 2 χιλιετίες)

ΥΓ Μαρτινέλι σ αγαπώ ρε φίλε πρέπει να μοίρασες υπόθετα για την ζαλάδα σήμερα :stuck_out_tongue:

ΥΓ2 @nnnkkk άλλη μια έμεινε για την 10η αγωνιστική και αν δεν μπούν στο γήπεδο οι δικοί μας και φάμε κάνα -15 δεν σε βλέπω να βγαίνεις σωστός μαν :wink:

ΥΓ3 Σωτιρακόπουλε επιμένεις ότι φέτος η Λίβερπουλ παραμένει το αντίπαλο δέος της Σίτι ή πρέπει να πας στο -20 ;(Ναι νωρίς ακόμα και χαβαλέ κάνω δεν θέλω να προκαλέσω εννοείται αλλά είμαι πανευτυχής μετά από χρόνια με την ομάδα τι να κάνω;;:wink: )

ΥΓ4 COYG!!!

1 Like

Εγώ με τα χέρια έχω μπερδευτεί πλέον, δεν ξέρω τι δίνεται και τι όχι και γιατί. Για εμένα πέναλτυ ήταν το σημερινό, αλλά ο διαιτητής και το var δεν αμφιταλαντεύτηκαν καν. Και οι εκφωνητές δεν είδαν πέναλτυ, δεν υπήρχε καμία διχογνωμία. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω και δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπω φέτος.

1 Like

Εγώ πέναλτι το είδα. Τέσπα οι λιβερπούλιανς ας τα βάλουν με τον Όλιβερ δεν είναι ότι η Άρσεναλ ευνοείται συνέχεια ξέρω γω (btw αυτός δεν ήταν που έδωσε με Λιντς 2 κίτρινες σε δευτερόλεπτα στον Martinelli;)

Επειδή βλέπω πολύ πίκρα στα social του τύπου έτσι κ αλλιώς η Άρσεναλ δεν έχει ελπίδα με τέτοια σίτι κλπ ένα θα πω. Δεν με νοιάζει που δεν έχουμε ελπίδα (που οκ ας αφήσουμε τους παίχτες και τον Αρτέτα να μας δείξουν μέχρι που μπορούμε) μετά από χρόνια ανυπομονώ να έρθει το σκ για να δω να παίζει η Άρσεναλ, δεν μπορει να μου το στερήσει κανένας επειδή ένας μέτριος ρεφ έτυχε να δώσει ένα σφύριγμα στην Άρσεναλ.

Υπομονή μετά το μουντιάλ μπορεί να είμαστε άλλη ομάδα και να σερνόμαστε δεν λεώ αλλά αφήστε μας να το χαρούμε τώρα πού κοντράρουμε έστω και για λίγο στα ίσα την ομαδάρα της Σιτι

1 Like

3 χρονιά σχεδόν απ’την πρόσληψη του Αρτέτα, κοντά 400εκ € σε μεταγραφές, 2 όγδοες θέσεις και 1 πέμπτη, καιρός δεν ήταν?

Σωστό πολυ σωστό σχόλιο. Αλλά παντα να ανυπομονείς για την ομάδα σου και στα καλα και στα κακά… Ήξερα σήμερα ότι θα χάσουμε αλλά το περίμενα μια εβδομάδα. Όπως και τώρα περιμένω να δω την Λίβερπουλ την Τετάρτη και μετά την Κυριακή.

Μωρέ πάντα την βλέπω την Άρσεναλ και στα κακά και στα καλά είναι όμως η πρώτη φορά μετά από καιρό που και παίζουμε καλή μπάλα και κερδίζουμε. Υπήρξαν και άλλες χρονιές που παίξαμε μπαλάρα ας πούμε αλλά τέτοιο σερί ούτε για αστείο δεν μπορούσαμε να κάνουμε

50 εκ λιγότερα έδωσε η Σίτι αυτό το διάστημα που ήδη ήταν στους 90+ πόντους και είχε 2 παίχτες σε κάθε θέση. Εμείς ούτε έναν παίχτη κορυφαίου επιπέδου δεν είχαμε (Son κ Kane ουτε στον υπνο μας μην παω και στους αλλους) μάντεψε ποιος έπρεπε να ξοδέψει. Όλη η 11αδα μας σήμερα κόστισε 346 εκ να αποκτηθει απ το 2017 μεχρι σημερα. Η Σιτι εδωσε το 1/3 μονο για τον Grealish, η Τσελσι τα μισα για 3 αμυντικους φετος και η γιουναιντετ πανω απο τα 2/3 γαι Κασεμιρο/Αντονι/Σανσο. Η τοτεναμ που πηγε τσου λου και δεν μας εβλεπε υποτιθεται εδωσε παραπανω φετος. Γενικα περαν του Πεπε και κανα 2 υπεραξιες απο Αγγλια δεν νομιζω να καναμε παραλογες μεταγραφες και πιστευω κραταμε περισσοτερο τα προσχηματα απο ολους εκτος ισως απ την τοτεναμ που ξοδευουμε πανω κατω τα ιδια. Επισης κλεβεις η πρωτη 8η θεση ηταν μιση χρονια που δεν σωζοταν με τιποτα :stuck_out_tongue:

Έχεις ομάδα πλέον για αυτό μπορεί κάποια στιγμή να ξεφουσκώσει αλλά η μέχρι τώρα εικόνα είναι τίμια. Αν καταφέρεις και βγείς champions league θα είναι πολυ καλή χρονιά.

Γελάω με Tottenham και ειδικά το τι έχει ξοδέψει αυτή η ομάδα . Κρίμα για τον Kane και τον Σον να παίζουν σε μεσαίες ομάδες

Στο λέω εγώ ότι θα ξεφουσκώσει. Πάρε την Σίτι για σύγκριση Ντίας, Λαπορτ, Στόουνς, Ακε, Ακανζι νομίζω ο @nnnkkk το πε ότι θα επαιζαν βασικοί σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες ,και συμφωνώ, αλλά στην Σίτι 3 είναι αναγκαστικά πάγκο. Εμείς αν τραυματιστεί ένας στόπερ θα κάνουμε τον σταυρό μας, αν τραυματιστεί ο Πάρτευ το ίδιο κλπ νομίζω κατάλαβες. Ε κάποια στιγμή με σχετικά μικρό ρόστερ δεν είναι κάτι 2-3 τραυματισμοι ταυτόχρονα + ντεφορμαρισμα και μένεις πίσω αστραπιαία.

Η Τότεναμ ξόδεψε σχετικά πολλά φέτος πήρε τον παιχταρα τον Ριτσαρλισον κλπ αλλά και πάλι σου δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει το απαιτούμενο βάθος επίσης. Πχ τέρμα δεν έχουν καλά καλά πρώτο φαντάσου τον 2ο (Μου ειναι άκρως συμπαθής ο Γιορις αλλά κάνει πολλά λάθη πλέον). Αντί Kane δεν είχε ποτέ…

Η Σίτι βάθος είχε χρόνια τώρα όμως τελευταία 2 παίχτες της έλειπαν, ένας κιλερ και ένα κατσίκι στο κέντρο που να είναι αποκλειστικά κόφτης και να χαλάει επιθέσεις. Ε τα πήρε και τα 2 (ασχέτως αν δεν έπαιξε ο Φιλιπς πιστεύω θα είναι χρήσιμος). Δίνει Στελινγκ, Γκάμπι και Ζιτσενκο που ήταν περιττοί και τώρα είναι αστέρια στις ομάδες τους ενώ η ίδια δεν έχει επηρεαστεί καθόλου και μοιράζει τέσσαρες αβερτα

Το θετικό για την Άρσεναλ δεν είναι ότι κοντραρει την Σίτι τώρα αλλά ότι έχει μια καλή διαφορά από Λίβερπουλ, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ για να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση για 4αδα που ήταν και είναι ο νο1 στόχος

Η Tottenham δεν πειθει παρόλο που ξοδέψει μια περιουσία. Παίχτης όπως ο Richarlison δεν με έπεισε ποτέ ουτε τώρα ουτε στην Everton. Σοβαρά μιλώντας φυσικά και η Tottenham έχει φτιάξει ομάδα ο Κόντε είναι προπονηταρα και έχει και άμυνα πλεον.

Από εκεί και πέρα θα πάει για τετράδα και αυτή.

Για την Chelsea θα τα πουμε σε λίγο καιρό δεν μπορώ να κρίνω τον Potter από τώρα.

Η City είναι η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία. Είναι απίστευτα άρτια ομάδα με όμορφο ποδοσφαιρο . Φυσικά και θα είναι παλι δικό της.

Όσο για την Liverpool, κατά την γνώμη μου 4 πραγματα πρέπει να γίνουν για να γίνει η Λίβερπουλ έτσι όπως ήταν τα τελευταία χρόνια.

1. Εκκαθάριση του ρόστερ. Κάτι κλόουν τύπου Κεϊτά Οξ που είναι 1 αγώνα μέσα και 2 μήνες στο νοσοκομείο (και ο αρχή κλόουν ο Κεϊτά παραπονιέται ότι δεν παίζει κιόλας) να φύγουν με συνοπτικές διαδικασίες. Καλός χρυσός ο Κλοπ αλλά δεν έχουμε ίδρυμα να τους κρατάμε όλους. Κάποιοι πρέπει να φεύγουν.

2. Ανανέωση του ρόστερ. Χρειάζονται νέοι παίκτες στην ομάδα. Εδώ και καιρό φαίνεται ότι μια καλά δουλεμενη άμυνα δεν μπορούμε να την ανοίξουμε γιατί μας έχουν μάθει πλέον κλείνουν τα άκρα και τέλος το πανυγήρι. Για το ότι οι μισοί παίκτες δεν έχουν αντικαταστάτες δεν μιλάω καν. Για να παίξει και ο παίκτης θέλει και ανταγωνισμό.

3. Στήριξη στον Κλοπ. Αρχικά να αλλάξει νοοτροπία η διοίκηση. Με πολιτική έσοδα έξοδα δυστυχώς δεν κάνεις πρωταθλητισμό. Η Σίτι είναι στην κορυφή και θα παραμείνει εκεί για πολλά χρόνια ακόμα γιατί έχει απίστευτο σχεδιασμό. Ναι ρίχνει πολυ χρήμα αλλά το ρίχνει σε στοχευμένες κινήσεις. Από όλες τις μεταγραφές του Πεπ μόνο ο Γκριλις βγήκε κακός (εννοώ ότι δεν προσφέρει αυτά που πρέπει σε σχέση με τα λεφτά που έδωσαν) ενώ π.χ. Chelsea United που ρίχνουν τα ίδια ή και παραπάνω χρήματα οι μισές τους μεταγραφές έχουν βγει αποτυχίες. Να του φέρουν παίκτες να κλείσει τα κενά που υπάρχουν. Δεν ζητάω να δώσουν200 και 300 μυρια παίκτες βρίσκεις και με λίγα χρήματα (π.χ. Μπάγερν πήρε Γκραβενμπερχ με ένα 20αρι)

4. Αλλαγές στο τεχνικό τιμ. Δεν γίνεται οποίος έρχεται να βγάζει αμέτρητους τραυματισμούς. Ή το σκαουτινγκ μας είναι σκατά ή οι γυμναστές κτλ κάτι κάνουν λάθος.

Και 1 πράγμα ακόμα. Ας μάθει επιτέλους κάποιος στον Τρεντ τα βασικά της άμυνας. Κάθε παιχνίδι να ξεκινάμε με 1 γκολ στην πλάτη επειδή είναι σίγουρο ότι θα μας τρυπησουν από δεξιά. Αλλιώς ας αλλάξει θέση… Και ο Κανσελο και ο Ερνάντες είναι μοντέρνα μπακ αλλά επιθετικά και αμυντικά έιναι άψογοι. Μπακ που δεν ξέρει να μαρκάρει δεν έιναι μπακ.

σιγουρα θα μπορουσε η ομαδα να τερματισει σε υψηλοτερες θεσεις αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Καταρχας με βαθμους να το παρουμε το 15/16 βγηκαμε δευτεροι με 71 και περυσι πεμπτοι με 69. Επειτα δεν θελει μονο χρονο να παρεις παικτες αλλα και να ξεφορτωθεις ολους αυτους που υπηρχαν αλλα δεν εκαναν για διαφορετικους λογους. Να αδιασεις απο βαρια συμβολαια για να μπορεσεις να ανταμειψεις τους νεους σου αστερες. Και μιας και ειπα για συμβολαια, το 400εκ€ ακουγονται πολλα αλλα περα απο αυτα που ηδη ειπε ο osfp7 να βαλουμε και τις απολαβες στην εξισωση. Ποσα παιρνουν οι White, Tomiyasu και ποσα οι ελευθεροι Varane, Ronaldo πχ;

Το καλο με τον Αρτετα ειναι οτι η διοικηση τον εμπιστευτηκε και τον αφησε να δουλεψει οπως ηθελε. Απο την πρωτη στιγμη προσπαθησε να χτισει μια ομαδα με συγκεκριμενο χαρακτηρα και ποδοσφαιρικες αξιες και ακομα και οταν δεν εβγαιναν τα παντα, εβλεπες οτι κατι προσπαθουσε να γινει. Δεν ημασταν ξεφραγκο αμπελι. Θυμαμαι χαρακτηριστικα μια συνεντευξη τους πρωτους μηνες που ελεγε οτι δεν θελει να δει ατομα να παραπονιουνται μετα απο καποιο λαθος και να αποποιουνται ευθυνες (οπως εκανε παντα ο Μουσταφι). Πρώτα εδωσε εμφαση στην αμυνα να γινει πιο συμπαγης, κατι που στερησε την ελευθερια μπροστα. Μετα βελτιωθηκε το passing game και το press resistance και εφοσον ολοι μπροστα ωριμασαν κιολας βλεπουμε και την επιθεση που βλεπουμε φετος.

Το σημαντικο με την φετινη Αρσεναλ δεν ειναι απλα οτι παιζει ωραια μπαλα και οτι νικαει αλλα και οτι το μεσο ορο ηλικιας ειναι τα 24 ετη. Saka, Martinelli, Odegaard, Jesus, ESR, Vieira, Nketiah, Gabriel, Saliba, White, Tomiyasu δεν εχουν φτασει καν στο prime τους. Η μονη θεση που θα χρειαστει αντικαταστατη συντομα ειναι του Partey

1 Like

Για Αρσεναλ και τι λεγαμε τελος Αυγουστου:

Με μια αγωνιστικη να απομενει για να κλεισουν οι πρωτες 10, μαλλον δεν επεσες και πολυ μεσα @nnnkkk :smiling_imp:

Εγω απο την αλλη επεσα μεσα 100% αφου ειχα πει οτι αντε να την περασουν η Σιτι και η Τοτεναμ την Αρσεναλ στην χειροτερη, και με τους βαθμους που εχουν πλεον μονο η Σιτι ισως την περασει :alien:

1 Like

Δώσε χρόνο στους χέστες και θα επιστρέψουν στα νορμάλ τους επίπεδα

Παμε στις 20 αγωνιστικες για τωρα λοιπον και βλεπουμε :stuck_out_tongue:

Στο τέλος της χρονιάς μετράει και ξέρουμε τι θα γίνει τότε

Δεν είναι τίποτα αυτό σε 7 μήνες περίπου θα μηδενίσει.

Αν ξέρεις τι θα γίνει στο τέλος από τώρα δώσε κάνα σημείο να πάω Μαλδίβες αντί για Μάλτα το καλοκαίρι που σχεδιάζω :stuck_out_tongue:

Άσε, προχθές έπιασα μια 3αδα μόνο, η Τσέλσι ήρθε 3-0 και το Αυστριακό 2-1 με απίστευτη ευκαιρία χαμένη στο 95’… Μπορεί να μην τα πιάνω 100%, αλλά έχω το γενικότερο feeling, εξού και το ότι μπορεί να έπεσα έξω στη 10η αγωνιστική, αλλά στην 38η θα είμαι μέσα…

1 Like