Premier League

Ό,τι πεις, έχεις δίκιο

Την παρούσα στιγμή ναι, η Arsenal είναι η μόνη που μπορεί να κοντράρει την Σίτυ. Αρκεί να δεις τις εμφανίσεις της και τον πίνακα. Δεν είναι επιστημονική φαντασία. Μιλάμε για τώρα και για φέτος, δεν λέμε για πέρσυ ούτε πρόπερσυ ούτε πριν 10 χρόνια. Επίσης δεν λέμε πως θα είναι έτσι και σε 2 μήνες. Ναι, μπορεί να τραυματιστεί κάποιος κομβικός παίκτης ή να συμβεί ακραίο ντεφορμάρισμα ή κάτι άλλο. Μπάλα είναι. Απλά είμαστε αισιόδοξοι, that’s all. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι.

1 Like

Λέω κάτι παράλογο;;; Νομίζω έχω λογικά επιχειρήματα. Βασικά ότι λέει και ο συνοπαδός με καλύπτει απόλυτα

Αφού κάνουμε άλλες συζητήσεις. Εξηγώ τι εννοώ με το άμεσα, με το ζόρι να μου λέτε για φέτος. Σου λέω ότι και φέτος να πάρει το πρωτάθλημα, δεν της φτάνει της Αρσεναλ για να γίνει διεκδικήτρια, μου λες δεν είμαστε το ίδιο με τη Λέστερ, λες και η Λίβερπουλ είναι η ίδια με τη Λέστερ.

Μιλάμε για φέτος, σας λέω ότι θα πέσετε και μην κρίνετε από 10 παιχνίδια, γιατί πέρσι η ίδια ομάδα χέστηκε πάνω της, μου λέτε δεν είναι η ίδια ομάδα αλλά δεν πάει για πρωτάθλημα, αλλά αν μείνουν όλοι σε φόρμα και ξεκούραστοι θα πάμε, αλλά δε θα μείνουν και τι να κάνουμε. Αβαβά ότι με τη Λιντς στο 2ο ημιχρονο έπρεπε να φάτε 3 γκολ και δεν ακουμπήσατε μπάλα, αλλά παίζει μπαλάρα η ομάδα 1 ημίχρονο δε λέει κάτι. Καμία ομάδα του top6 δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας κάποια άλλη φέτος, αλλά η Τότεναμ έχει το πρόβλημα. Η Τότεναμ έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ever, από πέρσι έχει τους περισσότερους βαθμούς μετά τη Σίτι, αλλά η Αρσεναλ είναι αρμάδα.

Γι’αυτό λέω, έχετε δίκιο, είστε ομαδάρα, αν δε χεστείτε και φέτος πάνω σας μπορεί να πετύχετε κάτι καλό. Θα παλέψει για να μπει 4αδα εγώ λέω

7η θέση η Φούλαμ. Πολύ τίμια η μέχρι τώρα πορεία της

Η κατάρα της Σαουθάμπτον συνεχίζεται :sweat_smile:

Είναι δυσκολη στην έδρα της η Southampton

Κακή και φέτος η Λιντς. Θα κινδυνέψει και θα ζοριστεί. Ειδικά αν παραμείνει πιο σταθερή η Μπορνμουθ και η Φουλαμ.

0-2 η Newcastle

Paul Merson, καλυτερος αναλυτης απο ολους μας!

Πετάει η Liverpool φέτος

1 Like

Εγω παλι μπερδευτηκα παρα πολυ.
Στο Ανφιλντ δεν επαιζαν?

Υπάρχει Anfield φέτος ??? :rofl:

Δεν ξερω, εμενα μου λενε οταν κερδιζει η ομαδα σας οτι this is Anfield, τωρα τι εγινε?
Και που ηταν τελος παντων η βαρια φανελα της Λιβερπουλ, σιγουρα ζυγιζει παραπανω απο της Leeds.

Κάνουμε κακή χρονιά φέτος αυτό είναι όλο

1 Like

Χαχαχα καλή 4αρα έφαγαν το χάρηκα

1 Like

Άλλος ένας που δεν κάνει καλή διατροφή και είναι παιχταράς. Δεν είναι θέμα διατροφής, είναι να το έχεις.

Εγώ τρώω ακόμη και καρδιά ή συκώτι, καθώς και λαζάνια που μου φτιάχνει ο πατέρας μου.

Παρεμπιπτόντως κι εγώ τρώω καρδιά και ζυμαρικά αλλά δεν παίζω Premier League :disappointed:

Συκώτι που λέει ο Χάαλαντ έτρωγα παλιότερα.

Να σε ξεμπερδεψω:

Ενας απο τους (σημαντικους) λογους της (γιγαντιας) τσουκαλοποιησης σου. Προσπαθησε να τους ξεπερασεις, για καλο θα ειναι.

#thisisanfield