Κριμα για Kane και Son να παιζουν σε αυτη την οτι να ναι ομαδα…
Όσο κρίμα ήταν να παίζει ο Στίβι ο Τζι τόσα χρόνια στη Λίβερπουλ
Πόσο κωλοφαρδη ομάδα ρε μλκ
Καθολου κριμα, σε σοβαρη ομαδα θα ηταν ενας μεσοεπιθετικος της σειρας.
ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΛΙ
Θεια δικη ρε μαλακα. Με τον κλοουν Richarlison. Μια ακόμη νίκη και όλο και πιο κοντά στην Ευρώπη
Αλλά για ακόμη μια φορά ειδικά στο δευτερο ημιχρονο τραγική Λίβερπουλ. Στο πρωτο επρεπε να είχαν φάει 5
Χάνεις ματς 3-0 στο 15’, άξιζες να το κερδίσεις με 2 δοκάρια, 3 τετ α τετ, ισοφαρίζεις σε 3-3 στο 93 και ο παίχτης που έχεις αποφασίσει να μην του ανανεώσεις το συμβόλαιο, δίνει πάρε βάλε για το 4-3 .
Δεν είμαι καν θυμωμένος, για κάτι τέτοια βλέπω μπάλα. Επίσης να πούμε πως έχουν δίκιο οι Λιβερπουλιανς, κάτι έχει το γήπεδο και υπάρχει κατηφόρα
Πες μου μια φάση μετά το 3-0 που κάνατε αγόρι μου, ένα σουτ του Γακπο που κόντραρε και μετά το 4-3, μη λες ψέματα
Με άφησε να ψηφίσω μόνο μία επιλογή. Έβαλα Φαν Πέρσι.
Ξεπέρασε το ρεκόρ των Shearer, Cole, ο Haaland σήμερα φτάνοντας τα 35 γκολ, και έχει ακόμα μερικά παιχνίδια για να πιάσει το ρεκόρ πρώτης κατηγορίας που κρατάει απο το 1967 (?) με 37 γκολ, όπως άκουσα από τη μετάδοση. Τι καλύτερη αφορμή από ένα poll για το αγαπημένο/καλύτερο σέντερ φορ στην Πρέμιερ?
- Van Nistelrooy
- Shearer
- Henry
- Kane
- Aguero
- Cantona
- Bergkamp
- Rooney
- Ian Wright
- Fowler
- Owen
- Zola
- Van Persie
- Sheringham
- Andy Cole
- Torres
0 voters
Έβαλα καθαρούς forwards/strikers, γι’αυτό λείπουν οι Salah, Cristiano πχ, και να έχουν παίξει αρκετό καιρό στην Πρέμιερ (γι’αυτό λείπει ο Suarez ή ο Ibra). Αν έχω ξεχάσει κάποιον, μη βαράτε, πήγα από μνήμης
Max 5 επιλογές, ψηφίστε! Και ποστάρετε και 2 λόγια από κάτω αν θέλετε
Fixed
Van Persie, Bergkamp, Henry, Aguero κ Rooney. Τον πρώτο κυρίως υποκειμενικά, για τους άλλους πιστεύω είναι οι καλύτεροι που είδα μαζί με Drogba (που είναι και η μόνη ηχηρή απουσία απ την λίστα που μου έρχεται). Kane ίσως βάλω σε 4-5 χρόνια και τέλος υπεραγαπώ τον Τόρες αλλά με τέτοιο χάλι στην Τσέλσι δεν τον επέλεξα
Φτου, έχεις δίκιο, τον είχα βάλει αλλά επειδή έκανα 2-3 φορές λάθος στην εισαγωγή του poll μου ξέφυγε
Εμένα ο αγαπημένος μου πέρα απ’ τον Kane, και μάλλον περισσότερο, είναι ο Ruud, απίστευτος υπερπαίχτης και έπαιζε τόσο γαμάτα μεταξύ 9-10, τα έκανε όλα.
Shearer δεν έβαλα γιατί δεν τον έχω δει πολύ (ούτε σε βιντεάκια όπως τον Cantona) και όσο τον θυμάμαι ήταν στα τελειώματα του, χωρίς να είναι κάτι “ιδιαίτερο” τότε
Ω ρε κηδεια σημερα…
- Thierry Henry γιατι ηταν μαγος με την μπαλα, το καλυτερο πλασε ολων των εποχων.
- Van Persie γιατι εχει βαλει τοσες εντυπωσιακες γκολαρες που δεν μενει απεξω με τιποτα
- Van Nistelroy γιατι ειναι ο ορισμος του σεντερ φορ, καταπληκτικος παικτης
- Harry Kane γιατι ειναι τεραστιο ταλεντο και φοβερος playmaker εκτος απο σκορερ
- Eric Cantona που θα τον εβαζα ακομα κι αν το μονο που ειχε κανει στην καριερα του ηταν η κλωτσα στον οπαδο
Κοπηκαν στο νημα για μενα ο Rooney γιατι νιωθω οτι απο ενα σημειο και μετα δεν ηταν τοσο καλος, και ο Bergkamp γιατι αν και παιχταρας, δεν νομιζω οτι τον ειχα σκεφτει ποτε ως καθαρο σεντερ φορ. Ο Salah δηλαδη πιο καθαροαιμος σεντερ φορ ειναι απο τον Bergkamp, γνωμη μου.
Όποιος δεν είδε το πρώτο γκολ του Γκουντογκαν να το βάλει τώρα. Απίστευτη γκολάρα, σαν του Ρονι με την Τσέλσι από το πουθενά
Το είδαμε και συμφωνούμε. Αλητικο γκολ, από αυτά που μαθαίνει κανείς παίζοντας σε αλάνες και σε 5Χ5 κι όχι σε ακαδημίες. Βασικά το έβαλα να το δω σε 3-4 ριπλει γιατί ήταν τόσο καύλα.
Μπαίνεις στο Gazzetta διαβάζεις σχόλια και βλέπεις μια ισοπέδωση ξαι μια πίκρα για την Αρσεναλ από οπαδούς της Τσέλσι, της Λίβερπουλ και της Γιουνάιντετ. Τόσο πολύ σας πονέσαμε;
Θα γράψω στο τέλος της χρονιάς έναν απολογισμό της ομαδάρας μας αλλά και γαι την πρέμιερ γενικότερα. Στα γρύγορα μόνο μπράβο στον Αρτέτα και τους παίχτες το παλέψανε όσο μπορούσαν. Μένει σίγουρα μια πικρίλα στο τέλος αλλά η χρονιά είναι πετυχημένη. Μεταγραφές τώρα με 2 φτασμένους παίχτες σίγουρα και μετά βάθος. Μην φτάσουμε να παίζουμε κρίσιμο νοκ αουτ τσου λου ή ματς πρωταθλήματος με τους τίμιους Χόλντινγκ κ Ελνένι
ΥΓ Για την Μπράιτον τι να πω οτί βλέπω την σίτι να μην χάνει ούτε βαθμό και δεν με πείραξε; Ψέματα θα πω είναι βαρύ το 0-3. Και εσείς ρε παλικάρια στο γήπεδο κάτστε στα αυγά σας οκ κάκιστο αποτέλεσμα και αντίο πρωτάθλημα και επίσημα αλλά το αξίζουν και με το παραπάνω να κάτσετε και να τους χειροκροτήσετε ακόμα και μετά από ήττα 0-3
Μία ψήφο μόνο. Bergkamp! Δεν χωράει δευτερη για τον καλυτερο!!!
Είναι ο καλυτερος επιθετικός που εχω δει. Ηταν πρακτικά ενα δεκάρι στην επίθεση. Ηταν ο πιο ολοκληρωμένεος. Πασα, ντρίμπλα, πλατη, σουτ, πλασε, χώρος, δύναμη, αέρας, τρύπα, μυαλό. Μπορούσε να παίξει και κεντρικός επιθετικός, μπορούσε πανευκολα να ειναι και κρυφός (δευτερος) αλλά και περιφερειακός. Πετούσε ρε (όχι με αεροπλάνο)
Το τραγικό ηταν το τελευταίο που εγραψες. Ντροπή όσοι εφυγαν από το γηπεδο. Η χρονιά ηταν σουπερ επιτυχημένη. Η Σίτυ (γαμω τον πεπ) δεν πιάνεται, όσο κι αν δεν το αντεχουμε. Πραγματικά μεγιστη μαλακία να φύγουν αντι να τραγουδήσουν γι αυτή την εξελιξη και ανοδο που είδαν φέτος. Μαλακες