Και να μην ξεχνάμε ότι οι οπαδοί της έχουν τη φήμη των πιο τρελαμένων κάφρων σε όλη τη Βόρεια Αγγλία!
αυριο ειναι ο αγωνας της χρονιας για το champions league, μαντσεστερ σιτι-τοτεναμ, με την τοτεναμ να βολευεται κ με το χ… θα πεσουν κορμια…
0-1 η τοτεναμ με κραουτς στο 82 ,ταβλα η σιτι.
Έτσι και βαριέμαι να ψάχνω τώρα τα άρθρα των φωστήρων του ποδοσφαίρου που προέβλεπαν ότι η Σίτι θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα.
ok…το “rythme section” ειναι ετοιμο…
παμε για τους αλλους…
:lol::lol:
αα καλα τα εχουν παίξει ολοι…
οι άλλοι απαυτονοντε
αυτοι την ειδα coldplay…
ΡΕ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!
:lol:#-o
Να δω τον Τζον και τον Τζο να τραγουδάνε φλωροτράγουδα και δίπλα τους ο Ντιντιέ να χώνει στις χαμηλές και ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΣ.
να βλέπαμε drogba να τραγουδάει black metal…
χαχαχααχχα…πωωωω…τώρα το είδα!!!έλα μωρη τρέλλα!!!ΤΑ ΣΠΑΜΕ!!!8)
5-0!έλα μωρή τσελσάρα!
τι μπαλάρα είναι αυτή θεέ μου!!!
άντε γειά στους υπόλοιπους…:bye:
ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξετε ομάδα…
εδιτ: 6-0!χάνω το μέτρημα…
φουλ για νεα εφταρα…
τέταρτη εφτάρα για φέτος…
και συνεχίζουμε!πάμε για 8!
8-0 ρεεεεε!!!διαστημική μπάλα και πρωτάθλημα!
κάτι τέτοιες στιγμές είμαι περήφανος που είμαι τσέλσι…
Πιο περήφανος και από τον τρόπο που χειρίστηκε δικαστικά το θέμα του Mutu??
:p:p:p:p:p
τραγικη η λιβερπουλ…
ενω εχασε η αστον βιλα εντος εδρας και με νικη θα επαιρνε την εκτη θεση δεν κερδισε την υποβιβασμένη χαλ…#-o
το θέμα αυτό είναι λήξαν.
πήρα πρωτάθλημα με διαφορά γκόλ 71 υπέρ και πάω για ντάμπλ.
μόνο αυτό μετράει τώρα…:har:
παναξια η τσελσι φετος… κ του χρονου! αυτος ο ντρογκμπα ο υπερτελειος παικτης πρπει ομως να παρει κ ενα τσου λου! του αξιζει…
ρολο παιζει μονο για τα προκριματικα… βγαινει κ ο εβδομος ουεφα γιατι αφαιρεσαν το δικαιωμα απο την πορτσμουθ να βγει ευρωπη λογω χρεων…#-o
αντι να την αφησουν να παρει κανα φραγκο ακομα απο την ευρωπη τη χαντακωσαν…πολυ αδικο…
Η ουεφα ειναι γνωστη για τα αριστερα της φρονηματα.
Ανεκαθεν.