Premier League

3 Likes

Καλά ξεκίνησε αυτό…

Η Ρεάλ θέλει για αντικαταστάτη του Μπενζεμά τον Kane

1 Like

Αν του κάνουν επέκταση, εγώ του χρόνου δε βλέπω δευτερόλεπτο.

πάρε άλλη μία

1 Like

Να υπερηφανεύεται για τρόπαια φίλαθλος της Λίβερπουλ ηλικίας U70, αξία ανεκτίμητη

Η φάση που η Tottenham παραμένει χωρίς τιτλο από τις μεγάλες ομάδες του Λονδίνου είναι ότι καλύτερο :rofl:

Καλό Europa και σε εσάς, άντε αν δώσετε άλλα 250εκ για 3 παίχτες αυτό το καλοκαίρι, μπορεί και να βγείτε 4αδα του χρόνου.

8η θέση φέτος είναι μια χαρά :smile:. Όταν πάρετε κάποιον τίτλο μιλάμε. Εντωμεταξύ στην σεζόν που περασε χάλασες κοντά στα 180 μυρια. Για να τερματίσεις 8ος :stuck_out_tongue:. Μια ζωή απογοήτευση

Τα έχουμε πει, μας αρκεί να κόβουμε τίτλους απ’τη Λίβερπουλ, αν δεν έπαιζε σκοποβολή ο Μανέ θα παίρναμε και το Τσου Λου το 19, αλλά έβαλε το πούλμαν ο Κλόπο και έβγαλε το ματς με 39% κατοχή. Δεν πειράζει, δώστε άλλα 100εκ να πάρετε κάνα σέντερ φορ και αφήστε τις ομάδες που ζουν οργανικά να βγαίνουν 8ες.

Ε ναι σκοπός μικρής ομάδας βασικά. Όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν πρωταθλητισμό. Εσείς τίποτα. Πες μάς πάλι ότι χρόνου πατε για πρωτάθλημα και ειμαστε κομπλέ. Δώστε και καμιά 200μυρια για να μην πάρετε τίποτα. Το μόνο θετικό αν γίνει είναι η φυγή του Kane . Να πάει ο άνθρωπος σε μια κανονική ομάδα

Πρωταθλητισμός με ένα πρωτάθλημα σε 35 χρόνια, λίγο καλύτερος απ’το κιναλ

Ε και τίτλους στην Ευρώπη μωρε κάτι που θα δεις ποτέ κακομοίρη

Μου αρκεί να κόβουμε τίτλους από πλουτοκράτες που ξοδεύουν ένα σκασμό λεφτά και χαλάνε το ποδόσφαιρο, πόσες φορές πρέπει να το γράψω για να το καταλάβεις? Μήπως είσαι ανόητος?

Είπε ο τυπος που η ομάδα του χαλάει 200μυρια, έχεις πρόβλημα φίλε στον εγκέφαλο.

Μια μικρή παρένθεση. @nnnkkk έχεις ξαναγράψει αυτό με τον Μανέ και το χέρι στον τελικό του τσου λου αλλά νόμιζα τρολάρεις. Μην μου πεις ότι πιστεύεις ότι το έκανε επίτηδες;; Μου φαίνεται τρελή “θεωρία συνομωσίας” :stuck_out_tongue:

Anyway συνεχίστε…

Αν βγάζει καπνό να πας σε γιατρό, ό,τι κι αν σου λένε δεν είναι μπουρί

Ε καλά δε σημάδεψε ο Μανέ το χέρι (μάλλον), αλλά πέναλτι δεν ήταν ποτέ. Δεν πειράζει όμως, περασμένα ξεχασμένα, ιστοριολάγνοι είναι by default οι Λιβερπούλιανς, εμείς πανηγυρίζουμε για το 1-1 πέρσι μες στο Άνφιλντ, φέτος δυστυχώς παρόλο που δώσανε κάτι απιθανικομύρια πάλι, βγήκαν 5οι και δεν μπορέσαμε να τους κόψουμε κάποιο τίτλο :frowning:

1 Like

Προσπαθεί να μην το πιστεύει, μερικές φορές τα καταφέρνει.