:!::!::!:
ο βενγκερ και η ρεαλ εχουν αλλη αποψη…
:!::!::!:
ο βενγκερ και η ρεαλ εχουν αλλη αποψη…
σοβαρό επιχείρημα μου έθεσες τώρα για ΑΜΥΝΤΙΚΟ…
πάντως αν έχεις terry και alex τι να σου πει και ο hangeland?..
:lol::lol:
κακε…
ειναι μια χαρα θεος ειναι ο hangeland
Παικταράς είναι. Και θα’κανε ωραίο δίδυμο με τον Vermaelen…
[SIZE=“4”]Παίρνει Σβάρτζερ ο Βενγκέρ[/SIZE]
Τα «λαυράκια» που ανακαλύπτει στην πατρίδα του και στην Αφρική έχουν κάνει πολλούς προπονητές να εκθειάσουν τον Αρσέν Βενγκέρ. Υπάρχει ωστόσο μια θέση στην οποία οι επιλογές του Αλσατού συνήθως αποδεικνύονται? «παλτά».
Από τη μέρα που ο Ντέιβιντ Σίμαν κρέμασε τα γάντια του το 2003, κανένας τερματοφύλακας δεν έχει γεμίσει με σιγουριά τους οπαδούς της Άρσεναλ και η ομάδα μένει μακριά από το πρωτάθλημα την τελευταία εξαετία. Έτσι ο Βενγκέρ αποφάσισε να ψηφίσει? εμπειρία και κατέθεσε πρόταση στη Φούλαμ για τον 38χρονο πορτιέρο Μαρκ Σβάρτζερ.
Τα τελευταία 13 χρόνια ο Αυστραλός Σβάρτζερ είναι ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες της Πρέμιερσιπ και με αυτόν κάτω από τα δοκάρια δύο μέτριες ομάδες (Μίντλεσμπρο 2006 και Φούλαμ πέρυσι) έφτασαν στον τελικό του Europa League. Η Φούλαμ, τιμώντας την προσφορά του και την ευκαιρία που του παρουσιάζεται, δύσκολα θα αρνηθεί την πρόταση που κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος της Άρσεναλ Πίτερ Χιλ-Γουντ.
το γυρισε στους παππουδες ο βενγκερ…
και γιατι να παρει τον δικο μας παππου…?
αντε να βρεις αλλον…
221 χιλιάδες λίρες, την εβδομαδα εδωσε η σιτι στον τουρε…!!!
μήπως έχουμε ξεφύγει…?
11.5 εκατομμύρια λιρες…
13.92 εκατομμύρια ευρο…σχεδον 14 εκατομμύρια ετήσιο μισθο.!! :?
Οικονομική κρίση λένε μετά…
Νομίζω πως είναι καιρός να αρχίσει να εφαρμόζεται το salary cap όπως στο NBA
Μαντσεστερ σιτι ρε \m/
Εχει ομαδαρα ελπιζω σε καποια κατακτηση φετος.
Εγώ πάλι είμαι προετοιμασμένος για μεγάλες “ήττες” φέτος με την Liverpool
Γιατι σε εισαγωγικα;;;
Για τις κανονικές ήττες οκ είμαι προετοιμασμένος (ειδικά φέτος - αν και είναι ΤΟΣΟ αλλοπρόσαλη ομάδα που ποτέ δε ξέρεις) αλλά αναφέρομαι πιο πολύ για τις ψυχολογικές: πιθανή αποχώρηση Gerrard, Torres κλπ κλπ, υπέρογκα χρέη και γενικά τέτοια
Ρε τα ζώα δώσανε 29 εκατομμύρια + 13-14 τον χρόνο για έναν παίκτη που ούτε καν 20 ματς δεν έπαιξε πέρσυ.
Καλά γνωρίζουμε ότι οι Αφρικάνοι ψοφάνε για λεφτά, αλλά αυτό είναι ελεεινό σε τέτοια εποχή.
Δε φταίει αυτός φίλε. Και γω αν ήμουν θα τα έπαιρνα. Το θέμα είναι αυτοί που τα δίνουν. Και γιατί να μην τα δώσουν; επιχειρηματίες είναι και παίρνουν ρίσκα.
Αν δεν θεσπιστούν κάποιοι κανονισμοί έτσι θα γίνεται πάντα
Για ποιον λεμε;;; :-s
Τουρέ
ο εσιεν γύρισε σουτάροντας μια μπάλα στα μούτρα ενος παιδιού και βάζοντας και νικητήριο γκολ.!
Essien Kicks Ball At Kids Face - Crystal Palace 0-1 Chelsea
Ευτυχώς δεν ήταν και κανένα τρελό σουτίδι!!
δεν το χάλασε το μικρό…
πάντως γκολάρα του εσιέν.ποιός μας πιάνει πάλι φέτος?
Κλάμα ο μικρός…μετά ελπίζω να τού’δωσε καμιά φανέλα ή κάτι…πάντως η μάνα του, καλή εεε, δεν τον βλέπω να τον πάει σε τόσο κάτω θέση:):!:
Προς πώληση ο Σωτήρης Κυργιάκος της Liverpool με τιμή εκκίνησης τα 3 μύρια. Από τις πιο fail μεταγραφές που κάναμε