όπως είπαμε και αλλού, για να τον πουλήσουν όσο θέλουν…
Δεν διαβασα παντως για ρητρα κατι, ειναι ενα ερωτηματικο και αυτο
Πολυ γκολ σημερα…
Double POST!!
Mεγαλο διπλο σημερα νααιι!!! 8)
Πουλο, Βενγκερ.
γκολακι ο τορρες.!!
στο πρωτο γκολ της σαντερλαντ, μπιλιες τους εκανε τους αμυντικους της τσελσι ο ονουοχα
(αμυντικος δεν ειναι αυτος ?)
Ναι αμυντικός.
Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Κόουλ θεωρείται κορυφαίος στην θέση του ακόμη.
Ναι για τον Ασλεη λέω.
Και στο προηγούμενο ματς στο Ανφιλντ έκανε το λάθος που προήλθε το 2ο γκολ (εδώ το 3ο).
Αντε ας μην πούμε για το Κομιούνιτυ Σηλντ τον Αύγουστο που προήλθαν 2 γκολ της Μάντσεστερ από την μεριά του (ήταν νωρίς).
Τραγικός.
για μενα ειναι clichy > evra > ashley cole
για αριστερα
και επισης εχω σε εκτιμηση τους taiwo και tremoulinas
αλλα ο πρωτος δεν ειναι τοσο καλος επιθετικα οσο οι αλλοι τρεις και ο tremoulinas δεν μπορει συνεχεια να ανεβοκατεβαινει
Ο Κλισί είναι και αυτός επιρερεπής, έχει δρόμο να γίνει ο νέος Ασλεη της Αρσεναλ.
Ο Εβρά είναι μια σκιά.
Για μένα ο ανερχόμενος αριστερός μπακ είναι ο Μαρσέλο της Ρεάλ.
Αψογος σε τεχνική, με δάσκαλο οτν Μουρίνιο θα μάθει πολλά στην τακτική.
Δεν μιλάμε για παίκτες τύπου Μπεηλ, Κοεντράο, Μπάστος που είναι της γραμμής χαφ ή εξτρέμ και τους γυρίζουν πίσω.
[U]Edit[/U]
Ρησπεκτ και στον Καμπτεβίλα της Βιγιαρεάλ, τον θέλω στην Λίβερπουλ να μάθει μπάλα στον άμπαλο Κοντσέσκη (τι περιμένεις από καραφλό αριστερό μπακ της ΦΟΥΛΑΜ εκτός από το να δίνει ξύλο) και στον ανύπαρκτο Αουρέλιο (έχεις τεχνική αλλά δεν μπορείς να επανέλθεις από τραυματισμούς).
συμφωνω για εβρα,φετος τραγικος.ποιος μαρσελο ομως?μεχρι περσι ηταν ενας τραγικος παικτης που απλως επαιζε στη ρεαλ αποντως αλλου και φετος ειναι ενας απλα καλος αριστερος μπακ.
ο μαρσελο στην αμυνα θελει λιγο δουλεια αλλα με τον μουρινιο θα βελτιωθει σιγουρα.ο μπειλ εχει γινει πλεον χαφ και ο μπαστος ηταν παντα χαφ
Γι’αυτό είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη !
κοίτα από ποιους πάμε να χάσουμε το πρωτάθλημα ρε πούστη μου…
arsenal-totenham 2-3.και ενώ προηγούταν 2-0 η arsenal.
μάλιστα.τρείς ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για την τσέλσι.
είναι προφανές πως ο αντσελότι έχει πλέον πάψει να εμπνέει τους παίκτες, και ακόμα και η ίδια η διοίκηση δείχνει να μην τον υπολογίζει, προωθόντας στη θέση βοηθού προπονητή ένα δικό της άνθρωπο, διώχνοντας το συνεργάτη του αντσελότι.
μια αλλαγή προπονητή τώρα πιστεύω πως θα έκανε καλό στην ομάδα, η οποία δεν ‘τσουλάει’ και είναι εκνευριστικά ακίνδυνη.
ετσι οπως παμε ολοι θα μας φτασει η λιβερπουλ
δεν φταιει ο αντσελοτι,το ροστερ της τσελσι ειναι τρομερα αδειο οταν υπαρχουν τραυματιες(οπως τωρα που λειπουν λαμπαρντ,εσσιεν,τερρυ).κοιταζα τον παγκο της και οι μονοι παικτες που ηξερα ηταν ο κακουτα,ο μποσινγκουα(παικτουρα) και ο turnbull.στην αρχη που η τσελσι ειχε σχεδον ολους τους παικτες στη διαθεση της μοιραζε εξαρες και εφταρες.
Μακραν κιολας…
3 σερι ήττες για τους σιχαμένους!Παμε μωρη Γιουνάιτεντ!8)
7αρα η united με φανταστικο ποδόσφαιρο ΚΑΙ 5 ΓΚΟΛ ΑΠΟ…[SPOILER]BERBATOV 8O[/SPOILER] 8)