Premier League

Βασικα απο την αρχη της χρονιας μου φαινοταν πολυ περιεργο το μιγμα Σκολαρι-Πρεμιερ Σιπ. Εκ του αποτελεσματος δεν πετυχε κιολας.

Τι ειναι αυτο ρε iron army?

Τελος παντων.Σημασια εχει οτι κερδισε παλι η man utd.Στο +5 παλι η διαφορα απο τους δευτερους.Αντε να πλησιαζει κι η 14η μαρτιου να κλεισουμε κι αυτο το πρωταθλημα…

Αγαπητοι οπαδοι της λιβερπουλ δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα φερατε παλι ισοπαλια!Δηλαδη στο +7 πλεον!!!Σας χασαμε ομως απο αυτο το ομορφο θρεντ!Κριμα!
Αναμενω πλεον την 14 η μαρτιου για το τελειωτικο χτυπημα,ομολογουμενως, ομως, με λιγοτερη αγωνια !

Πραγματι, χαθηκαν απ’το θρεντ!
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

oι οπαδοί της Λίβερουλ εδώ και καιρό έχουν πει σε αυτό το θρεεντ πως φέτος ο τίτλος είναι της Μανστεστερ Γιουν… Τι ακριβώς θέλατε να κάνουμε παραπάνω? Να σας το υπενθυμίζουμε; Άντε να ξεκινήσει ξανά το Τσου Λου, για να πάμε στα διπλά παιχνίδια. Εκεί που το βάρος της φανέλας μας και η κοιλιά του Μπενίτεθ μετράνε…

Καρβου προσεχτε μονο μη σας αποκλεισει η ρεαλ που εχει ανεβει στα τελευταια παιχνιδια:p

Πάντως, είμαι οπαδος της Μαντσεστερ από μικρό παιδί, αλλά φέτος έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου…Πως ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και που είναι τώρα…Είναι πραγματικά απίστευτοι…Γιαυτό καμιά φορά λέω ότι είμαι περισσότερο Γιουνάιτεντ παρά Αρειανός:D

παλι με σιτυ δεν μπορεσαν να το βαλουν το γαμ. το γκολ και παλι ισοπαλια…και επιτελους τι θα γινει με αυτον τον ριερα, γιατι δεν τον ξαποστελνουν σε κανα πανθρακικο να ειναι παγκιτης του αδελφου του…ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

προσωπικα παντως δεν με ενδιαφερει το πρωταθλημα…δωστε μου τσουλου ΡΕ 8) (τροπαιο ομως, οχι τελικο, γιατι ειναι ξενερα να φτανεις εκει και να μην το σηκωνεις)

[SIZE=“6”]ΠΟΣΟ ΤΗ ΜΙΣΩ ΤΗ ΜΑΝ ΓΤΔ ΠΑΜΕ ΡΕ ΙΝΤΕΡ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΙΜΠΡΑ ΡΙΞΕ 3 ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΟΛΗ[/SIZE] ]

Και άντε και εμφανιστήκαμε, εμείς τα αρρωστάκια από το μεγάλο λιμάνι. Τι να πούμε;:blow: Πείτε τα εσείς και αφήστε μας εμάς στην πίκρα μας. Να σκάσουμε από το κακό μας.
:blow:

Χαχαχαχαχα

Έπεσες και σε φίλο της Ρεάλ!!! 2 ομάδες μου αρέσουν από Ευρώπη. Λίβερπουλ και Ρεάλ. Χαλάλι όποια το πάρει:lol::lol:

αντε μωρη liverpool κανε το διπλο στους αχωνευτους να μας στειλεις αδιαβαστους!!!

ΕΕΕΕΕΤΣΙ ΡΕ!
4 γκολάκια στ Ολντ Τράφορντ, κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει.
Εξουδετερώθηκαν όλα τα ατού της Μαν. Γιουν, ανύπαρκτος ο πολυλογάς Ρούνευ (τάχα ήθελε μόνος του να πάρει το ματς).
Απαράδεκτος ο Βίντιτς, χάρισε 2 γκολ, πήρε κόκκινη και του πήρε ο Τόρες την ταυτότητα.

Τόσο χάλια δεν έχω δει ποτέ την Γιουυνάιτεντ.

Mε την αρμύρα!!! 1-4 μωρή αρρώστεια!!!

Πο,τον ηπιαμε πολυ ασχημως σημερα…χαλια μαυρα,βλακα βιντιτς,ηταν η αρχη του τελους ο ηλιθιος…νταξ,χασαμε απο μια αξια λιβερπουλ σημερα,που εδειξε γιατι κουβαλαει τετοιο ονομα…μλκια ομως γμτ,μετα το ‘‘με σβηστες μηχανες’’ ματσακι με ιντερ,περιμενα σημερα να παιξουν δυνατα…τεσπα,ας συνελθουν οι μλκες,μην αρχισουν τωρα τα περιεργα και χασουμε το πρωταθλημα…

Καλά καλά…ας χαρούνε και οι πελάτες μια φορά…πραγματικά χάλια εμφάνιση της man u

Μην χάσουμε το πρωτάθλημα και έχουμε άσχημες στιγμές στο Τσου Λου.Νταξ πιστεύω πως ήταν χαλαρή λόγο του ότι είδε πωε νίκησε την Inter με σβησμένες τις μηχανές και νόμιζε ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα.
Λάθοι είμαστε,ανθρώπους κάνουμε.Σιγά…

Now playing: Shinedown - Atmosphere
via FoxyTunes

Σαν άρρωστος Λιβερπούλιαν, σήμερα είμαι στα όρια της κατάθλιψης, γιατί απέδειξα, ότι έχασα το πρωτάθλημα αυτό σα λακαμάς από τα Σέκλανα και την Παπαβούκλιανη της Αγγλίας. Αλλά εκεί είναι Αγγλία και πρέπει να τα παίζεις ΟΛΑ τα ματς…

1-4 ε? :smiley:
Φετος η Λίβερπουλ δείχνει ικανή να το χτυπήσει το πρωταθλημα σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές. Παίζει πιο σοβαρά. Αντε επίτελους.

…καλα,μην σκατε κιολας,ενα ματς πηρατε,πανυγηρικα μεν,αλλα ολη τη χρονια τον παιζετε πανυγηρικα επισης…αυτοανερεις αυτο που λες δλδ,νταξ,αμα ηταν καθε πρωταθλημα να κρινεται σε 2 ντερμπυ,ας επαιζαν 2 ομαδες,3,μονο,οι δυνατες…η χρονια κρινεται στο συνολο της και οχι σε μια πανηγυρικη νικη…δλδ οταν ημουν εγω -12 στην αρχη και το γυρισα σε μια διαφορα+7 και +10,τι με κανει αυτο,θεο??οταν τελειωσει το πρωταθλημα,θα κανουμε απολογισμο…