[B]Ιατρικές τρέλες στη Γιουνάιτεντ![/B]
Λιβερπουλάρα (γκολ οφσάηντ ωστόσο) αλλά τραγική έως και ελεεινή Αρσεναλ.
Με τέτοιο ρόστερ 6άδα και αν.
H Arsenal είναι σε μία μεταβατική περίοδο. Το σίγουρο είναι πως θα αργήσει να είναι έτοιμη και ως τότε μπορεί να έχει μείνει κάπως πίσω στη βαθμολογία. Αλλά έχει γεμάτα ταμεία και καλό προπονητή, δεν πιστεύω πως ο Βενγκέρ δεν θα κάνει κινήσεις να ενισχύσει το ρόστερ του, ήδη ζήτησε τον Λούτσο από τη Μαρσειγ.
Και επειδή ακριβώς είναι και ομάδα του προπονητή πιστεύω πως όταν μονταριστεί θα παίξει και ωραία μπάλα ξανά.
δαχτυλάκι από τον μεϊρέλλες στο 2ο γκόλ στους οπαδούς της άρσεναλ?
το είδα και Live αλλά δεν κατάλαβα που πήγαινε…νόμιζα σε συμπαίχτη του
99% το κάνει στον περήφανο λαό της Άρσεναλ. Και ο Σοάρες του το κατεβάζει αμέσως, αλλά εγώ πρόλαβα και το είδα, όπως και όλος ο κόσμος, βέβαια…
λογικά θα την φάει την καμπάνα του.κατι τέτοια τα τιμωρούν αυστηρά μου φαίνεται στην premier league.
ε σιγα…θα πάει στην εκδίκαση της υπόθεσης και θα πει οτι έδειχνα στους φιλάθλους οτι σκοράραμε ακόμη ενα γκολ.:roll:
σε παρακαλώ!!!το σκόρ έδειχνε το παλληκάρι στους οπαδούς του ολυμπιακού…1-1 ήταν.:lol::lol::lol:
ε αυτό λέω ρε συ…θα πάρει απο αυτόν την ιδεα…και θα εχει και το δεδικασμένο…θα πει "να κύριοι,έχει ξαναγίνει"
και θα του απαντήσουν, που? στην ζιμπαμπουε?
*ελληνικοτατη φωτο…ποδοσφαιριστής κάνει κώλοδάχτυλα στον κόσμο, και απο πίσω τα ματ
“εικόνες” από το γουλβς - φουλαμ…
ολο το γήπεδο όρθιο, αντί να κάνει το ενος λεπτού σιγη για ενα παλιό σέντερ μπακ της γουλβς που έπαιξε 10 χρόνια την δεκαετία του 70 και πέθανε πρόσφατα, χειροκροτα για ενα λεπτό, με τον καθένα , ακόμη και οι αντίπαλοι, να το νιώθουν και να το σέβονται…
το ενα “πέταλο” ανακατασκευάζεται και είναι κλειστό και σκεπασμένο με μουσαμάδες και λοιπά…εχει κάτσει εκει ενας 50χρονος και στο διπλά κάθισμα εχει αφήσει μια επιγραφή που λέει “nobody likes me.!”
την άλλη εβδομάδα αρχίζει το ελληνικό πρωτάθλημα…[-X
Πήρε τον καλύτερο παίκτη της ομάδας μας η Τσέλσι με 30 εκατομμύρια.
Γα-[B]Μάτα[/B] γι αυτή, είναι ένας παίκτης τύπου Νασρί και καλύτερος, καλύπτει και άκρα και είναι και κουμανταδόρος στο κέντρο.
Οσο για μας, 3οι θα βγούμε πάλι στην Ισπανία, κάποτε θα γινόνταν μετά τον Σίλβα.
απο τι βλεπω η Μαντσεστερ Σιτυ θα ειναι μεσα στη δυαδα για τιτλο
μαζι με Γιουναιτεντ
εχει γινει σουπερ φετος
Το οτι εχει φτιαξει καλη ομαδα δεν το αμφισβητει κανενας νομιζω αλλα το θεμα ειναι αν θα αντεξει μεχρι το τελος.
Δράματα πάλι φέτο στο νησί. Με Κλέβερλεη, Γουέλμπεκ και Ζμώλινγκ βασικούς και κάνουμε πλάκα στα κοκκόρια-πώς δε φύγανε με ένα τάλιρο από το Trafford…
Περιμένω τους Τσελσάδες να το πιστέψουν και φέτος. Μα που είστε;
εντιτ: Το αυτό και για Σίτυ, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχουν οπαδοί αυτής της ομάδας.
Ομορφα και απλα 3-0 σημερα η αρμαδα του φεργκι και περιμενουμε την Αρσεναλ για καινουργια παρασταση στο trafford
Ο Φέργκι μοιράζει ψωλές συνέχεια αφειδωλώς και ειδικά οι Ρέντναπ, παλιοί του παίκτες και Βενγκέρ έχουν γίνει his personal bitches.
Μισώ την Μάντσεστερ. Ο Νταγκλίς θα τον δυσκολέψει επειδή είναι νικητής, ο Μπόας θα του βάλει δύσκολα και ο Μαντσίνι έχει τρομακτικό ρόστερ, αν κάνει καλή διαχείριση θα χτυπήσει διάδα. Αλλά η Μάντσεστερ είναι πάντα το φαβορί.
Εγώ εδώ είμαι αλλά από μένα φέτος δε θ’ ακούσεις βαρύγδουπες δηλώσεις. Το πήρα το μάθημά μου. Οπότε λέω κατ’ αρχήν ότι είστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί και από κει και πέρα βλέπουμε.
Εγώ βασικά τη Σίτυ φοβάμαι φέτος περισσότερο, πήρε και Νασρί τώρα, τι έχει μαζέψει ρε…
Η Σιτυ εχει παρει παικταραδες και εχει τρομακτικο ροστερ.Δεν εχει ομως τον χαρακτηρα και την στοφα πρωταθλητη!Εχει δρομο ακομα αλλα οπως και να’χει ειναι πολυ δυνατη!