Premier League

Ψαχτε τον δευτερο.Μονη αντιπαλος η σιτυ αλλα δυσκολα πιστευω οτι θα μπορεσει να ακολουθησει μεχρι το τελος.
Επισης κατι που εχει περασει λιγο απαρατηρητο ειναι πως στα δυο ντερμπι,η μαντσεστερ διελυσε τις αλλες δυο με ενδεκαδα που ειχε μεσο ορο ηλικιας τα 23,5 ετη.Δηλαδη διελυσαν τον Βενγκερ με οπλα που δοκιμαζε ο ιδιος ουσιαστικα.8)

Καλά με την Τότεναμ έτσι όπως την βλέπω φέτος δεν το λες ακριβώς ντέρμπι … :lol:

Ελπίζω ο Σατανάς που έχουμε στον πάγκο να τους κρατήσει προσγειωμένους τους πιτσιρικάδες ώστε να πάνε δυνατά μέχρι το τέλος. Διάρκεια πρέπει να έχουμε.

Μην αγχωνεσαι.Η Γιουναιτεντ και η φιλοσοφια της δεν θα επιτρεψουν στους παικτες της να ψωνιστουν.Η ομαδα οπως ξαναλεω ειναι η καλυτερη μετα την ροναλντο εποχη.Ξερει τι θελει και το ροστερ της ειναι πραγματικα πολυ καλο!Πολυ ευχαριστη εκπληξη ο Γουελμπεκ.Αυτος που δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη ειναι ο εβανς.Ασλει γιανγκ λες και παιζει χρονια στην ομαδα.Και κατι αλλο:Ποσο εξυπνη η δευτερη κομπινα του Ρουνευ που σουταρε στην πλευρα που δεν περιμενε ο Σεζνυ;Την ιδια κομπινα ειχε επιχειρησει και στο ματς με την Τοτεναμ και η μπαλα περασε διπλα απο το δοκαρι!
Ποσο μαγκας ο Σερ Αλεξ με τις δηλωσεις του μετα τον αγωνα που ουσιαστικα στηριζει τον Βενγκερ;Αγγλια παιδι μου…

Βασικά, θα ήταν μάγκας αν δεν τον στήριζε. ;p

Οχι ρε!

Δηλαδή μου λες ότι θα προτιμούσε να έχει αντίπαλο τον τάδε νέο προπονητή παρά τον κυλότα από την Αλσατία? :stuck_out_tongue:

Βασικα εμενα αυτε οι δηλωσεις μου κανουν και του τυπου “αμα κανω και γω μια μαλακια στο μελλον,ξερετε!”

Ναι μεν αλλά για τον Ρούνυ: Στο 3ο φάουλ που εκτέλεσε, στο Β’ ημίχρονο, έπρεπε να αφήσει τον Γκιγκς να το ρίξει και όχι να κυνηγήσει το χατ τρικ (που ήρθε τελικά με το πέναλτυ.

Ο Σερ Αλεξ το σωστό έκανε και δεοντολογικά και αντικειμενικά. Δεν το θεωρώ σοβαρό να αρχίσει να αμφισβητείται ο Βενγκέρ τώρα…
Ένας προπονητής κρίνεται για το σύνολο της προσφοράς του σε κάθε σύλλογο. Χωρίς Βενγκέρ η Άρσεναλ δεν θα υπολογιζόταν αυτή τη στιγμή στους μεγάλους του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

απλα καταλαβετε εσεις τις μαν γτδ κατι: δεν εχετε ιδεα ποσο μα ποσο μα ποσο αθλια ηταν η αρσεναλ χθες…ομαδα σε αποσυνθεση. οταν ο σερ αλεξ λεει θα μπορουσαμε και αλλα, αλλα δεν το καναμε, δεν λεει χαζομαρες. η γτδ πετυχαινε γκολ χωρις καν να το προσπαθησει. τοσο τραγικη αμυνα, ειδικα μετα την αλλαγη του κοκλιν, δεν εχω ξαναδει. κοσιελνυ :lol:

Χαλισέκε οκτώ γκολ, ακόμα και απέναντι σε μια ομάδα που είναι σκατά, δεν μπαίνουν κάθε μέρα.

Η αλήθεια είναι ότι και η Άρσεναλ ήταν υπερβολικά κακή, αλλά και η Γιουνάιτεντ ήταν υπερβολικά σούπερ.

E ναι οκ τώρα μη πάμε να μειώσουμε τον θρίαμβο. Όπως και να είναι η Arsenal δεν παύει να είναι μια από τις μεγάλες του Νησιού και τηε Ευρώπης!

εγω επιμενω δεν ηταν τοσο σουπερ…δε μειωνω κανενα θριαμβο, αλλα μη τρελαθουμε κιολας, απο το κεντρο να σουταραν γκολ εβαζαν και σε συνδυασμο με αυτην την αρσεναλ, οχταρα…[U]it’s just one of those days[/U]

Αυτο ακριβως!

Εσύ τι παριστάνεις? Τον εκπρόσωπο της Γιουνάιτεντ? :stuck_out_tongue:

Τα χουμε πει παλιοχιπστέρι. Η Γιουνάιτεντ είναι ο μεγάλος αντίπαλος, αλλά δεν τη μισώ. Άλλη είναι η “αδυναμία” μου στο Νησί.

Η Φούλαμ? xP

Πονάει η αγάπη μικρέ μου λιμενεργάτη…μη βιάζεσαι όμως.

15/10.

Ελπίζω μόνο την αλαζονεία που δείχνετε εσείς να την δείξουν και οι παίκτες σας… :roll:

Δεν θα παίζει ο Dossena όμως… Κρίμα :frowning:

Μη λέμε πάλι τα ίδια. Not arrogant, just better.