αυτός ο γουέμπ το έχει παράδοση κάθε μάτς να το γαμάει.και τα 2 πέναλντι ήταν ανύπαρκτα.
ειδικά το 2ο,γελάει ο κόσμος…
Για γέλια . Αυτά μόνο στο Ελλάντα δίνονται .
Πλάκα πλάκα 4 πέναλτι σε 2 παιχνίδια παίζει να είναι ρεκόρ :lol:
[B][SIZE=“5”]UP THE IRONS[/SIZE][/B]
επιτελους ξυπνια αρσεναλ και επιτελους πρεμιερ λιγκ ρε γμτ
και αυτος ο φ.περσι χαρισματικος τυπος…με το που παιρνει την μπαλα και τον βλεπω να κανει κινηση για να χασει λιγο τον αμυντικο για να σουταρει, λεω με τιποτα…3 δευτερολεπτα μετα εχω σκασει και μενω με το στομα ανοικτο
ο στιβ χαρις που κολλαει ρε πουστη μου…ακομα και η γουεστ χαμ ειναι οφτοπικ, στη τσαμπιονσιπ
Aκριβώς αυτό κι εγώ. Έλεγα, τι την κρατάει τη μπάλα ο μαλά…ς και…τσουπ…
Φοβερό ματς…
τι ματσάρα παίζεται στο Emirates ρε φίλε, χορταίνεις μπάλα, θεός διαιτητής δίνει ρυθμό στο παιχνίδι, αφήνει να πέσει πολύ ξύλο χωρίς να χαλάσει το ματς…
απλά premier league
Στο πεναλτυ τα εχασε μονο. Εφοσον το εδωσε (ασχετα που δεν ηταν) θα επρεπε να δωσει κοκκινη.
όχι για πολύ
η φουλαμ πηε τον ελεύθερο Mahamadou Diarra που έπαιζε παλιότερα σε ρεαλ και πιο παλιά στον οφη.
ο παίχτης δηλώνει οτι είναι ακόμη 31στα 32 και το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να υπογράψει ενα νεο διετές συμβόλαιο με την φουλαμ.!!!
*και μια που λεμε για φουλαμ. εχει κανείς άποψη για αυτόν τον γιολ σαν προπονητή??!
προχθές κατέβασε ενα σχήμα στο Loftus Road της qpr που έτριβε ολο το γήπεδο τα μάτια του.ακόμη και οι 3 χιλιάδες της fulham οπαδοί που πήγαν.
βασικοί ταυτόχρονα οι :
Pogrebnyak
Johnson
Ruiz
Dempsey
Dembele
:!:
*βέβαια πήρε την νίκη, αλλά και πάλι…
Με το Αμβουργο ειχε την καλυτερη ομαδα των τελευταιων ετων και σε δυο εβδομαδες βγηκε εκτος ολων των στοχων
πολύ περίεργες επιλογές κάνει.
προχθές έπαιξε με 5 επιθετικούς.
στο ματς με την newcastle έβαλε τον rouiz αμυντικό χαφ μαζί με τον μερφι και γελούσε όλη η αγγλια(θυμαμαι τα σχόλια στην περιγραφή).τον ειχε αμυντικό χαφ και η newcastle έκανε 10 φάσεις και έβαλε ενα γκολ. τον έκανε αλλαγή και η φουλαμ έβαλε 5 γκολ.:!:
Τον έχω για grande γκαζμά ακριβώς λόγω Αμβούργου που είπε κι ο φίλος πριν. Σταθερά εξαιρετικό ρόστερ, και τελικά τίποτα.
Fun fact:
Ο Dembele (αν μιλάει για τον Garra) έπαιζε το 2008 ή το 2009 στον Πιερικό ε
οχι ρε…είναι αυτός της αλκαμαρ στην fulham.παιχταρας αλλά ένιωσε την δύναμη της premier league σε μερικά σημεία του σώματος του και την άκουσε
ενώ εγώ έλεγα:
ο δικός μας είναι καλύτερος
Μονο Swansara! ρε παιδια…
Καλυτερη μπαλα απο πολλες μεγαλες ομαδες…
Καλυτερη κερκιδα απο πολλες παραδοσιακές…
Και δεν ειναι Αγγλοι… !!! ε τι αλλο θες!!!
And We Were Singing, Hymns And Arias, Land Of My Fathers, [B]Ar Hyd Y[/B] Nos