Premier League

:(:(:frowning:
κριμα ρε γμτ. πολυ δυσκολη περιπτωση γμτ, κουραγιο να το παλεψει.

πολύ κρίμα για τον πετρόφ.κουράγιο να έχει να το παλέψει και μακάρι να νικήσει.

αυτός ο μπαλοτέλι πραγματικά είναι απίστευτος!!

…θυμάται κανείς τον Καστίγιο σένα αγώνα στο Καραισκάκη, που εκτέλεσε φάουλ, και πέτυχε και γκολ, που ήταν να εκετελέσει άλλος;…και μετά του την έπεσαν σχεδόν όλοι;
:):!:

[B]Ο Πετρόφ σώθηκε λόγω… Μουάμπα![/B]

…πάλι καλά…περαστικά νά’ναι και για τους δυο:):!:

κανονικα επρεπε να κανουν πιο συχνα εξετασεις
οχι να παθει ενας κακο για να ξυπνησουν οι ομαδες
Τοσοι εχουν πεθανει μεσα στο γηπεδο.

Αυτη η Chelsea και αυτη η (πρωην?) παιχτουρα ο Τορρες μονο θλιψη σου προκαλει τις περισσοτερες φορες. Γερασμενη ομαδα … Κριμα και μου ειναι συμπαθης.

…έτσι είναι σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις χώρες:):!:

Που να δεις αύριο το βράδυ που πάει στην έδρα της fulham.
αν επιλέξει ο άλλος να παίξει πάλι άμυνα, θα έχουμε δράματα.
[B]COME ON FULHAM.![/B]

Επειδη λεγαμε για την τραγικη Chelsea

παντως 2 ματς μεσα σε 3 μερες ειναι ζορικο ετσι?
Θα εχει ενδιαφερον το σημερινο.

ε και οι 2 εχουν τα 2 ματς σε 3 μερες.
και οσο να πεις η φουλαμ ειναι σε χειρότερη θέση με μικρο ροστερ.
απο την αλλη όμως αυτα τα τρελά ματς χτυπάει όσο μπορεί.
οι αγώνες με λιβερπουλ, 2 φορες αρσεναλ, μαντσεστερ, τσελσι πρώτο γύρο το αποδεικνύουν.
[B]COME ON FULHAM.![/B] λέμε.!

Τα δυο ματς σε 2 μερες σαφως ισχυει και για τις δυο ομαδες δεν ειπα οτι ειναι δυσκολο μονο για την chelsea. Σχολιο για το ποσο ζορικη ειναι η premier league.

Και η chelsea αν και οντως εχει βαθος στο παγκο δεν μου δινει την αισθηση ολοκληρωμενης ομαδας. Οτι κανει το κανει επειδη την παιρνουν απο το χερι οι παλιες καραβανες. Γι’αυτο και μου προκαλει θλιψη ο Τορρες (αν και θεωρω οτι μπορει ακομα να κανει καλες χρονιες ) στη τελευταια φαση. Ρε κακομοιρη ζητας την μπαλα που σε εχουν αφησει μονο σου, ο Ντρογκμπα σου βγαζει την σκαφτη πασα σουταρεις για να γινεις ηρωας και η μπαλα χτυπαει στο δοκαρι, μπαινει το γκολ απο την κοντρα πανω στο Ματα αλλα ποτε δεν γινεσαι man of the match! Εισαι και γκαντεμης - Ο επιτιμος σου ειπε καλη χρονια ;

με τον πόνο μας παίζουν μερικοί.

μήνυμα πριν 20 λεπτά περίπου στο κινητό μου.:

ελα ρε βαγγελη.είμαι εξω απο το γήπεδο της φουλαμ και σε λίγο μπαίνω!
θα δω φουλαμ τσελσι.το εχω παίξει και στο στοίχημα, 3-3. άντε να δούμε.
αχ ρε αελαρα*

*τέρμα άσχετο! :lol:

Σε πιο παλιο ματς ειχε γινει κι αυτο

σκατά. ισοπαλία 1-1 σε μέτριο ματς
το γκολ η τσελσι με πέναλτι που μάλλον δεν έγινε ποτέ αλλά είναι απόλυτα δικαιολογημένος ο διαιτητής καθώς ο μερφι πάει με τα 2 σε παίχτη που εχει μπει περιοχή. στα ριπλει δεν φαίνεται να τον βρίσκει, αλλά είναι δύσκολο να το δεις.
η ισοφάριση κλασικά ο ντεμπσει με κεφαλιά και ενω 20 δεύτερα πριν ο τσεχ ειχε σώσει κεφάλια πάνω στην γραμμή.
άμα υπήρχαν οι πογκρεμπνιακ, τζονσον, ρουιζ, ίσως να είχαμε ελπίδες

δεν θέλει ο θεός να περάσουμε την λιβερπουλ.

*o ντεμπεσι ειναι ενα βήμα πριν πεθάνει.
**θεός ο φρει…ακόμη τρέχει.

Αυτή η Τσέλσι δε νομίζω να έχει και πολλές ελπίδες με τη μπαρτσελόνα.

αμα έχει παρόμοια απόδοση με την σημερινή, βλέπω να κάνει και άλλα ρεκόρ η μπαρτσελονα.

Αυτο σκεφτομουν και εγω. Τους λυπαμαι ηδη για τα παιχνιδια με την Μπαρτσελονα.

Αλλη παρατηρηση… εβρεχε συνεχεια και το γηπεδο ηταν τελειο! Και γαμω!!

Και ναι την θυμαμαι και αυτη την φαση. Δεν το θελει τον Τορρες. Ουτε η τυχη δεν πιστευει οτι θα βαλει γκολ… Κριμα και παλι κριμα γιατι μου φαινεται οτι το προσπαθει τουλαχιστον να ειναι αξιοπρεπης…

ε οχι ρε κορακια…τι μαντσεστερ και αρσεναλ!!

[B]Ο καλός Αμερικανός![/B]

Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ πυροβολεί φέτος σαν τον Τζον Γουέιν και οι Αγγλοι τον στέλνουν στη Γιουνάιτεντ. Ο Ball Boy Γιώργος Καραμάνος αναλύει τα δεδομένα μίας τέτοιας μεταγραφής…

Οταν τον Οκτώβριο του 2004 διπλασίαζε το μερίδιο μετοχών του στη Γιουνάιτεντ (από 15 σε 30%) ο Μάλκολμ Γκλέιζερ ήδη επεξεργαζόταν στην κούτρα του το φιλόδοξο σχέδιο. Αυτό δεν ήταν άλλο από το πως θα μπορούσε να βάλει τους Κόκκινους Διαβόλους στην καθημερινότητα των συμπατριωτών του. Η αγορά των Η.Π.Α. θα γινόταν έκτοτε για εκείνον κάτι σαν τον καινούργιο κόσμο για τους Ευρωπαίους του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης.

Την Ασία η Γιουνάιτεντ την είχε ήδη κατακτήσει (πρώτος σύλλογος σε πωλήσεις προϊόντων στην μεγαλύτερη ήπειρο) και τον Ιούνιο του 2005 που ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της, όταν δηλαδή έφτασε το μερίδιο του στο (σχεδόν) απόλυτο 98%, εκμυστηρεύτηκε το μεγαλόπνοο σχέδιο του και στους δημοσιογράφους. Λίγο αργότερα άρχισαν τα σπασμωδικά ταξιδάκια της ομάδας για φιλικά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά μέχρι τώρα ο Γκλέιζερ εξακολουθούσε να ζητάει τη μεγάλη ευκαιρία.

Αυτή του την έδωσε ο Κλιντ Ντέμπσεϊ. Το Αμερικανάκι της Φούλαμ βγάζει μάτια φέτος. Σκοράρει στην Πρέμιερλιγκ περισσότερο (16 γκολ στο πρωτάθλημα και 22 συνολικά) από ότι ο Χαβιέρ Ερνάντες (10) και ο Μάριο Μπαλοτέλι (13) και σχεδόν όσο ο Σέρχιο Αγουέρο (17) που κόστισε μία περιουσία. Και όλα αυτά με μία μικρομεσαία ομάδα. Εγινε μάλιστα και ο πρώτος Αμερικανός που έκανε χατ τρικ στην Αγγλία. Αυτά είδε λοιπόν ο Γκλέιζερ και αισθάνθηκε μία επιχειρηματική ηδονή να κατακλύζει την τσέπη του.

Ελα όμως που δεν αποφασίζει μόνος του. Σημασία έχει τι θα πει ο Σερ και αυτός σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο το σκέφτεται! Ο Αλεξ Φέργκιουσον δεν είναι βέβαιος για το εάν μπορεί ο εκ Τέξας ορμώμενος που φέτος βγάζει μάτια, να αγωνιστεί στη δική του ομάδα. Εδώ λοιπόν αρχίζουν τα διλήμματα και οι απορίες:

Εχει ο Ντέμπσεϊ την ποιότητα να παίξει στη Μάντσεστερ; Η ηλικία του (29 ετών) είναι απαγορευτική για μία τέτοια επένδυση; Πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα απαιτηθούν αρκετά εκατ. ευρώ; Φημολογείται πως οι Λονδρέζοι τον κοστολογούν με 15 εκατ. Αραγε είναι λογικό να δοθούν τόσα φράγκα για κάποιον που ίσως και να μην λογίζεται για βασικός. Και σε ποιανού την θέση θα μπει;

Ποιοτικός παίκτης σίγουρα είναι. Το δείχνει φέτος, το έδειξε όταν οδήγησε τη Φούλαμ στον τελικό του Europa League (2010), το έδειξε και με τις Η.Π.Α στη Νότια Αφρική (Συνομοσπονδιών και Μουντιάλ). Εξυπνος, σχετικά γρήγορος, πάρα πολύ δυνατός, πολυθεσίτης, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, πασάρει, βλέπει γήπεδο. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν δίνεις εύκολα 15 εκατ. για παίκτη σε αυτή την ηλικία και χωρίς να τον θεωρείς 11αδάτο (η αντίθεση σε αυτό είναι τα επίσης 15 που δόθηκαν το καλοκαίρι για τον 26χρονος Ασλεϊ Γιανγκ).

Το ζήτημα με την θέση του είναι ακόμα πιο πολύπλοκο. Ο Ντέμπσεϊ μπορεί να παίξει από επιθετικός μέσος ως σέντερ φορ ή ακόμα και στα πλάγια. Τη διαφορά όμως φέτος, αλλά και στην Εθνική την κάνει ως δεύτερος επιθετικός. Ελα όμως που εκεί βασιλεύει ο Γουέιν Ρούνεϊ και τούτο δεν αλλάζει (μόνο στις περιπτώσεις που ο Ρούνεϊ θα βρισκόταν φορ).

Επίσης ο Φέργκι λογικά θα κάνει τις συγκρίσεις του και με την υπόθεση Μπερμπάτοφ. Για τον Βούλγαρο πλήρωσε πάρα πολλά (33,5 εκατ.) και από το το 2008 που τον έχει στο «Ολντ Τράφορντ» ναι μεν σκοράρει, μα ουδέποτε έγινε πολύτιμος. Οπότε δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι αντίστοιχο για κάποιον που σίγουρα θα βοηθήσει, αλλά που ποτέ δεν θα του κάνει τη διαφορά. Οπότε σκεπτόμενος όλα αυτά καταλήγω στο συμπέρασμα πως ΟΧΙ, είναι πολλά τα λεφτά για μία τέτοια μεταγραφή. Ισως με τα μισά φράγκα να άλλαζε το πράγμα, αλλά για 15 μύρια, ΟΧΙ!

Με αυτό το ποσό θα μπορούσαν να καλυφτούν άλλες ανάγκες 11άδας. Το θέμα όμως δεν είναι τι νομίζω εγώ. Και όπως είπαμε νωρίτερα, υπάρχουν μεταγραφές που δεν γίνονται μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Και με την προοπτική της εξάπλωσης στην Αμερική, αγορά που σίγουρα θα ανοίξει διάπλατα για τη Γιουνάιτεντ με έναν Αμερικανό στο ρόστερ της, τότε τα 15 εκατ. για τον Ντέμπσεϊ μπορεί να είναι και λίγα αναλογικά με το επιχειρηματικό κέρδος για το σύλλογο. Γι αυτό λοιπόν μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να τον δείτε το καλοκαίρι ντυμένο στα κόκκινα.

Κάτι αντίστοιχο δεν συνέβη άλλωστε με τον Παρκ (αν και αυτός βγήκε καλός) και τη Νότια Κορέα, όπου όλοι είναι με τη Μάντσεστερ ή με τον Κινέζο Ντονγκ Φανκζούο που το 2004 βρέθηκε στο Μάντσεστερ (ουδέποτε έπαιξε βέβαια) και για πάρτη του γέμισαν το αεροδρόμιο της πόλης Κινέζοι ρεπόρτερ και μετανάστες και έγινε χαμός στην πίσω στην πατρίδα του, όπου ξεπουλούσε η φανέλα του, ασχέτως εάν έπαιξε μόνο μία φορά!

[B]ΥΓ.[/B] Τον Ντέμπσεϊ βέβαια τον γλυκοκοιτάζει και ο [B]Αρσέν Βενγκέρ[/B]. Με δεδομένη την απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και ως βέβαιη αποχώρηση το καλοκαίρι του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Και αυτή θα ήταν μία πιο καλή επιλογή για τον παίκτη, μιας και θα έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί βασικός.

:(:(:frowning:

Όποιος κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ της Γούγκαν να πει.