Premier League

…και η συμπολητισά της το .ίδιο κάνει…κανάς τρίτος για τίτλο δεν υπάρχει:):!:

Έχεις κάποια αυγκεκριμένα να πεις?Γιατί θεωρώ πως είναι αρκετά νορμάλ φέτος.

ο τιτλος μας ανηκει!τελος[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ?ΛΙΓΗ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ?[/SIZE][/B][/SPOILER]

Για ατομα σαν και εμενα που ειναι λατρεις του αγγλικου πρωταθληματος και δεν εχουν ξεκαθαρη συλλογικη προτιμηση εκει, το σημερινο Χ της United ειναι ευλογια. 30 Απριλη εχει να γινει τρομερο παιχνιδι στο Manchester, τι “el classico” κτλ μου λετε:p

:har: :smiley:

:slight_smile:

η Τσελσι και η Λιβερπουλ φετος ειναι χαλια με το υλικο που εχουν.πολλες γκελες
και η Τοτεναμ τελευταια χανει και την περασε η Νιουκαστλ που κανει καταπληκτικο δευτερο γυρο.

προφανώς μιας και στην αγγλια δεν μετράνε οι μεταξύ τους αναμετρήσεις αλλά η διαφορά των γκολ. αλλά έρχεται και αυτό :stuck_out_tongue:

Νομίζω ότι μετά κι από τα χθεσινά αποτελέσματα, η ομάδα εξασφάλισε τη σωτηρία της…

Έτσι μωρή Λίβερπουλ…

η τσελσι πήρε τον μαριν απο βρεμη.

Καλός είναι αυτός???Δεν τον είχα ούτε ακουστά…

Marko Marin ε ? Καλο παιχτακι,αλλα στην ιδια θεση
δεν εχει τον Ματα η Τσελσι ?

καλός αλλά ίσως τον λιώσει η premier. ειναι πολύ σοφτ νομίζω

Άσχετο με αυτά που γράφετε από πάνω αλλά το ντέρμπι της Δευτέρας ΕΠΡΕΠΕ να το βάλουν την ώρα που δίνω μάθημα … ασταδιάλα

Μπράβο ρε Τόρες,ξύπνα,είσαι μεγάλος επιθετικός.

Ποσα εβαλε σημερα τεσσερα;;;

I am here: http://tapatalk.com/map.php?xwcpc4
Sent from my iPhone using Tapatalk

3 μπαλάκια.

Μαλιστα!!Μετα το γκολ στο camp nou δειχνει να παιρνει τα πανω του.

Μακάρι,κρίμα τέτοιος ταλαντούχος παίχτης να χαθεί.Δεν νομίζω να πίστεψε κανείς πως ξαφνικά ξέχασε την μπάλα που ήξερε…Απλά άργησε να βρει πατήματα,ίσως και να νιώσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

YUMMY!

Best match: Man Utd-Man City: 4-3

Best goal: Matt Le Tissier (Southampton-Newcastle Utd 1993/94) πως γουσταρω που 2 απο τα 10 υποψηφια καλυτερα γκολς ειναι αυτης την μορφαρας…! Πολλα κιλα μπαλα.

Best celebreation: Temuri Ketsbaia (γιατι ειναι δικο μας παιδι και επειδη την εσπασε στους σοβαροφανεις Αγγλους, ο speaker τραυλιζε λες και ειδε παιδακια να διαμελιζονται κατα την διαρκεια του πανηγυρισμου)

Best save: Peter Schmeichel (Man Utd vs Liverpool 1992/93) και η δευτερη καλυτερη αποκρουση μαλλον δικια του ειναι)

Καλυτερη ενδεκαδα:

Schmeichel

Gary Neville
(μακαρι να ειχα καλυτερη επιλογη, ολοι τους μετριοτητες για το επιπεδο του πρωταθληματος)
Sol Campell
Rio Ferdinand (για ολη του την καριερα, οχι μονο στην ManU)
Stuart Pearce

C.Ronaldo
Keane (any time of the day)
Gerrard
Giggs

Henry
Van Nistelrooy (ε ειμαι φανμποης)

Ενταξει δεν ειναι και η πιο αντικειμενικη 11αδα σιγουρα αλλα πρωτον, ναι ειμαι ManU και δευτερον, μιλαμε για την καλυτερη ομαδα στην ιστορια της Premier League, ετσι?? :wink: