Primordial live in Athens An Club 24th November 2012!

Ολοι αυτό ελπίζουμε :lol:

Επίσης ελπίζω να κρατήσουν την υπόσχεση και να υπάρξει καμία έκπτωση για όσους είχαμε πάει την προηγούμενη φορά ή έστω καλή τιμή εισιτηρίου για όλους.

Αυτή τη φορά λογικά θα παρευρεθώ κι εγώ. Αν κ είναι ακόμα πολύ νωρίς για υποσχέσεις…

…φαντάζομαι είναι θέμα διοργανωτή…αν είναι ο ίδιος, με την προηγούμενη φορά:):!:

νομίζω ότι δεν είχε πει κάτι ο διοργανωτής, αλλά ο Alan.

ωραιο νεο,εννοειται μεσα

Για ολους ρε, εχουμε κι εμεις ψυχη που το καψαμε το λαηβ του '10.
Και ναι, ειχε βγαλει ανακοινωση ο Alan οτι θα ειναι συμβολικο το ποσο, για να δουμε.

Μακαρι να ανεβουν και Σαλονικα…

Καρδούλες…

Όσο πάει γίνεται και καλύτεροοο!!! :slight_smile:

Επιτελουυυυυς! Αντε να ακουσουμε τα κομματια της τελευταιας ΔΙΣΚΑΡΑΣ.

Ακονιζουμε τσεκουρια.

Καλα ουτως η αλλως ειναι δυσκολο να γινει μονο με οσους πηγαν τη προηγουμενη φορα,σιγα μη ψαχνει ο καθενας αν εχει ακομα το αθεωρητο κομματι χαρτονι που μας ειχαν δωσει(πω θυμηθηκα θρυλικο flame με The_Ripper/The_Pipper τωρα).Ασε που δε ξερουμε κι αν θα ναι ο ιδιος διοργανωτης.Οποτε αμα γινει(που ειμαι σιγουρος οτι θα γινει γιατι ο Αλαν ειναι μαγκιτης)θα γινει απλα με οικοιοθελη μειωση αμοιβης.

Ξερουμε ποτε βγαινουν τα εισιτηρια?

εδω δεν εχουν βγει τιμες κτλ[-X

…εκείνες τις μέρες θα βγουν τα εισιτήρια, μάλλον…άντε να τους δούμε κιαυτούς τους Θεούληδες:):!:

Bump γιατί πολύ ησυχία έχει πέσει!!!

http://www.youtube.com/watch?v=tKYj0WgMWms&feature=youtube_gdata_player

Ναι εχει ησυχια γιατι πενθουμε επειδη σαλονικα δεν θα ανεβουν τελικα απο οτι εμαθα…

i pio polianamenomenh sinavlia gia afto to xeimona…afth th fora tha frontiso na meinei makria to tsipouro apo to drummer…

Γαμώ τον ΕΣ.

Καλά μιλάμε ζω τόσο καιρό στο σκοτάδι. Γαμώ τον στρατό, δεν λες τίποτε.
Θα μαι μόνιμος κάτοικος Αθηνών λογικά τότε, οπότε με το καλό μέσα.
Δεν έχω πάει σε ούτε μια συναυλία σε μικρό χώρο στην Αθήνα.

:lol::lol:
Ναι… Νομίζω θα 'ναι σωστή κίνηση αυτή!!!

support: Agatus,Daylight Misery
Price: 15e

http://www.facebook.com/events/100443916778918/