Primordial Live In Greece!

Εδω ψοφαμε απο την αγωνια μας και ο αλλος κοιμαται ορθιος!
Ο Χοκαμ μολις με ενημερωσε οτι ειδε αφισα χτες για το live στη Θεσσαλονικη :D:D:D
Αλλα ειναι ουμ και δεν κοιταξε λεπτομερειες(τιμη,διοργανωτη).

Αρα ολα ειναι οκ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΕΕΕ!
20 ΜΕΡΕΣ!

Άμα την ξαναδείτε ενημερώστε…:wink:

οντως ηδη εχει βγει αφισα των primordial.17 ευρω εισοδο ειναι και ταμειο 20.με ενα ιρλανδικο και ενα ελληνικο συγκροτηματα support.

Αρα ισχυει και περι Mael Mordha. Cool.

Η Ιρλανδια ‘‘χτυπα’’ δευτερη φορα σερι. Την προηγουμενη φορα στο An ειχαν φερει μαζι τους συμπατριωτες τους Mourning Beloveth…

Είδες που έλεγε ότι θα γίνει?

Ριβιου και φωτογραφίες απο το Λονδίνο.Έχει και το σετλιστ μέσα ε. http://www.metal-discovery.com/Live/Live2/primordial_london_feb2008.htm

στο 8balll θα παιξουν .

Ω τι σετλιστ.Ω ΝΑΙ.
19 μερες.Δη εντ οφ ολ ταημς ιζ νηαρ.

δεν ηξερα οτι βαφεται ο Alan στα live…
γουσταρω ομως , ταιριαζει απολυτα με την ολη φαση

βασικα ειχα δει οταν πρωτοανακοινωθηκε οτι θα παιζαν στο 8μπολ , αλλα στην συνεχεια θαφτηκε το μερος
οσο για την τιμη ειναι μια χαρα , η μπαντα ειχε υποσχεθει κατω απο 16? αλλα μην μαλακιζομαστε τωρα ενταξει…

17???:wink: 8O …Τωρα εγω που θα βρω αυτο το 1 ευρω??Θα δουλεψω ομως και θα παω!:roll: 8)

¶ντε πείτε σέτλιστς!

Μπες στο λινκ και διαβασε το review ρε τεμπελη :stuck_out_tongue:

Empire Falls
As Rome Burns
Autumn’s Ablaze
Sons of the Morrigan
The Song of the Tomb
The Coffin Ships
The Golden Spiral
Gods to the Godless
Gallows Hymn
Heathen Tribes

Με μια λεξη : Θανατος

Ηθελα και Traitor’s Gate βεβαια,αλλα νταξ με αυτα τα ΕΠΗ δεν θα μεινει σπερμα μεσα μας.

Αυτο.

ρε μακγες tickets εχουν βγει??η δεν υπαρχει προπωληση?μην φαμε καμια ηττα και μεινουμε απ’εξω μιας και το live σιγουρα θα ειναι sold out

Λογικα δεν θα υπαρχει προπωληση.

Αυτο δεν ειναι λιγο μαλακια? Δηλαδη παιζει να πας εξω απο το underworld και να σου πουν φιλε ακυρο, δεν χωρανε αλλοι?#-o :frowning:

Στη Θεσσαλονικη αν δεν κανω λαθος δεν ειπε καποιος πως εχει 17 προπωληση και 20 ταμιο? Αθηνα γιατι δεν εχει?:-s

Ψιλομικρουλι, 1 ωρα και 20 λεπτα, μαλλον θα βαλουν 2-3 κομματακια ακομα πιστευω (The Gathering Wilderness και Martyr’s Fire να τα ΣΠΑΣΟΥΜΕ ολα). Ομορφοε σετλιστ παντως, το λιωσιμο ειναι δεδομενο8)

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ πρώτα-πρώτα. Μακάρι να το παίξουν!

Παιδια οι Primordial εχουν βγαλει δισκους (δισκαρες καλυτερα) και πριν το Gathering Wilderness. Λεω εγω τωρα…

Εγώ αν και είχα αγοράσει με το που βγήκε το Gathering Wilderness, μόλις πρόσφατα άκουσα τα Storm Before Calm και Spirit The Earth :oops: