Την άνοιξη ο νέος δυναμίτης των Prodigy

τελικα περασε και δεν ακουμπησε.
ιδιες λουπες, ιδιες μελωδιες. μονο το ομοτιτλο με εκανε να κουνηθω (λιγο).
ας ελπισουμε οτι αυτο που θα βγει την ανοιξη θα ειναι διαφορετικο απ’αυτο.

Το βρηκα τελικα και το κατεβασα κι εγω… Ωραιος κανεις κριτικη σε ενα leak που ειναι FAKE! Το ομοτιτλο που λες εχει κυκλοφορησει κανονικα απο το site των prodigy και δεν εχει καμια σχεση με αυτο που διερρευσε μαζι με τα αλλα.

κανω κριτικη σ’ αυτο που ακουσα και εχει 2 ομοτιτλα μεσα, το οφφισιαλ εννοω βεβαια.

Τελικά στις 23/2 θα κυκλοφορήσει ο δίσκος και όχι στις 2/3 όπως είχε γίνει γνωστό στην αρχή.

Βγήκε και το νέο σινγκλ μετά το (απογοητευτικό κατά τη γνώμη μου) Invaders Must Die, που ονομάζεται, Omen. Εδώ μπορείτε να το ακούσετε: http://www.mp3bag.net/2447-The_Prodigy_-_Omen.html
Αρκετά γαμάτο και πωρωτικό θα έλεγα, μετά από μερικές ακροάσεις… Ελπίζω και τα υπόλοιπα να κυμαίνονται στο ίδιο μηκος πώρωσης…

Λυπαμαι που στο λεω αλλα το κομματι στο link που μας εδωσες δεν ειναι το πραγματικο Omen. Εχω το πραγματικο και καμια επαφη. Θυμιζει λιγο το mix που ειχαν κανει οι Pendulum στο Voodoo People σαν στυλακι. Έχει και φωνητικα απο Keith (μαζι με Maxim ισως δε μπορω να διακρινω)

edit: και για του λογου το αληθες http://www.youtube.com/watch?v=xMVTKOoy1uk

edit2: αν σου φανηκε πορωτικη η μαλακια να δω τι θα πεις για το κανονικο :stuck_out_tongue:

Ωχ!#-o Τι είπες τώρα…!!!#-o

Έψαχνα να το βρω το κομμάτι και το βρήκα τελικά γκουγκλάροντας και μου έβγαλε αυτή την παπάτζα… που νόμιζα ότι ήταν και πωρωτική…

Θένκς Πάνο…

εντιτ: Το οποίο κομμάτι, εν τω μεταξύ, δεν είναι απλά πωρωτικό… είναι εξωπραγματικό!!!

Το Warriors Dance περιμενω να κυκλοφορησει. Απο τα bootlegs που παιζουν στο γιουτουμπ φαινεται καλυτερο και πιο old school και απο τα 2 που εχουν κυκλοφορησει μεχρι στιγμης. Εντυπωση μου εκανε που κυκλοφορησαν πρωτο το Invaders Must Die το οποιο ειναι καλο μεν αλλα οπως φαινεται οχι και το καλυτερο του album (και δεν ειναι και ιδιαιτερα χορευτικο)

Mάγκες διέρρευσε και το κανονικό album και τα σπάει.

Pm me please…

Μετά από μερικές ακροάσεις, ο δίσκος είναι αρκετά καλός, με μερικά τραγούδια να κάνουμ μπαμ (Omen, Take Me To The Hospital, Run With The Wolves, Warriors Dance) αλλά γενικότερα θέλει κι άλλες ακροάσεις… Μέχρι την Τρίτη που μπαίνω στράτο, θα τον λιώσω καλα…

και world’s on fire δαγκωτό. για να ακούσεις prodigy υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις! subwoofer sto full! :stuck_out_tongue:

Σωστος! Εννοείται και το World’s On Fire…

Πάντως ο δίσκος (σε αντίθεση με τον προηγούμενο που ήταν ότι να 'ναι και δεν ήξεραν ούτε οι ίδιοι τι έπαιζαν) είναι πιο κατασταλαγμένος… Είναι καθαρή, γνήσια old school φάση που θυμίζει έντονα, κατά κύριο λόγο, το The Prodigy Experience και, σε σημεία, το Music For The Jilted Generation.

Το 2009 ξεκίνησε ονειρεμένα (βλέπε και Crippled Black Phoenix)…

Τώρα το πήρα χαμπάρι ότι είχε κυκλοφορήσει το κομμάτι, πριν λίγο το είδα στο Mtv. Δίνω ξανά λινκ γιατί το πιο πάνω πρέπει να το έσβησε το γιουτιουμπ: http://www.youtube.com/watch?v=olHnyslc-OM
Με το που το πέτυχα για κάποιο λόγο νόμιζα ότι ήταν Pendulum, ώσπου είδα τις 2 μορφές (τραγουδιστές)! Μου κόλλησε ήδη…

σε γενικες γραμμες ειναι επιστροφη στα ΄90s!
i like…kinda…:smiley:

πάρα πολύ καλός ο δίσκος… νομίζω μετά τους metallica έχουμε την ανάσταση και των prodigy…

αγαπημένα κομμάτια τα thunder, piranha, omen αλλά και το περίεργο stand up… παίζει και ο θεός ο grohl…

Προπαντός τα τρία πρώτα κομμάτια δε παίζονται…

Tις τελευταίες μέρες το έχω λιώσει. Μιλάμε για τραγούδια-δυναμιτές… Ειδικά τα τρία πρώτα είναι απίστευτα πορωτικά…

Εγω τον σιχαθηκα. Αηδια σκετη ο δισκος.

Πλάκα κάνεις,ε;