ιδου ο ορισμος του δωρου
Ο Λεντ θα στο εκανε δωρο, τι περιμενες?
Εεεε τι να κανω. Μου λεει δεν το βρισκει και προσφερθηκα να μου στειλει 10 ευρω να της το αγορασω και της το στειλω και τα ρεστα δικα μου και θα με κερασει και κρασι οταν περασει στο μαθηματικο. Τι να κανω, φτωχος φοιτητης ειμαι, κατι ιδιαιτερα κανω και νταξ. :oops:
Μη μας κοψετε την κουβεντα, οριστε κι ενα ον τοπικ: Κοινωνικη προσφορα, κατεβαστε ολοι το Relayer των Yes ν’αποκτησετε μια γενικοτερη γνωση περι μουσικης.
Συμπληρώνω/Διορθώνω: κατεβαστε ολοι το Irae Melanox των Αdramelch ν’αποκτησετε μια γενικοτερη γνωση περι μουσικης. 8)
Aς βάλω και εγώ μερικά.
Εloy - Ocean
Pink Floyd - Atom heart mother
Camel - Mirage
King Crimson - In the Court of the crimson king
Neu! - S/T
Amon Duul II - Yeti
Van Der Graaf Generator - H to he, Who am the only one
Porcupine Tree - The Sun moves sideways
Genesis - Trespass
Novalis - Sommerabend
Lucifer’s Friend - Banquet
Nice ones.
Ξεχασα να βαλω τους φοβερους
zero hour και mystic force
απο zero hour θα βαλω μαλλον The Towers Of Avarice,επειδη ειναι το πρωτο τους που ακουσα και περιεχει τη κομματαρα stratagem
Και απο mystic force…χμμ…μαλλον το Man Vs Machine.οχι οτι τα αλλα υστερουν αλλα τραγουδαει η φωναρα των Oracle, William Wren!!
Τι παιζουν αυτοι και τους παινευεις τοσο? (νομιζω και σε αλλο τοπικ λες γι’αυτους) Δλδ οκ, προγκρεσιβ θα παιζουν αλλα περιπου τι στυλ?
Εγώ το κατέβασα και το άκουσα μια φορά, αλλά δε μου μοιάζουν και πολύ προγκρέσιβ… Πιο πολύ σε Manilla Road μου φέρνουν, αλλά μπορεί να λέω και βλακείες…Θα το ακούσω κι άλλες φορές.
Οχι και Manilla Road ρε σύ. Οτι η βάση είναι το heavy metal συμφωνώ, αλλά για άκου καλύτερα κομμάτια σαν τα Fearful Visions, Eyes of Alabaster, Dreams of a Jester… πρόσεξε τις εναλλαγές, το παίξιμο στα drums, τα φωνητικά. Δεν είναι απαραίτητο κάτι να έχει 10λεπτα solos για να θεωρηθεί progressive :roll:
ειναι κατι αναλογο με το us power.που ναι και τεχνικο και us metal.απλα αυτοι ειναι ιταλοι,η θεματολογια ειναι πιιο κοντα σε heavy,epic και για τη χρονια που κυκλοφορησε ητανε πολυ μπροστα.
μια παρομοιως λογικης μπαντα ειναι και οι archetype.αμερικανοι,power μιξη με prog και αρκετες ευρωπαικες επιρροες!!το ντεμπουτο τους Dawning ειναι φοβερο και πουλιοτανε μισοτιμης καποτε σε deluxe edition!!!
As βάλω και μερικές πιο μέταλ (αν και από progressive με την κλασσική έννοια δεν είναι):
Depressive Age - Electric Scum + Symbols For The Blue Times
Anacrusis - Screams and Whispers
Tourniquet - Psycho Surgery
Voivod - Killing Technology
Coroner - Grin
Atheist - Elements
Cynic - Focus
Believer - Dimensions
Dissilusion - Gloria
Equinox - Labyrinth
Project Failing Flesh - The Conjoined
Mekong Delta - Dances Of Death
Death - The sound of perseverance
Ayta edw einai pio progressive apo polla alla edw mesa gia na leme thn alh8eia omws:!:
:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:
δεν εχω λογια.
[SIZE=“3”]Porcupine Tree - Nil Recurring[/SIZE]
Only a few months after the release of the acclaimed Fear of a Blank Planet album comes this mini album (29 minutes of music) containing 4 lengthy tracks written during the same sessions, completed over the Summer, and now presented as a cohesive self contained PT work in their own right. The title track is an instrumental featuring Robert Fripp on lead guitar, and the whole EP moves through the full PT spectrum of atmospheric ambience, melodic hooks, and crushing riffs. This first edition of the mini album is on the band?s Transmission label and comes in an exclusive fold out digipack, limited to 5,000 copies.
We regret that we have now sold out of this title. Further copies will be available from the band’s forthcoming tour, and a crystal case edition is scheduled for early 2008.
οτι και να πω ειναι λιγο. πραγματικα. αρχισαν να χωνουν παλι ψυχεδελειες μαζι με το παρον υφος συν αλλα…
??? το έχεις ακούσει? έχει κυκλοφορήσει?
δεν έχει βγει νομίζω, έχει λικάρει στο νετ όμως.
Μόλις το κατέβασα, thanx για το info…
edit: Απίστευτη κυκλοφορία και πάλι από τους Σκαντζοχοιρόδεντρους!
Δώστε βάση.
Dyingfreedom, τι φάση είναι αυτοί?