ενα πολυ ωραιο ντεμακι (και μοναδικη κυκλοφορια) απο τους τεξανους Dreamstate το 1994. κλασσικα 90s progressive metal!!!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση φασαρια για mindflow----???
μετρια πραγματα παιδες,μην τρελαθουμε κιολας.
εδω φιλε χρηστο δεν εχεις να μας προτεινεις κατι καινουργιο???ηρεμα τα πραγματα βλεπω μερες τωρα…
καταρχάς νέο, υπέροχο Wolverine!
και επίσης θα συμφωνήσει και ο Χρήστος για τους Cynthesis και το ντεμπούτο τους.
Επιρροές από Fates, Sieges Even και τέτοια ωραία πράγματα.
φιλε wolverine την φοβαμαι πολυ την '‘δουλεια’'μετα το εξαιρετικο still
θα τσεκαρω οπωσδηποτε οπως και cynthesis.σε ευχαριστω
Xχαχααα, έχω πήξει στο prog τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν τι να γράψω για κυκλοφορίες που δεν έχουν βγει ακόμα; Pagan’s Mind π.χ. ή κάτι που τελειώνει σε Ξ, χαχα.
πάντως πολλές εξαιρετικές / αξιόλογες prog κυκλοφορίες. Ενδεικτικά:
[B]Cynthesis - DeEvolution[/B]
*credits to JoeBlack.
[B]Innosense - Outcast[/B]
[B]For All We Know[/B]
Το Wolverine ενδεχομένως να είναι και το πιο χαρακτηριστικό τους άλμπουμ,μεγάλες διάρκειες, μελωδιάρες ως συνήθως και γενικά συνδυάζει τα στοιχεία των προηγούμενων. Και οι ερμηνείες βέβαια, μαζί με τα πλήκτρα πάλι όπως πρέπει.
Αλλά και πάλι το “Still” παραμένει ένα εκπληκτικό άλμπουμ.
qft
και δεν είναι πρώτες εντυπώσεις.
αυτα ειναι…:):)
ετσι αφου το εχεις το progressive γιατι δεν τα λες???παλι προβλεπω καψιμο:):)
Χεχε, να 'σαι καλά.
Ε μη νομίζεις, ό,τι προλαβαίνουμε. Τουλάχιστον στο site από progressive δεν πρέπει να υπάρχει παράπονο.
Πάρε και την [U]κριτική[/U] για το Wolverine.
[SIZE=“5”][B]ΔΙΣΚΑΡΟΣ!!![/B][/SIZE]
Δε θα μιλήσουμε ούτε για το τι κατάφερε ο Neal Morse με τους Spocks Beard, ούτε για τους Transatlantic. Τι να πρωτοπούμε εξάλλου και που να μην έχει ειπωθεί (ειδικά στο rocking). Υπάρχουν και τα σχετικά τόπικς αποθέωσης εξάλλου.
Μετά όμως από συνεχόμενες σόλο δισκάρες σαν το Testimony, το ?, το Sola Scriptura συνεχίζει και βγάζει τέτοια πράγματα:
Ο Χρήστος έκανε κριτική, τα 'πε όπως πρέπει, οι γνώστες ξέρουν τι θα ακούσουν. Ο τύπος καταφέρνει με εκπληκτική ευκολία και προσφέρει μεγάλες μουσικές. Προτεινόμενο ασφαλώς μαζί με το Beardfish μέχρι στιγμής για τον χώρο του.
Και όπως σχολιάζαμε και με τον Χρήστο, αν συνεργαζόταν τώρα με τους Beard και με τον συνθετικό οίστρο και των τελευταίων στο αριστουργηματικό X, τι θα έβγαζαν δηλαδή.
ρε παιδια οκ
μιλατε για νεες κυκλοφοριες
πετατε και ενα
"ωραιο το ντεμπουτο των Cynthesis"
αλλα
δεν αναφερεται πουθενα
οτι οι Cynthesis
ειναι τα αδερφια Tipton των Zero Hour ξανα μαζι με την φωναρα που τραγουδησε στα 2 πρωτα αλμπουμ τους τον Erik Rosvold!!!
ΔΙΣΚΑΡΟΣ!
Να το πω άλλη μία φορά κι εγώ στους μοδεράτορες, ξεχωρίστε το prog rock με το prog metal. Δεν έχουν καμία σχέση τα έιδη. Δεν μπαίνω ποτέ στο παρόν θρεντ γιατί πίστευα ότι δε με αφορά και βλέπω ότι γίνεται ωραία κουβέντα για prog rock ονόματα…
Τι μπορουμε να κανουμε σε ενα θρεντ με 750+ απαντησεις ομως ?
Υπάρχει ένα θρεντ που λέγεται progressive rock στο groups/artists (ή μήπως είναι στο κυκλοφορίες; χμ…) με κάμποσες απαντήσεις και αυτό. Φέρτε το εδώ και ο,τι έγινε πιο πριν, έγινε.
Νομιζω πως οτι εχει σχεση με prog,ειτε ειναι metal ειτε ειναι rock καλυτερα να ειναι μαζεμενο σε αυτο το thread.Ας αλλαξει απλα ονομασια.
Αν το σκεφτειτε το κοινο ειναι το ιδιο
Καθόλου ίδιο δεν είναι το κοινό, κατά την ταπεινή μου άποψη, και φέρνω τον εαυτό μου σαν παράδειγμα. Είναι σαν να λες ότι το alternative rock έχει το ίδιο κοινό με το alternative metal, το folk rock με το folk metal κτλ. Τέσπα, ό,τι νομίζετε…
Μιας και εγινε αναφορα στους τεραστιους Leviathan και μη εχοντας ακουσει τον τελευταιο τους δισκο εχω να πω μονο οτι νιωθω Ντροπη που εχω στην δισκοθηκη μονο τον παρακατω δισκο τους:
Εχοντας κυκλοφορησει 3 δισκους την Χρυση εποχη Progressive Metal,ειναι απο τα λιγα συκροτηματα που δεν κοπιαρανε το τριπτυχο Dream Theater,Fates Warning,Queensryche.Με τραγουδια οπως τα Census of Stars,Mindless Game Control ,Are First Loves Forgotten?,Don’t Look to Me και Passion Above All Else δεν χρειαζονται περισσοτερα επιχειρηματα για την ποιοτητα αυτου του Αριστουργηματος.Οι συνθεσεις ειναι γραμμενες απο τους 2 κιθαριστες του συγκροτηματος(Skeen,Lutzow)
που διαγωνιζονται στο ποιος μπορει να σε κανει να αισθανθεις εντονοτερα το μεγαλειο τους.Τι αλλο να πεις???Αααα,η παραγωγη ειναι του γνωστου death metal(και οχι μονο) παραγωγου Jim Morris στα πασιγνωστα ΜMorrisound Studios και πραγματια εχει κανει θεσπεσια δουλεια.Τελος τα φωνητικα του χαριζει Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ,Harry Conklin,τραγουδιστης των Satan’s Host,Titan Force(αχ αυτο το Chase Your Dreams )και των Jag Panzer.