Puscifer

το ακουω τωρα
ειμαι στο τριτο κομματι
το green valley πολυ ωραιο

τον άκουσα 2 φορές…μόνο ενα κομμάτι δεν κολλούσε αρκετά…το Telling Ghosts…οχι οτι δεν ειναι καλό απλά σε σχέση με τα εχει διαφορετικό στυλ…
βλέπω να γινεται μεγάλη αγάπη ο δίσκος με τον καιρό…

*μια χαρά είναι το εξώφυλλο

Θα λεγα οτι ειναι κατι αναμεσα σε APC και Tool,εμπλουτισμενο με διαφορα αλλα στοιχεια…εχει αρκετα ενδιαφερον μιας και δεν εχει καμια σχεση με τον προηγουμενο δισκο που δεν μπορουσα να τον ακουσω με τιποτα…

Υ.Γ. το εξωφυλλο κακιστο…

καθε φορα που παιζει το toma , χορευω μονος μου

το εξώφυλλο ειναι οπως αρμόζει για αλμπουμ πουσιφερ δηλαδη gtp :stuck_out_tongue:

green valley αγαπη + γαματα lyrics
και το toma δυνατό

απ οτι φαίνεται ο μαηναρντ εισαι στα πανω του αντε να δουμε τιποτα καλο και απο τουλ ή apc!!!

Ανεπιφύλακτα -ακόμα και με ~7 ακροάσεις- καλύτερο του προηγούμενου. Σαφώς πιο μελωδικό και “mainstream” σε σημεία, πολύ πιο κοντά και σε APC κατ’ εμέ.

Ο τύπος είναι απλά απόλαυση.

To "Conditions Of My Parole"είναι άλλη μία από τις (ουκ ολίγες) εκπλήξεις που γευτήκαμε το 2011. Προσωπικά μου φάνηκε ότι πιο ολοκληρωμένο έχουν δώσει μέχρι σήμερα, από όλες τις απόψεις (σύνθεση, ύφος, ενορχήστρωση, ακόμα και μουσικά είδη).

Αγαπημένα τα Green Valley και Horizons. Όλα τα κομμάτια είναι άκρως ενδιαφέροντα. Αυτός είναι ο ορισμός του side project που δίνει στον ακροατή κάτι εντελώς διαφορετικό, χωρίς να στερείται της γνωστής και πολυδιάστατης προσωπικότητας του Keenan. Η ομορφιά της φωνής και το εύρος των ερμηνευτικών δυνατοτήτων του είναι απερίγραπτα και αυτό ισχύει για ελάχιστους σπουδαίους τραγουδιστές.

Οχι το Green Valley ρε συ.! απλό αλλά κολλητικό

Έκανα edit, γιατί όντως ήταν παρεξηγήσιμο. Άνετα στα αγαπημένα κομμάτια της χρονιάς το Green Valley φίλε. Απλό και καταδικαστικά όμορφο. Και folk φωνητική γραμμή. Πόσο μεγάλος είσαι ρε Maynard…

ε τώρα με πήγες απο την αντίθετη…:stuck_out_tongue:
συμφωνώ σε ολα…δίσκος απο το πουθενά(σε σχέση με την …καμία αναμονή που υπήρχε)

και μια που σε βρήκα εδω:p

[SPOILER]εχω φάει κόλλημα με τον ομώνυμο δίσκο των [B]Carol Of Harvest[/B]
ΠΟΛΥ όμορφος δίσκος[/SPOILER]

Επειδή με ψήνεις τρελά, τσέκαρε πμ, γιατί παραείναι οφτόπικ.

conditions of my parole και toma τα δικα μου αγαπημενα

Σίγουρα το περισσότερο κατασταλαγμένο μουσικά, από τα 2 δισκάκια.

Το πρώτο μισό περίπου του Cd μυρίζει APC κυρίως από 13th + Emotive.
Γαμάτα folk στοιχεία στο green valley όπως λέχθηκε πριν.
Συγκινιτική και εξιλεωτική [B]τουλάχιστον [/B]η ερμηνεία του Μ.Τ.Κ στο tiny monsters. Toolίστικο(10,000dayίστικο ) το telling ghosts.

Από εκεί και πέρα αρχίζει και θυμίζει VfV το Cd, με εξαίρεση το Tumbleweed.

Υπέροχο δισκάκι. Θα μπεί στα τοπ5 για φέτος μου με άνεση :smiley:

[B]Επίσης τρομερό σαν ζέσταμα για το επόμενο APC[/B]…

Πόσο θεός?!! 8)
http://rocking.gr/news/Idiaiteri_tileoptiki_emfanisi_twn_Puscifer/11192/

αυτό δεν το είχα δει

[B]PUSCIFER “Conditions of My Parole” Directors Cut [/B]

Τι κομματάρα γαμώ το φελέκι μου. Μακράν για μένα το καλύτερο τρακ που άκουσα φέτος. Που τη ξετρύπωση τη τραγουδίστρια. ΘΕΟΣ.

Υπέροχο δισκάκι. Telling ghosts και Tiny Monsters στο ριπίτ. Toma κάτι το μεγαλειώδες και σκιαχτικό. Man Overboard και Weaver, απροσδιόριστα συγκινητικά.

Ένα βράδυ που βρεχε που βρεχε μονότονα, άκυρο λεωφορείο, άκυρη γειτονιά με πορτοκαλί φώτα κι ένα ελαφρό intoxication: η ιδανικότερη ακρόαση ως τώρα.

ελα να καούν τα κάρβουνα

[B]“Telling Ghosts” + “Toma” on Jimmy Kimmel Live[/B]

Στα Green Valley, Toma, Conditions of My Parole και The Weaver παίζει ντραμς ο John Theodore (ντραμερ στα τρια πρωτα αλμπουμ των Mars Volta)

[B] EP “Donkey Punch The Night” February 19[/B]

1. Bohemian Rhapsody “O.G. Mix”
  2. Breathe
  3. Dear Brother
  4. Balls To The Wall “PIllow Fight Mix”
  5. Breathe “Drumcell rework”
  6. Dear Brother “Denton rework” (Big Black Delta)
  7. Balls To The Wall “Silent Servant El Guapo Mix”
  8. Bohemian Rhapsody “Sonoio rework”

2 νεα κομμάτια, 2 διασκευές, και τέσσερις επαναλήψεις