Spiritualized ;;;;; ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΡΕ
πολύ καλή προσθήκη οι Spiritualized
ΑΛΛΑ:
οι άλλοι δεν είναι στα ακούσματά μου, αλλά μια χαρά.
Είναι τρομερή μπάντα, δεν πιστεύω ότι θα έχουν πρόβλημα να παίξουν φοβερά και στον ανοιχτό χώρο, αλλά θα ήθελα να τους δω σε κλειστό χώρο και σε δική τους συναυλία. Τους είχα δει πέρσι το καλοκαίρι έξω και ήταν φοβεροί.
Μας κοροϊδεύεις ρε Παντελή??
Λες να ήταν πρόπερσι ;
EDIT: καίω λίγο μαζούτ, αλλά το κατάλαβα τώρα, τσιγκουνεύτηκα να γράψω “εξωτερικό”
The Armed!!!
Καλα σορρυ, κανενα σχολιο για του The Armed ??? ΦΑ ΣΑ ΡΑ. Θα γινει χαμος - Spiritualized οκ προσθηκη αλλα μετα τον χαμο των TA θα ειναι η στιγμη για μπυρες.
Να ακούσουμε live το night city Aliens και τι στο κοσμο…
έχει πάρει κανείς hard copy εισιτήριο?
Ακόμα με τον καρκίνο παλεύει;
TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Οι φήμες λένε ότι έχει κηλη που πρέπει να εγχειριστεί.
Κρίμα, απογοήτευση. Περαστικά στον άνθρωπο.
Hταν η συναυλία περισσότερο φέτος μετά τους Rammstein. Πολύ κρίμα. Περαστικά του και μακάρι το 25
Μεγάλη ξενέρα. Περαστικά στον Josh, ευτυχώς τους έχω δει πριν μερικά χρόνια, απίθανοι live.
Πραγματικα περαστικα κ ελπιζουμε να ξαναερθουν συντομα.
Και εγω 2 φορες που τους εχω δει, δε φτανουν - σκεφτομαι σοβαρα ταξιδι εξω για να τους προλαβω οσο ειναι μαχιμοι .
το ότι τους είδα πέρσι (έστω και για 65 λεπτά) είναι το μόνο που κάπως με παρηγορεί. πραγματικά έχω στεναχωρεθεί πολύ. μαζί με τους Pulp ήταν οι μόνες συναυλίες που περίμενα για το καλοκαίρι. Μακάρι να είναι όλα καλά με τον Homme και να μας θυμηθούν στην επάνοδό τους.
Μεγάλο ξενέρωμα την περίμενα αυτή την συναυλία, μακάρι να πάνε όλα καλά και να τους δούμε του χρόνου.