Φανατικοί αιρετικοί οργανώνουν πορεία στην κηδεία του r.j.dio

[SIZE=“5”]ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ - 10 - 0[/SIZE]

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τέτοιες γιαγιάδες και παππούδες θα έρθουν να μας κάνουν φάση ;

Ούτε για φτύσιμο δεν είναι …

Συμφωνώ απόλυτα!
Τέτοια γίνονται πάντα… και είναι ακόμα μεγαλύτερη μαλακία όταν πρόκειται για ανθώπους και καλλιτέχνες που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ, και έχουν αφήσει τέτοιο έργο.
Δεν είναι ακριβώς θέμα θρησκείας όσο μαλακίας στον εγκέφαλο. Αν ο άλλος έχει μίσος μέσα του, δεν φταίει ούτε ο χριστιανισμός, ούτε η εκκλησία (αν και έχουν ΓΑΜΗΣΕΙ την έννοια που θα έπρεπε να έχει και την κάνουν σαν τα μούτρα τους!)
ενώ έχουμε να κάνουμε με θάνατο, ο άλλος κάθεται πχ. και μιλάει για το οτι ο νεκρός ήταν ομοφυλόφυλος, ήταν σατανιστής, ήταν έτσι ήταν αλλιώς… (ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩΤΟ!)
Είναι άτομα που ΔΕΝ καταλαβαίνουν ούτε καν ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ πόσο μάλλον θανατος… και είναι λυπηρό… ένας άνθρωπος έφυγε… και αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να δουν την αλήθεια κατάματα… θα ζουν πάντα στον μίζερο κόσμο τους…

Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι τί παίχτηκε με τον τίτλο του τόπικ, Χριστιανούς, αιρετικούς κτλ. Πολύ γέλιο ε.

Το ξεκαρδιστικό είναι ότι αν κάτσει κανείς να το καλοσκεφτεί, ο ίδιος ο Χριστιανισμός (και για να μην παίξουμε την κολοκυθιά πάλι, μιλάω για τον αρχικό, ενιαίο Χριστιανισμό του Παύλου, προ σχισμάτων, μονοφυσιτών, αριανών κτλ.) στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια… αίρεση του Ιουδαϊσμού! :lol:

Για να τα λέμε και όλα όμως, εξ’ ίσου τραγική και εμετική και η κοπελιά που κάνει τη δημοσιογράφο, με κάποια απ’ αυτά που λέει και κυρίως με το κίνητρό της σχετικά με την υπεράσπιση του “νεκρού ήρωα”.

Βέβαια η ταμπέλα “Fox News” στο κάτω αριστερά μέρος του βίντεο δεν αφήνει πολλά περιθώρια απορίας… :wink:

Οπως ηταν αναμενομενο τα μαλακισμενα καναν πορεια στην κηδεια του R.J.Dio

ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!

:lol::lol::lol::lol:

Απ’ότι είδα ήταν ελάχιστα τα ζώα που τόλμησαν να πάνε. Τιποτένια ανθρωπάκια…:har::har:

[SIZE=“5”]THOR WILL KILL YOUR GOD IN MUSLIM HELL [/SIZE]

ΕΠΙΚ!

Καλα ναι το ξερουμε το Fox News. Γι’αυτο μου εκανε εντυπωση που ειδα ενα (εστω και με αυτο τον τροπο) σωστο πραμα σε αυτο το καναλι.
Τωρα για τα περι νεκρων ηρωων, οκ αμερικανοι… δεν μου εκανε εντυπωση. Δεν το εθιξα γιατι εκει ξεκιναμε αλλο μεγαλο θεμα και θα ερθει κανενας red pyramid και θα με σταυρωσει :stuck_out_tongue:

Το παλικαρι με την ταμπελα “THOR WILL KILL YOUR GOD IN MUSLIM HELL” ειναι respect. :lol:

Λιγα ηταν τελικα τα ζωα που τολμησαν να πανε στην κηδεια του DIO και οι ‘‘δικοι’’ μας μια χαρα τους απαντησαν… Γλυτωσαν και το ξυλο οπως θα ηθελε ο DIO και η Wendy και απλα εγιναν περιγελος… Τι καταλαβατε ορνια?

Mια εικόνα , 1000 λέξεις :

Τώρα το είδα αυτό. Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά είμαι κατά της βίας, οπότε μην ανυσηχείς :stuck_out_tongue: Και να που για μια φορά προβάλει κάτι το σωστό και το Fox :slight_smile:

Ον τόπικ, δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να επιβληθεί κάποια ποινή ή να τους απαγορευτεί να διαδηλώσουν για το σκοπό τους, αλλά το θεωρώ ασέβεια προς το πρόσωπο που έχασε τη ζωή του, όποιο και αν ήταν αυτό, το να προκαλέσεις τέτοιο σαματά στη κηδεία του, οπότε και από τη δική μου πλευρά απλά ελπίζω να ξεχαστούν αυτοί οι τύποι αρκετά γρήγορα.

Εννοειται οτι θα ξεχαστουν, σιγα μην μεινουν και στην ιστορια 10 ηλιθιοι κομπλεξικοι…