Με τις ευχες μου παιδια να περασετε απιστευτα αν και ειναι δεδομενο γιατι αν δεν τους εχετε δει θα καταλαβετε σε λιγα δευτερολεπτα οτι θα σας φυγει το κεφαλι! ειλικρινα ειναι η Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Η live μπαντα και δεν δεχομαι και αντιρισεις!
στον twisted sister εχω στηλει 5-6 pm,
και ακομα να απαντησει…Τεταρτη ανακοινωσεις και πιπες να πουμε…
:blow::blow::blow::blow::blow::blow:
Ηρεμησε μωρε!!! :lol:
Ακου να δεις αν ειναι να γινει θα γινει και να ξερεις οτι δεν ειναι ακατόρθωτο για ενα και πολυ απλο λογο :
Μαθε οτι τα χρηματα που ζητανε οι Rammstein ειναι λιγοτερα απο οσα παιρνουν οι Metallica για να παιξουν!
Και για να απαντησω σε οποιονδηποτε που θα πεταχτει και πει ‘εσυ που το ξερεις?’ λεω οτι το γνωριζω απο πολυ καλο φιλο που δουλευε πολλα χρονια στη didi και ειχαμε μια κουβεντα τις προαλες για το θεμα rammstein στην αθηνα.
Το προβλημα ομως με τους ελληνες διοργανωτες ειναι οτι στην περιπτωση των Metallica εχουν σιγουρη επιτυχια γιατι απλα ειναι αυτοι που ειναι!
Στους δε rammstein ο προβληματισμος τους ειναι οτι ειναι ενα ακριβο live που εφικτο να γινει ειναι αλλα υπαρχει φοβος να παει “απατο”.
Ξαναλεω εχει να κανει με το πως βλεπει ο διοργανωτης την ολη ιστορια και οχι τι πιστευω εγω!!!
Αν λοιπον ξεπεραστει ο φοβος να ξερετε οτι θα τους δουμε και κοβω και το λαιμο μου!!!
Πφφφ :thumbdown: Ας ελπισουμε να γινει κατι [-o<
Μακαρι παιδια αλλα δεν μας βλεπω για φετος ετσι οπως πανε… :-k
1ον μου έστειλες 2 pm.
και 2ον στο 1 σου απάντησα κατευθείαν και στο 2ο απάντησα μέσω msn.Τώρα αν δεν το διάβασες ή δεν σου ήρθε δεν μπορώ να κάνω κάτι.Τώρα τα 5-6 αν τα ονειρεύτηκες, όπως και το ότι δεν απάντησα,δεν φταίω γι’αυτο…
Ο χρήστης Thanasis είπε (12/2/2010 στις 1:36 πμ):
έλα ρε φίλε
από ντίντι μιούζικ θα βγει η ανακοίνωση
απλά θα βγει μέχρι την άλλη Τετάρτη μετά από νεότερες πληροφορίες…
[-X[-X[-X
αυριο δηλαδη:)
1)χαβαλε κανω 8)
2)οχι δεν μου ηρθε
3)μου ειχες πει για την προηγουμενη Τεταρτη
τεσπα
Βασικά έχουν κολλήσει σε κάτι λεπτομέρειες που πρέπει να λυθούν για να βγει η ανακοίνωση.Τώρα αν θα τους καθυστερήσει παραπάνω, δεν το ξέρω.Αυτό μου είχαν πει.
να ξεκολλησουν αμεσα γιατι θα παθουμε κανα καρδιακο στο τελος,και δεν θα παμε ε :!:
θα μπαινω στο site της didi απο αυριο καθημερινα να βλεπω
Ο twisted δεν είναι ο Λώρης παιδιά, ηρεμήστε. Μπορεί να λέει μπαρούφες για να πουλάει μούρη, μπορεί και πράγματι να ξέρει 5 πράγματα παραπάνω, δε χρειάζεται να αρπάζεστε απ’ τα λόγια του “μα μου είπες αύριο:(”
Παιδια ψυχραιμα! Οι ανακοικωσεις δεν ειναι τυροπιτες να βγαινουν στην ωρα τους! Ουτε εγω γνωριζω αν ο συγκεκριμενος γνωριζει ή οχι κατι αλλα οπως και να χει ειναι κατι που αν ειναι να βγει θα βγει!!
Και στο κατω-κατω και να βγει μια ανακοινωση ρε παιδια το event ειναι για 4 μήνες μπροστα αν γίνει!!!
Οποτε τι σημασια εχει αν το ξερεις τωρα ή σε 20 μερες ή 2 μήνες???
Μηπως υπαρχει φοβος να μην βρεις εισητιριο??? Μην τρελαθουμε…
Belarus declared Rammstein a public enemy
February 22nd, 2010
The
German ?Brachialrock? band Rammstein would destroy ?the Belarusian
state policy,? ruled the moral guardian of the ex-Soviet republic.
Supported by President Alexander Lukashenko, Social Council for
morality declared the band abruptly a public enemy. This… is in regard
to a March 7th concert planned to take place in Minsk. The Rammstein
songs were propaganda for ?violence, masochism, homosexuality and other
perverse,? directed against Belarusian values.
?A permit for a Rammstein concert is a mistake that could cost us a lot,? was said
Εκατονταδες χρονια πισω οι ανθρωποι…
ΟΚ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…
Το νοημα του να βγαίνει μια ανακοινωση ειναι στο να ξερεις τις επιλογες σου. Αν θα πας στους πχ στους Rammstein ή σε καποιο αλλο live, αν θα πας να τους δεις στο εξωτερικο ή θα μπορεις να τους δεις εδω. Με τοσα live και αυτες τις τιμές πρεπει να κανουμε επιλογές. Αρα οσο το δυνατοτερον οι ανακοινωσεις τόσο το καλλύτερο…
Σωστο ειναι αυτο που λες φιλε μου.
Οταν εχεις ομως σκοπο να τους δεις , σε περιπτωση που ερθουν, και θεωρητικα “συζητιεται” σημαινει οτι το εχεις στην ακρη του μυαλου σου οτι απο μερα σε μερα θα ακουστει. Ετσι λοιπον κανε τα κουμαντα που ειναι να κανεις και αν δεν “σκασει” σιγουρα θα υπαρχει καποιο live που θα τα σκασεις.
εχει κλεισει για ελλαδα…το τικετχαουζ στη Θεσσαλονικη εχει βγαλει εκδρομη ηδη…
28 Ιουνιου
καλα να περασετε:D
Tι λες τωρα ρε φιλε; LINK8O
link argeis!!!
δεν εχει λινκ…κατι φιλαρακια πηγαν και πηραν εισητηριο για μπιγκ 4 σημερα και τους το ειπε ο ιδιοκτητης του μαγαζιου…
αλλωστε το χει πει βλεπω κι αλλος εδω περα για 28 ιουνιου πριν μερικες σελιδες…