Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Φανταζεσαι ρε;Ε ρε θα ριχναμε γελια:lol:

Όλα αυτά στις φαντασίες σας θα μείνουν αφού δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να πήγαινα ποτέ σε τέτοια συναυλία. Πέραν τούτου, ακόμα και με φανέλα της ομάδας μου να έσκαγα (που δεν θα ήταν Σισέ αλλά Βαζέχα) τι θα πάθαινα; Σε συναυλία πας όχι σε ντέρμπι. Οι τραμπουκισμοί για τους βαρβάρους τριτοκοσμικούς, εδώ είναι πολιτισμένη χώρα.

Τον ορο πλακα,αστειο,χαβαλε τον εχεις ακουσει η μπα;:-k

[SIZE=“3”]“Es ist Zeit für Rache!”[/SIZE]

all together Τωρα:

[SIZE=“5”]’‘Wir müssen die Juden ausrotten’’[/SIZE]

ahahahahahhahah!!!
werden alles tun seife!!!

Graften Ellinikahnnen wre Gamiolidesch.

ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

O,mackintosh,αμα διαβαζεις,νιωσε σε παρακαλω…:p…

XAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΥΠΕΝ ΖΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πω ρε φίλε πέθανα στο γέλιο!Κορυφαίο post!:respect:

:lol::lol::lol::lol:

γιατι ρε Bleedin History…??
αρχισα να ποναω στο στηθος παλι…
γιατι μου το εκανες αυτο…?

θεε μου…

και μεσα σε ολα αυτα δεν λεμε και τιποτα για το live…
και ο καημενος που θελει να μαθει κατι καινουριο πρεπει να εχιε αφρησει…

Ουτε εγω θελω να κανω σεξ μαζι σου κ νομιζω οτι εσυ λες βλακειες :slight_smile: Δεν δινω οσα να ναι για πολλες συναυλιες…Γιατι δεν εχω λεφτα για πεταμα…Κ sonisphere ηθελα να παω αλλα δεν μπορω να δωσω τοσα…Παρ ολο που πολυ θα ηθελα να τους δω ολους μαζι…Ομως οι Ραμμστειν ειναι οι αγαπημενοι μου…Εξηγησα οτι ετοιμαζα ταξιδι στο εξωτερικο για να τους δω…Χρονια τους περιμενα…Δεν θα αφησω λοιπον την ευκαιρια να παει χαμενη…Κ ελεος πια…Μιλαμε για 55 ε…Εδω σας επιασε ολους η τσιγκουνια?Ημαρτον δλδ…Δεν ειναι πια κ τοσα πολλα…Ειδικα για το σοου που προσφερουν αλλα κ γενικα…Δεν εχω δει συναυλια με λιγοτερα απο 50ε…Εδω οι σκυλαδες κανουν μια συναυλια τα καλοκαιρια στα πανηγυρια κ θελουν 30 κ 40ε…Κ καθονται με τα κλαρινα κατω απο μουριες κ τραγουδανε…Μην τρελλαθουμε τωρα!Κ τελικως…οποιος δεν γουσταρει δεν τα δινει…ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

alexia αστους να λενε…

μια χαρα ειναι τα 55 …
ετσι και αλλιως ποιος περιμενε παρακατω…??
απλα πεσαν πολλα live και εχει γινει χαμος…

και ουτε εγω θελω να κανω σεξ με την κοπελα…
μην τρομαζετε τον κοσμο ρε…:stuck_out_tongue:

Νομίζω ότι (πλην του ελαφρώς πρηξαρχίδα φάνισπαλιςπετραλιάς) έχουμε συμφωνήσει ότι τα 55 ευρώ για συναυλία Ραμστάην καθαυτή είναι ΟΚ ποσό, απλά για κάποιους από μας είτε δεν χωράει στο μπάτζετ μας, είτε είναι άλλοι παράγοντες που μπορεί να μας ξενερώνουν. Γενικά δε βλέπω το λόγο ν’ αρχίσει πάλι η συζήτηση…

Φίλη αλεξία, αφενός δεν γνωρίζω αν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου, αφετέρου καλά κάνεις και πας να δεις την αγαπημένη σου μπάντα. Απλά προσωπική γνώμη, μιας κ προγραμμάτιζες να πας εξωτερικό έπρεπε να το κάνεις. Είναι διαφορετική εμπειρία όπως κ νάχει.

ich bin eine kaninchen

και κατι αλλο…
αναρωτιεμαι πως το logo τους,σου θυμιζει σβαστιγκα…:?




λες και αυτα τα περιβραχονια που φοραει,να εχουν και αγκιλωτο σταυρο??

gegen nazis & trivium - ξηγα :lol:

αλεξια εσυ χανεις που δεν θες , αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας :smiley: … ελα χιλιες φορες τα παμε η τιμη ειναι οκ συγκριτικα … γενικα ομως η λογικη δινω οσα να ναι για την μπαντα (ματια) που αγαπω ειναι το τελειο πατημα για να χτιζει βιλιτσες ο Λωρης κ το τιμ του. μην μπλεκεις σκυλαδες κ τετοια παραδειγματα γιατι το χειροτερευεις ακομα περισσοτερο. αυτο. :wink:

Ακυρος…[-X[-X[-X

ακυρος???
διαβασε τα πρωτα ποστ του τριβιουμ13 και μετα πες το…

Ακυρος και αυτος …[-X