Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

ρηξτο πηχη ρε ψηλε…τι σχεση εχουν 4 απτις μεγαλυτερες μπαντες του συμπαντος και ΜΟΥΣΙΚΟΙ με φορεματα και φωτιες…αλλο το show και αλλο η μουσικη.

'Nuff said :slight_smile:

πολυ στενές σχέσεις μαλλον γιατι τους ανοιξαν τον κωλο στα 4 αν αυτο ρωτας …

και εχω δει ολους τους μεγαλους 4 και σε (σχεδον) χεντλαιν σοους.

Tεραστια μερα…πραγματικα απιστευτα πραγματα.
Δν ακουω χρονια Rammstein(κ μεταλ γενικα)αλλα ηταν συναυλιακο ονειρο να τους δω.Πραγματικα τετοιο σοου δν το περιμενα.Μπορει στο τελος να εμεινα με μια γλυκοπικρη γευση λογω μικρου σετ και μ φανηκε πολυ αποτομο το κλεισιμο αλλα η συναυλια ηταν απιστευτη.
Κοσμος γυρω στα 10χιλιαρικα και,ευτηχως,ειχαν ερθει να απολαυσουν μια τεραστια συναυλια κι οχι να πλακωθουν σε οποιο τραγουδι να ναι οπως γινεται σε αλλες συναυλιες.

Το μονο που με ξενερωσε ηταν το σετλιστ.Ηξερα οτι δν παιζουν ενα best of της δισκογραφιας τς αλλα περιμενα τουλαχιστον 2 τραγουδια παραπανω.Ελπιζω να αποφασισουν να κανουν μπεστ οφ περιοδεια συντομα κι εκει θα ειναι σιγουρα η καλυτερη συναυλια της ζωης μ.

οχι φυσικα, ατυχησατε!! χαχαχ:lol:

Kαταρχάς να απευθύνω ένα τεράστειο ΦΑΣΚΕΛΟ σε όλους όσους έρχονται σε τέτοια συναυλία μόνο και μόνο για να τραβήξουν βιντεάκια. ΕΛΕΟΣ. Ήμουν αρκετά πίσω, δίπλα στον πύργο που είχε στηθεί απέναντι από την σκηνή, και από τη στιγμή που άρχισε το Live έβλεπα μπροστά μου ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φωτάκια από τις οθόνες κινητών και καμερών. Ντροπής πράματα. Πως να μην είναι υποτονικό το κοινό μετά, αν οι μισοί απ’όσους είναι μπροστά αντί να τραγουδάνε και να χοροπηδάνε προτιμούν να είναι με το κινητό ανα χείρας? Αν έρχεστε για τα βίντεα, καθίστε σπίτι σας να δείτε τίποτα στο youtube, και αφήστε να πάμε μπροστά εμείς που γουστάρουμε να ΔΟΥΜΕ το συγκρότημα ρε παιδιά. Τέσπα.

Κατά τα άλλα, το review του Rocking.gr πιστεύω με κάλυψε. Ανεπανάληπτο Show, έπαιξαν πολλά από το καινούργιο, χρονική διάρκεια του live μικρότερη απ’όσο περιμέναμε (έκοψαν και το Weisses Fleisch την τύχη μου :frowning: ),αρκετά υποτονικό το κοινό (όπως το έβλεπα εγώ από πίσω τουλάχιστον). Και όπως προείπα, πολλά βιντεάκια.

Μακάρι να έρθουν ξανά μεσούσης της σεζόν χωρίς άλλες μεγάλες (και ακριβές…) συναυλίες σε κοντινή ημερομηνία, ώστε να γεμίσει ασφυκτικά ο χώρος και η μπάντα να έχει από πλευράς κοινού την αντιμετώπιση που της αξίζει.

Την περιμενα με λαχταρα την συγκεκριμενη συναυλια οπως οι περισσοτεροι. Ασχημα δεν περασα, αντιθετως το καραευχαριστηθηκα, αλλα στο τελος συνειδητοποιησα πως οταν ειχα πρωτοδει το Volkerball (αγαπημενο μου dvd) ειχα πορωθει περισσοτερο απ’οτι χθες που τους εβλεπα πρωτη φορα. Ισως παραειχα ανεβασει τον πηχυ των προσδοκιων. Ισως να εφταιγε το σετλιστ με τα αρκετα καινουρια που μαλλον δεν εχουν ωριμασει ακομα στο μυαλο μου. Αnyway, αλλο ενα live απωθημενο εφυγε και αυτο ειναι που μετραει:D, παμε για αλλα

να εισουν μπροστα να βλεπες το υποτονικο κοινο :wink:

Συμφωνω με τον GODSMACKGR!!!Ημουν σχεδον καγκελο ακριβως κατω απο το σημειο π ειχε σταματησει ο τιλ με το κανονι!κ δν φανταζεστε τι γινοταν!!!Ολοι φωναζαμε χοροπηδαγαμε τραγουδαγαμε!!ηταν απιστευτο!!!Οι ανθρωποι απλα δν υπηρχαν!!φοβεροι showmen!!!πολλα επιπεδα πανω!!!

ετσι…
και εγω μετα που πηγα λιγο πιο πισω,μπροστα φαινοντουσαν χαλαρα τα πραγματα,αλλα αμα εισουν μπροστα ετρωγες καλα…

Και τι ειναι μωρε οι οπαδοι των Rammstein ? Deathmetallers για να ριχνουν ξυλο ?

Ηθελα να παω στο λαηβ αλλα δεν παιζει σαλιο.Απ’οτι διαβαζω πηγε καλα απο αποψη κοσμου
οποτε στο μελλον ειναι αρκετα πιθανο να μας ξαναρθουν.

Όντως μπροστά σε κάποια σημεία γινόταν της τρελής… Κακώς κατά τη γνώμη μου διότι οι Rammstein δεν είναι μπάντα για να παίζει ξύλο το κοινό… Εγώ πάντως δεν είδα καμία υποτονικότητα από κει που βρισκόμουν (μπροστά και λίγο αριστερά)… Πίσω δεν ξέρω τι γινότανε…

Το λοιπόν αφού πέρασαν κάποιες ώρες και είμαι ήρεμος μπορώ να γράψω… Προσωπικά είδα χθες απλά την καλύτερη συναυλία που έχω δει ποτέ… τουλάχιστον ως τώρα (και έχω δει big 4) και φυσικά άξιζε τα λεφτά της… Τα περισσότερα τα έχετε γράψει ήδη. Εξαιρετικά κομμάτια, εξαιρετικός ήχος εκτός από το Rammlied στο οποίο θάβονταν λίγο τα πλήκτρα, τρομερή ενέργεια πάνω στη σκηνή και βέβαια τα γνωστά… εφφέ :stuck_out_tongue: Στην κατηγορία αυτή, εμένα περισσότερο με εντυπωσίασαν οι Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟΙ φωτισμοί. Γενικός οπτικοακουστικός οργασμός όπως είπε και κάποιος άλλος… Θετική εντύπωση μου έκανε το ότι “έπαιξαν” έστω και λίγο με το κοινό (είχα την αίσθηση ότι δεν το συνηθίζουν), αρνητική, βέβαια, το μήκος του σετ που χρειαζόταν ακόμα 2 τραγούδια για να χαρακτηριστεί ικανοποιητικό. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί άργησαν τόσο πολύ να βγουν. Τέλος αναδείχθηκε στα αυτιά μου αρκετά το καινούριο άλμπουμ, τελείως διαφορετική αίσθηση σε κάποια κομμάτια. Μου άρεσε πάρα πολύ και το Fruhling in Paris που όταν άκουγα το άλμπουμ δεν μ άρεσε καθόλου…

Όσο για Combichrist, ήταν πολύ καλοί, νομίζω, αλλά και αυτοί έπαιξαν πολύ λίγο. Θα ήθελα πολύ το setlist τους (δεν υπάρχει στο review του rocking). Είδικα ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι (εξαιρετικό)…

Α, και κάτι τελευταίο, αλλά σημαντικό… Η οργάνωση άψογη για μένα… Ήρθα και έφυγα με λεωφορείο, πολύ γρήγορα, με ελάχιστη αναμονή και χωρίς κανένα πρόβλημα…

τελικα δεν αναβληθηκε:D:D:p

τελεια περασαμε τα ειπατε ολα…

εγω να πω μονο και ελπιζω να διαβαζει το παλικαρι:

“αδελφε πρεπει να εισαι μεγαλος βλακας για να φερνεις μια κοπελα εγχειρισμενη:?στην 2η σειρα της συναυλιας και να μας κανεις παρατηρησεις”#-o

εγχειρισμενη my ass…μα ποσο ξενερωτοι ειναι μερικοι;

και εγω εβλεπα κατι κοριτσακια διπλα μου καγκελο σχεδον,που παιζει να ειχαν λιποθυμησει κιολλας…:-s…και μετα αντε να πας πισω οταν σπρωχνουν ολοι μπροστα :stuck_out_tongue:

οχι μπορω να πω πως εκει στο καγκελο ηταν οκ!!λιγο πιο πισω σε κατι φασεις σπρωχνανε κ ερχοντουσαν κυματα σε μας κ μασ λιωνανε.αλλα γενικοτερα ηταν μια χαρα!δν ειχε πολυ σπρωξιμο!

και πρεπει καποια στιγμη να τιμωρουνται οι αγκωνιες στις συναυλιες οπως και στο ποδοσφαιρο :stuck_out_tongue:

πισω σου καθομαι ρε παλουκαρι δεν θελω να σου παρω την θεση…

εκτος απο αγκωνιες ειχαμε και “κωλιες” απο τους καγκελατους…ξερετε αυτο που με τα οπισθια σου σπρωχνεις τον πισω σου :stuck_out_tongue:

εγω ηθελα να παω μπροστα… εκανες να περασεις ομως και δεν σαφηναν! παντου τυποι με καμερες στα χερια… ζευγαρακια που αντι να βλεπουν το σκηνικο φιλιοντουσαν… μεχρι και εγκυες να σου λενε προσοχη μην εκεινο μην το αλλο… κακο!
Το live απο θεμα show ηταν καλυτερο αποτι περιμενα… το ελλινικο κοινο ομως ηταν το χειροτερο που εχω δει σε ελλινικα live… ουτε φωνες ουτε τπτ!

ουτε φωνες?
τι σκατα μονος μου ξελαριγκιαστηκα?
που τους βρισκετε ολους αυτους ρε :stuck_out_tongue: :lol:
παλι καλα που εμεις πεσαμε σε νορμαλ ατομα…

ρε συ δεν ξερω… και γω ξελαριγκιαστικα…!!! Οι περισσοτεροι ομως… τιποτα…! τελειωσαν το show πριν τα encore κομματια οι Rammstein…και μετα δεν ακουσα να φωναζει κανεις “We want more” το κλασσικο δηλ…!

να εχεις υποψην σου οτι δν ειναι αγγλικοι στιχοι κ ειναι πιο δυσκολο να μπορεις να πεισ τουσ στιχους…ασε π εγω προς το τελος απο την πολυ φωνη ειχα κουραστει κ δν μ εβγαινε αλλο!!αλλα βλεπω κατι βιντεο στο youtube απο ατομα π καθοντουσαν πισω κ τραβαγανε κ στο μονο τραγουδι π ακους τουσ γυρω απο αυτον π τραβαγε το βιντεο, να τραγουδανε, ειναι στο du hast!!το τραγουδι π το ξερει κ ο καθε ασχετος δλδ…