Εδω φιλε μου λειπει το du riechst so gut που δεν ελειπε ποτε !!!
p.s. Το Mein Herz Brennt παιζοταν μονο στην περιοδια του 05 και το παιζαν μαζι με apocalyptica!!!
κανε ενα search στο youtube να το δεις να κλαψεις μαζι μας…
Εδω φιλε μου λειπει το du riechst so gut που δεν ελειπε ποτε !!!
p.s. Το Mein Herz Brennt παιζοταν μονο στην περιοδια του 05 και το παιζαν μαζι με apocalyptica!!!
κανε ενα search στο youtube να το δεις να κλαψεις μαζι μας…
Ανεπίτρεπτο να λείπει το Reise, Reise. [-X
Λενε 9 τραγουδια απο το τελευταιο album.Γι’αυτο εχουν αφησει εξω πολλα καλα
Eιπαμε προωθηση του καινουριου αλλα οχι και ετσι…[-X
Τρελλένομαι για τους Γερμανούς… Είναι φανταστικοί οι ανθρώποι !!!
+1!!!
Και γω το ελπίζω, αν και δεν το κόβω. Γενικά πάντως ψιλοαντικαθιστούν αντίστοιχα κομμάτια. πχ Reise, Reise - Rammlied (αν και θα προτιμούσα το πρώτο)
Τουλάχιστον παίζουν το Weißes Fleisch.
Πάντως σε φεστιβάλ και καλοκαιρινά live γενικότερα υπάρχει μια τάση για πιο ισορροπημένα σέτλιτς.
Έτσι ελπίζω τουλάχιστον…
Πρωτη φορα θα ερθουν ρε σεις.Πιστευω να παιξουν πολλα απο τα παλια τους…Reise reise,links 2 3 4,asche zu asche,los,dalai lama(Που δεν υπαρχει περιπτωση:(),mein teil,herzeleid(επεισης πολυ δυσκολο) θελω πολυ να τα ακουσω…Οπως και να’χει παντως και ο νεος δισκος περιεχει διαμαντια και θα μας αφησουν αφωνους με το show τους…8)
εαν δεν παίξουν το engel να παν να …(censored…)
Όλοι θα θέλαμε ένα live aus berlin setlist ή έστω ένα Völkerball. Μακάρι…
Όπως και νάχει πάντως το live είναι απίστευτο ανεξαρτήτως κομματιών.
Καλά, το ότι θάρθουν πρώτη φορά δε λέει και τίποτα. Θα πάιξουν ότι έχουν προβάρει να παίζουν σε όλη την περιοδεία. Απλά επειδή θα είναι το καλοκαιρινό σκέλος που περιλαμβάνει και κάμποσα φεστιβάλ ελπίζουμε ότι θα είναι πιο διαφοροποιημένο το σέτλιστ.
Θέλω Reise, Reise λέμε!
Το παιζουν συνηθως…
για engel μην φοβαστε,το παιζουν παντα σχεδον…
μονο εγω ειμαι αυτος που θελει να ακουσει mann gegen mann,rosenrot & te queiro puta?
κ εγω θελω!!!
Ουτε συνηθως ουτε σχεδον! σε ολη την περιοδεια κλεινουν με το ENGEL! TΕΛΟΣ!
για engel μην φοβαστε,το παιζουν παντα σχεδον…
μονο εγω ειμαι αυτος που θελει να ακουσει mann gegen mann,rosenrot & te queiro puta?
ε οχι και ο μονος…
Kαι να μια φορα ακομα το setlist για καποιους φιλους που το ζητησαν
Rammlied
B********
Waidmanns Heil
Keine Lust
Weisses Fleisch
Feuer Frei
Wiener blut
Frühling in Paris
Ich tu dir weh
Liebe ist für alle da
Benzin
Links 2 3 4
Du hast
Pussy
Sonne
Haifisch
Ich Will
Engel
αληθεια ρε παιδια…Για ποσο κοσμο το βλεπετε εδω που τα λεμε?? υπολογιζει κανεις πανω απο 10,000 - 12,000?
Ειναι και το Sonisphere στη μεση που δυσκολευει το κοσμο απο οικονομικης πλευρας οποτε ειναι λιγο δυσκολο(αλλα ποτε δε ξερεις).
Οπως και να χουν τα πραματα θα γινει μεγαλο μακελειο.
ε , οχι και ο μονος…
εγω πιστευω οτι θα ερθει πολυς κοσμος στους rammstein γιατι ερχονται πρωτη φορα κ ο ποιο ασχετος τους ξερει…
Καλα μη νομιζεις οτι ειναι και μεγαλο το ποσοστο απο τους “ασχετους” που απλα ξερουν 2-3 κομματια (τι 2-3 δλδ το du hast ξερουν) και θα πουν “ασ παμε ωραια θα ειναι”. Για μενα παιδια μεχρι 10.000 θα ειμαι ικανοποιημενος γιατι θα ειναι πολυ καλυτερες οι συνθηκες για μας που γουσταρουμε! (ανεση κινησεων, καλυτερο οπτικο πεδιο κλπ.) Δεν πειραζει ! ΛΙΓΟΙ και ΚΑΛΟΙ! :D:D:D:lol: