:lol:
+1
Και για εξωτερικο εγω τους ειδα στην Δρεσδη με 70ευρω και δεν με χαλασε καθολου.
Αφου καποιοι δεν γουσταρετε τους Rammstein τι καθεστε και ασχολειστε μαζι τους…
Και παρτε το χαμπαρι αυτη την στιγμη ειναι η μεγαλυτερη ευρωπαικη μπαντα που ειναι σε περιοδεια και οι μουσικοι της δεν εχουν πατησει ακομα τα 60… Φυσικα και θα ειναι πανω απο τους Manowar…
Το εχουμε παρακανει με την αρχαιολαγνεια στο Ελλαντα…
Πάντως το μποϋκοτάζ των Ισραηλινών στην προγραμματισμένη συναυλία των Metallica έπιασε τόπο και η τιμή των εισιτηρίων έπιασε. Φυσικά δεν αναφέρομαι στην συναυλία των Rammstein όπου οι τιμές είναι αναμενόμενες και ανάλογες του μεγέθους της μπάντας και των εμφανίσεών της, αλλά σε λοιπές συναυλίες με υπερβολικά υψηλό αντίτιμο, ίσως μια τέτοια κίνηση να “συμμόρφωνε” τους διοργανωτές. Αλλά δυστυχώς και δικαιολογημένα το ελληνικό κοινό δεν έχει την πολυτέλεια για τέτοιου είδους κινήσεις. Από την άλλη ούτε οι Ισραηλινοί νομίζω το είχαν.
Support δεν παίζει να έχει ε? Μόνοι τους θα παίζουν λογικά.
Μπαα.Θα εχει σιγουρα support.Απο τις 5 30 μεχρι τις 9 τι θα κανουμε ρε συ;
εχει δυο οψεις το νομισμα…
ενταξει αυτη την φορα εγινε παρεμβαση απο την ιδια την μπαντα…
αυτο δεν σημαινει πως καθε φορα θα ειναι ετσι…
ειδικα σε φεστιβαλ…
παντως μαγκια τους…8)
Γιατι αν δεν κανει παρεμβαση η μπαντα δεν μπορουν οι ιδιοι οι διοργανωτες να ριξουν απο μονοι τους τα υπερκερδη που εχουν??? Απλα δεν θα παρει λιγες μερες αλλα κανα μηνα. Το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο ομως και θα σταματησουν να εκμεταλλευονται τοσο φανερα την πορωση μας.
το βλεπεις να γινεται…?? να λενε οι διοργανωτες εχω μεγαλα κερδη οποτε ριχνω τις τιμες…??
εγω δεν το βλεπω…
το θελω αλλα δεν το βλεπω…
λεμε για μεγαλα φεστιβαλ παντως…
οχι για συναυλιες με 150 ατομα…
Eλιπιζω να μην εχουν σαπορτ(αν εχουν) τους κομπικραιστ…Με χαλανε αρκετα.
Μιας και περί Combichrist ο λόγος, μόλις δείτε τους session τυμπανιστές στα live θα καταλάβετε ότι ο κλόουν και ο μυτόγκας των slipknot είναι απλά για το τσίρκο.
Συμφωνω και επαυξανω!!! Μπορει οι τυποι να μην παιζουν τιποτα προτοτυπο και τρομερο αλλα εχουν φοβερη παρουσια! Ο ενας δε εκ των δυο στην αγγλια που τους ειδα δεν πρεπει να περασε 5 λεπτα χωρις να πεταει τα τυμπανα κατω! :lol::lol:
To ειχα παρατηρησει και εγω αυτο…τα πεταγε σαν τον γκιοζη κατω και ο φουκαρας ο τεχνικος ολο ανεβαινε στην σκηνη να τα φτιαξει…[-X.
εγω παντως απο κατι βιντεακια που εχω δει μου φαινονται καλοι (οι Combichrist) δεν θα με χαλαγε εαν ηταν αυτοι το support
Tous eida pali xthes vrady (ostrava) to setlist einai to idio mono pou stin thesi tou Liebe ist fur alle da eipane to DU RIEGHST SO GUT!!!
8O Ti λες τωρα ρε μαγκα…ποοο με εφτιαξες πρωινιατικα:D
Διάβασα την ανταπόκριση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την συναυλία τους στη Στουγκάρδη, στις 12\12, και φτιάχθηκα, αλλά με τόσα που γίνονται, ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΣ:):!:
Στους rammstein.:pΠερα απο την πλακα εχεις μεγαλο δικιο,γινετε χαμος ρε συ…Μην την χασεις αυτη τη συναυλια παντως…
Κατσε να μαζεψω τα χυσια…Οκ τωρα ας απαντησω…
Μαζι με το Feuer Frei ειναι τα αγαπημενα μου κομματια απο την μπαντα αυτη…Αμα το δω και αυτο live θα τελειωσω και εκει…Τελεια…!!
Ευχομαι να παιξουν πολλα απο τα παλια τους…Αν ακουσω κανα amour amour(που δεν)για κλεισιμο,θα τρελαθω,εντελως ομως…
εγω με αυτα ειμαι 120/100% ευχαριστημενος
Sehnsucht(απο οτι ειδα το παιζουν),Mein Teil,Mein Herz Brennt,Sonne(που δεν τα παιζουν ΓΑΜΩ!!!)