Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

πυροκλανια επαιξαν?

πειτε αν οι κομπι γαμησαν ή ου

Πολυ καλο το σαππορτ.

Απο φωτιες αλλο τιποτα :smiley:

Για μένα κουφαία στιγμή το Du Riechst So Gut. Πολύ καλός και δυνατός ήχος, γαμώ το show.

Ευτυχώς δεν έβρεξε, αλλά ζεσταθήκαμε αρκετά από τις φωτιές (αυτοί που ήταν πρώτες σειρές πρέπει να ψήθηκαν :lol:).

Άντε τώρα να ξεπεράσουμε τη μετασυναυλιακή κατάθλιψη. Τόσα πράγματα είδαμε τον Ιούνιο, του χρόνου ή το χειμώνα τώρα.
(ααα ξέχασα, έχουμε και τη Φέργκι…χαχαχαχα).

Το σαπορτ μιση ωρα και αν.Οσοι ειχαν ερθει και για αυτους πρεπει να απογοητευτηκαν εντελως.Παραταυτα δεν ηταν και ασχημοι.Πηγαιναν και με το στυλ της συναυλιας.Μια χαρα.Δεν παιξαν εκεινο που λεει. how do you want me?From bhind or on my knees?:smiley:

Οι Rammstein ηταν υπερ-φοβεροι.Πολυ ωραιο SHOW.Δεν ξερω αν αυτο λεγεται συναυλια με την εννοια οτι ηταν ζογκλερο-θεατρικη-μουσικη παρασταση…Δηλαδη με προβληματισε οτι σε στιγμες περιμεναμε τι θα γινει μετα και οχι ποσο γαματα παιζουν…Ειδικα στα κομματια απο το νεο δισκο που δεν τα ηξερα καλα.Δεν το λεω για κακο αναγκαστικα(θα το ξαναπω οταν κοπασει ο ενθουσιασμος:D) αλλα ποβληματηστειτε.Ενταξει τεραστια μπαντα και τελειο show τελος.:slight_smile:

Ωραίο live, άξιζε να το δει και κάποιος σαν και εμένα που δεν είναι οπαδός των Rammstein. Καλοκουρδισμένο show (κάτι που θεωρώ θετικό για να μην παρεξηγηθώ) και πραγματικά καλός ήχος.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι έπαιζαν αμέσως μετά το Sonisphere και δεν θα μπορούσαν να πιάσουν τέτοια επίπεδα συγκίνησης. Επίσης, αν ήμουν οπαδός πιθανότατα θα απαιτούσα λίγο μεγαλύτερη διάρκεια show. Η κανονική διάρκεια του set ήταν στα 65’ (+ 15’ περίπου στο encore).

Θεούλης ο πληκτράς, μεγάλο νούμερο.

όντως παιδιά συγνώμη το μπέρδεψα με το keine lust…ήμουν μετά απ τη συναυλία και βιάστηκα…ελπίζω μόνο να ανεβή κάπως με torrent αυτή η συναυλία…το αξίζει όσο καμία άλλη

κουφαλα ανεβηκες και σαυτο!..:smiley:

καποτε ειχα δηλωση οτι ονειρο ηταν να ερθουν…

ηρθαν …και εμεινε ονειρο!..#-o

δεν αντεξα να κουβαλησω το κουφαρι μου…που να ξερα οτι δεν θα αφησεις συναυλια για συναυλια!

Χεχ κ εγώ ψάρωσα στην αρχή με τον τύπο που πήρε φωτιά…#-o:lol::lol:
Γενικά γαμάτο show, φανταστική συναυλία, από τις καλύτερες που έχω πάει γενικά!!
Όποιος για οποιονδήποτε λόγο δεν ήτανε, απλά έχασε!!:smiley:

συμφωνω απολυτα. ετσι ημουν και γω, οχι οπαδος τους, αλλα γουσταρα καργα αυτο που ειδα.
καλα ρε συ, δεν ηταν κανεις στο περιπτερο?? πρεπει αν ηρθα 3-4 φορες πριν την συναυλια…

Υπεροχο live…Δεν με χαλασαν οι combi αν και επαιξαν λιγο…!
Τωρα οι γερμανοι μας εσκισαν στην κυριολεξια…Λες και εβλεπα θεατρικη παρασταση!Φανταστικο show,πολυ καλο setlist και highlight για μενα,ηταν χαλαρα το pussy…Μορφαρα ο Till και γενικα ολη η μπαντα…!Το μονο που με χαλασε ηταν το πολυ σπρωξιμο που φαγαμε εμεις οι μπροστινοι…Anyway απο τα καλυτερα live!
Παντα τετοια μαγκες!!!

Δεν κατάφερα να κοιμιηθώ εψές…
Δεν υπήρχαν !!!
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Ι !!!

Ίσως το καλύτερο show που έγινε ποτέ στην Ελλάδα… Νιώθω τυχερός,μόνο αυτό…:slight_smile:

τελευταία στιγμή μετά τη δουλειά, μπήκαμε σε ένα αμάξι και ανηφορίσαμε…
ε τώρα αργεί το επόμενο.

λόγω του ότι έφυγα τελευταία στιγμή άργησα να φτάσω παρόλα αυτά κανά μισάωρο ήμουν στο περίπτερο μαζί με τα άλλα παιδιά.

τώρα και να σε είδα, δεν πρέπει να μοιάζεις πολύ με το avatar σου,ε; :lol:

μακράν ότι καλύτερο έχω δει live μέχρι στιγμής. οι Rammstein πραγματικά μετράνε υπερδεκαπλάσια στα live τους. αν εξαιρέσει κανείς 2-3 μικρολαθάκια από το συγκρότημα και μια μαλακία που παίχτηκε με το φωτισμό σε κάποια φάση το show μας άφησε να κοιτάμε σαν βλάκες 8O. οσοι το χάσατε sorry αλλά δεν θα σας συμπονέσω…:stuck_out_tongue: :lol:

WEIDMANNS HEIL ΡΕ!!!

ρηξτο πηχη ρε ψηλε…τι σχεση εχουν 4 απτις μεγαλυτερες μπαντες του συμπαντος και ΜΟΥΣΙΚΟΙ με φορεματα και φωτιες…αλλο το show και αλλο η μουσικη.

'Nuff said :slight_smile:

πολυ στενές σχέσεις μαλλον γιατι τους ανοιξαν τον κωλο στα 4 αν αυτο ρωτας …

και εχω δει ολους τους μεγαλους 4 και σε (σχεδον) χεντλαιν σοους.

Tεραστια μερα…πραγματικα απιστευτα πραγματα.
Δν ακουω χρονια Rammstein(κ μεταλ γενικα)αλλα ηταν συναυλιακο ονειρο να τους δω.Πραγματικα τετοιο σοου δν το περιμενα.Μπορει στο τελος να εμεινα με μια γλυκοπικρη γευση λογω μικρου σετ και μ φανηκε πολυ αποτομο το κλεισιμο αλλα η συναυλια ηταν απιστευτη.
Κοσμος γυρω στα 10χιλιαρικα και,ευτηχως,ειχαν ερθει να απολαυσουν μια τεραστια συναυλια κι οχι να πλακωθουν σε οποιο τραγουδι να ναι οπως γινεται σε αλλες συναυλιες.

Το μονο που με ξενερωσε ηταν το σετλιστ.Ηξερα οτι δν παιζουν ενα best of της δισκογραφιας τς αλλα περιμενα τουλαχιστον 2 τραγουδια παραπανω.Ελπιζω να αποφασισουν να κανουν μπεστ οφ περιοδεια συντομα κι εκει θα ειναι σιγουρα η καλυτερη συναυλια της ζωης μ.

οχι φυσικα, ατυχησατε!! χαχαχ:lol:

Kαταρχάς να απευθύνω ένα τεράστειο ΦΑΣΚΕΛΟ σε όλους όσους έρχονται σε τέτοια συναυλία μόνο και μόνο για να τραβήξουν βιντεάκια. ΕΛΕΟΣ. Ήμουν αρκετά πίσω, δίπλα στον πύργο που είχε στηθεί απέναντι από την σκηνή, και από τη στιγμή που άρχισε το Live έβλεπα μπροστά μου ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φωτάκια από τις οθόνες κινητών και καμερών. Ντροπής πράματα. Πως να μην είναι υποτονικό το κοινό μετά, αν οι μισοί απ’όσους είναι μπροστά αντί να τραγουδάνε και να χοροπηδάνε προτιμούν να είναι με το κινητό ανα χείρας? Αν έρχεστε για τα βίντεα, καθίστε σπίτι σας να δείτε τίποτα στο youtube, και αφήστε να πάμε μπροστά εμείς που γουστάρουμε να ΔΟΥΜΕ το συγκρότημα ρε παιδιά. Τέσπα.

Κατά τα άλλα, το review του Rocking.gr πιστεύω με κάλυψε. Ανεπανάληπτο Show, έπαιξαν πολλά από το καινούργιο, χρονική διάρκεια του live μικρότερη απ’όσο περιμέναμε (έκοψαν και το Weisses Fleisch την τύχη μου :frowning: ),αρκετά υποτονικό το κοινό (όπως το έβλεπα εγώ από πίσω τουλάχιστον). Και όπως προείπα, πολλά βιντεάκια.

Μακάρι να έρθουν ξανά μεσούσης της σεζόν χωρίς άλλες μεγάλες (και ακριβές…) συναυλίες σε κοντινή ημερομηνία, ώστε να γεμίσει ασφυκτικά ο χώρος και η μπάντα να έχει από πλευράς κοινού την αντιμετώπιση που της αξίζει.