RAVENCULT + guests - Kυτταρο, 22/12/2013

καλοί οι Necrohell αν και έχω παραμεγαλώσει για βαψίματα , πολύ καλοί οι Necrovorous ( με τα 3/5 των embrace of thorns - αντε λέμε δώσετε σημασία) με υπερσάπιο death, φουλ επαγγελματισμός από ravencult με φοβερό τον γιάννη στα τύμπανα. Η κορυφή όμως ανήκει στους ισοπεδωτικούς Nocturnal Vomit , ο καλύτερος ήχος , η καλύτερη μουσική της βραδιάς . Τεράστιοι .

Κόσμος άπειρος γενικά, δεν ρώτησα , αλλά το έλεγες και sold out. ωραιότατο πακετάκι λοιπόν.

Ωραια βραδια… Εχασα τις δυο πρωτες μπαντες λογω Παναθας, αλλα χαλαλι.
Νοcturnal Vomit Συγκλονιστικοι
Ravencult μ αρεσουνε μουσικα περισσοτερο και δωσανε δυνατο live!
Στηριξε κι ο κοσμος οπως επρεπε

Το live τα 'σπασε τόσο που “έσπασα” κι εγώ κάτι νεύρα πίσω στην πλάτη μου και δε μπορώ να γυρίσω το κεφάλι αριστερά-δεξιά.

Πρόλαβα μισούς NECROHELL, πολύ καλή εμφάνιση με στιβαρότητα. Νομίζω όμως ότι δεν χρειαζόταν και δεύτερη κιθάρα. Οι NECROVOROUS ήταν ισοπέδωση, η καλύτερη απόδοση απ’ όλες τις φορές που τους έχω δει με υπερσάπιο (αλλά όχι βαβουριάρικο) ήχο και φωνητικά απ’ την κόλαση. Για NOCTURNAL VOMIT τα 'πε όλα ο ΒΒΒ, τα 'λεγα και γω για το “Cursed Relics” που μας έστειλε για τσάι πέρυσι. Και πάνω που έλεγα “it can’t get any better” ήρθαν οι RAVENCULT για να δώσουν καινούργιο νοήμα στην λέξη “ΛΥΣΣΑ”.

Το πιο ευχάριστο απ’ όλα όμως ήταν ο συνδυασμός προσέλευσης κόσμου (μιλάμε για Κύτταρο φίσκα) και απόδοσης ήχου, ο οποίος ήταν τουλάχιστον πολύ καλός σε όλες τι μπάντες.

Ίσως υπάρχει ελπίδα τελικά.

[B]Nocturnal Vomit:[/B] Απλά έπρεπε να τα κάνουμε πουταναριό γιατί οι τύποι το έχουν και με το παραπάνω παίζοντας old school death metal. Μου άφησαν τρομερές εντυπώσεις, θα τσεκαριστεί ΑΜΕΣΑ κιόλας το άλμπουμ :wink: (και πολύ άργησα το ξέρω…)

[B]Ravencult:[/B] Μια ήδη μεγάλη Black metal μπάντα της σκηνής, Black metal φτιαγμένο για moshpits, με το τρίπτυχο Celtic Frost/Sodom/Bathory (των πρώτων 3 άλμπουμ) να τονίζει τον Thrash χαρακτήρα τους. Επίσης πολλά respect για τη διασκευάρα σε Bathory (Reaper) όπως είπα και στο thread τους, που απλά έκανε ένα κολασμένο φινάλε στο πνεύμα των ημερών μας :smiley: :smiley:

Cheers σε μάχιμο martian, ChrisP, Almighty C που είδα εκεί. Όπως και στο κόσμο που ήταν όσος άξιζε πραγματικά στις μπάντες που παίξανε :slight_smile: Γεμάτο venue