Reach Your Wild Vibes summer party @ Mad Club, την Παρασκευή, 19 Ιουνίου!

Πραγματικα,σε συναυλιες Μανογουωρ πχ,δεν θα θελω να ειμαι διπλα του…:lol::lol::lol:αξιος!!!(μεχρι και με cure δλδ χοροπηδαγε:lol:)…
Μια χαρα τελεια ηταν χτες,χοροπηδητα,πιτ σε κιλλερς(omg δλδ!!) κτλ…ρησπεκτ παρτυ,χαρηκα που ειδα παλι τις γνωστες μαπες…μονο ρε γμτ,πανω που φευγαμε,αρχισε ολα τα joy division,sisters of mercy κτλ…

Η Ευρυδίκη πού ήτανε;

ΑΛΟΕ ανέβαζε καμια φωτο

Ωραία ήτανε.

Πιτ παντού, ανεξαρτήτως είδους μουσικής!

Χάρηκα που γνώρισα Γράκχο και και είδα και τις άλλες τις τρελόφατσες!

Η μουσική δυνατά, και στο τέλος φύγαμε βραχνιασμένοι αυτοί που το χαμε ρίξει στο μπούρου-μπούρου!

Την επόμενη φορά και λίγο φτηνότερο μαγαζί δεν θα μας χάλαγε!

Καλα περασαμε!:slight_smile:

χαχαχα οντως, αυτο ειναι μια τραγικη αληθεια!!:stuck_out_tongue: Δεν ειχε και πολυ σημασια τι μουσικη ακουγαμε τελικα… (αληθεια,τι μουσικη ακουγαμε? :-s )!:stuck_out_tongue:

Οπως ειπα και στον Bleedin ομως, λογω της σοβαροτητας που διεκρινε τη χθεσινη βραδια, το συγκεκριμενο θεμα νομιζω πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μεταφερθει στο Podium!:smiley:

[SPOILER]Καταραμμενη σερβιτορα (οντως, που ειναι η Ευρυδικη, οεω) μου “μαζεψε” οταν δεν κοιταγα το μισογεματο ποτηρι μπυρας και οταν της το ειπα μου εδωσε ενα αλλο μισογεματο αλλα…μικρο!:evil:

[SPOILER]ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!8O

Το αλκοολ ΜΟΥ!!!:x:(:([/SPOILER][/SPOILER]

Ευρυδίκη

:-k:-k:-k

άψογες μουσικές επιλογές :respect: με κοινό παράγοντα το κέφι που δημιουργούσαν - γι’αυτό και είχαμε τρενάκια, πιτ, μέχρι και break dance(!!!) από το παιδάκι με τα λουλούδια που ξάπλωσε στο πάτωμα και έκανε σβούρες (ή μήπως είχα παραισθήσεις από τις κερασμένες τεκίλες; :p) + κάτι καλαματιανούς από φορουμμέλη :lol:

μερικές φώτοζ (ό,τι μπόρεσα μέσα στο χαμό):

Όχι δεν είχες παραισθήσεις. Ώρε πως το ξέχασα αυτό. Ήθελα να κάνω και ειδική μνεια…

Λοιπόν τα άπειρα :respect: μας στον μικρό μετανάστη λουλουδά, που κατάφερε να γίνει έστω και για λίγο μέρος της φορουμοπαρέας. Οι χοροί του στο Come out & play (Offspring) ήταν άλλη φάση. Και τα ζεϊμπεκοπαλαμάκια επίσης!

Ο πιτσιρίκος χτες ήταν ΟΛΟ ΤΟ ΡΟΚ. :slight_smile:

Κάτι τέτοια βλέπω και λέω, ναι ρε, ζήτω η νέα γενιά!

Επίσης ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο πρωτοπαλήκαρο Bleedin History. Δικό του στυλ σε κάθε φώτο!

Όντως το πιτσιρίκι τα έσπασε!!! Πρέπει να τον βάλουμε στο rocking!

Ο Bleedin παίζει να κοιμάται ακόμα :stuck_out_tongue:

πολύς χορός, τεκίλα, κέφι και τα λοιπά…

σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που ήρθατε - ήταν καταπληκτικά !

η σεζόν έληξε για φέτος ! από χειμώνα πάλι !

keep on rocking !

μαλάκες ήμουν η ψυχή του πιτ ε!
Ρισπέκτ σε φρίντομ για πιτ σε πρόντιτζι και πλασίμπο!
Η τεκίλα είναι το ποτό του Σατανά!
Σας αγαπάω! :smiley:

Tα σπαω με φατσες/ποζες Βλεεδιν!:lol3::lol3::bow2:

Δίψα:

Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέλφια:

Στα βήματα της Αλίκης:

Τσουφ τσουφ:

Αγάπες:

Στη φώτο με το τραινάκι, μπλίντιν απο πίσω και πάλι θεος!

Πρώτη φορά βλέπω “Αλίκη” με μπλούζα χελμπόυ! Alice in hell!

Μαλάκες πήγα να πέσω απ’την καρέκλα!!!

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

αφου τα κατεχουμε τα μεταλ παραδοσιακά!8)