Πραγματικα,σε συναυλιες Μανογουωρ πχ,δεν θα θελω να ειμαι διπλα του…:lol::lol::lol:αξιος!!!(μεχρι και με cure δλδ χοροπηδαγε:lol:)…
Μια χαρα τελεια ηταν χτες,χοροπηδητα,πιτ σε κιλλερς(omg δλδ!!) κτλ…ρησπεκτ παρτυ,χαρηκα που ειδα παλι τις γνωστες μαπες…μονο ρε γμτ,πανω που φευγαμε,αρχισε ολα τα joy division,sisters of mercy κτλ…
Η Ευρυδίκη πού ήτανε;
ΑΛΟΕ ανέβαζε καμια φωτο
Ωραία ήτανε.
Πιτ παντού, ανεξαρτήτως είδους μουσικής!
Χάρηκα που γνώρισα Γράκχο και και είδα και τις άλλες τις τρελόφατσες!
Η μουσική δυνατά, και στο τέλος φύγαμε βραχνιασμένοι αυτοί που το χαμε ρίξει στο μπούρου-μπούρου!
Την επόμενη φορά και λίγο φτηνότερο μαγαζί δεν θα μας χάλαγε!
Καλα περασαμε!
χαχαχα οντως, αυτο ειναι μια τραγικη αληθεια!! Δεν ειχε και πολυ σημασια τι μουσικη ακουγαμε τελικα… (αληθεια,τι μουσικη ακουγαμε? :-s )!
Οπως ειπα και στον Bleedin ομως, λογω της σοβαροτητας που διεκρινε τη χθεσινη βραδια, το συγκεκριμενο θεμα νομιζω πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μεταφερθει στο Podium!
[SPOILER]Καταραμμενη σερβιτορα (οντως, που ειναι η Ευρυδικη, οεω) μου “μαζεψε” οταν δεν κοιταγα το μισογεματο ποτηρι μπυρας και οταν της το ειπα μου εδωσε ενα αλλο μισογεματο αλλα…μικρο!:evil:
[SPOILER]ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!8O
Το αλκοολ ΜΟΥ!!!(:([/SPOILER][/SPOILER]
Ευρυδίκη
:-k:-k:-k
άψογες μουσικές επιλογές :respect: με κοινό παράγοντα το κέφι που δημιουργούσαν - γι’αυτό και είχαμε τρενάκια, πιτ, μέχρι και break dance(!!!) από το παιδάκι με τα λουλούδια που ξάπλωσε στο πάτωμα και έκανε σβούρες (ή μήπως είχα παραισθήσεις από τις κερασμένες τεκίλες; :p) + κάτι καλαματιανούς από φορουμμέλη :lol:
μερικές φώτοζ (ό,τι μπόρεσα μέσα στο χαμό):
Όχι δεν είχες παραισθήσεις. Ώρε πως το ξέχασα αυτό. Ήθελα να κάνω και ειδική μνεια…
Λοιπόν τα άπειρα :respect: μας στον μικρό μετανάστη λουλουδά, που κατάφερε να γίνει έστω και για λίγο μέρος της φορουμοπαρέας. Οι χοροί του στο Come out & play (Offspring) ήταν άλλη φάση. Και τα ζεϊμπεκοπαλαμάκια επίσης!
Ο πιτσιρίκος χτες ήταν ΟΛΟ ΤΟ ΡΟΚ.
Κάτι τέτοια βλέπω και λέω, ναι ρε, ζήτω η νέα γενιά!
Επίσης ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο πρωτοπαλήκαρο Bleedin History. Δικό του στυλ σε κάθε φώτο!
Όντως το πιτσιρίκι τα έσπασε!!! Πρέπει να τον βάλουμε στο rocking!
Ο Bleedin παίζει να κοιμάται ακόμα
πολύς χορός, τεκίλα, κέφι και τα λοιπά…
σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που ήρθατε - ήταν καταπληκτικά !
η σεζόν έληξε για φέτος ! από χειμώνα πάλι !
keep on rocking !
μαλάκες ήμουν η ψυχή του πιτ ε!
Ρισπέκτ σε φρίντομ για πιτ σε πρόντιτζι και πλασίμπο!
Η τεκίλα είναι το ποτό του Σατανά!
Σας αγαπάω!
Tα σπαω με φατσες/ποζες Βλεεδιν!:lol3::lol3::bow2:
Στη φώτο με το τραινάκι, μπλίντιν απο πίσω και πάλι θεος!
Πρώτη φορά βλέπω “Αλίκη” με μπλούζα χελμπόυ! Alice in hell!
Μαλάκες πήγα να πέσω απ’την καρέκλα!!!
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
αφου τα κατεχουμε τα μεταλ παραδοσιακά!8)