Real madrid

ΣΚΟΥΠΙΔΙ ακριβώς. Ίσως έχει καταφέρει να γίνει πιο αντιπαθητικός και από την μπαλαρίνα

Δεν ειμαι με καμια απο τις δυο ομαδες ισως να ηθελα να κερδισει η Ρεαλ ετσι για την αλλαγη ρε γαμωτο αλλα ο Πεπε πραγματικα κακος σημερα και απιστευτα βρωμικος και θεατρινος.

ο Μουρινιο θα επρεπε να τον κανεις αλλαγη και να του κοψει την μπαλα για κανα χρονο.

Η Μπαρτσα το ψηνει το δευτερο και ο βρετανος σπικερ της Νova κραζει του Μαδριλενους … και καλα τους κανει !

Nα χαιρεστε τον Pepe με την αθλητική του παιδεία και το ύθος ! Γιατί πριν σπαρταρούσε που έφαγε σφαλιάρα και στο ριπλει ουτε που τον ακούμπησε … Ώσο για το πάτημα στο χέρι του Μέσσι τα θέλει ο κώλος του για άλλη μια κόκκινη …

Και αυτό το λέω γιατί οι της Μπαρτσα είναι οι αδερφές όπως πολύ Μαδριλένοι λένε …

Ωστόσο όπως είπατε και πιο πάνω το ματς έχει ρυθμό και βλέπουμε μπαλίτσα :slight_smile:

Δε με νοιαζει να κερδισουμε σημερα,απλα θελω καποιος να σκοτωσει τον Πεπε.Να του κοψει την μπαλα ειλικρινα.

ψευτης κλπ. ο ο Πεπε(δεν τον παω μια)αλλα μην ξεχναμε και το πρωτο οσκαρ ονοματι Σερτζιο Μπουσκετς!

Αστεία εμφάνιση από την ρεάλ… Σχεδόν κάθε φάουλ τους είναι για κάρτα αλλά μόνο τα μισα δίνει ο άλλος. . Πεπε από τους πιο βλάκες παίχτες…κανονικά πρέπει να πέρνει κάρτα από την χειραψία με τον διαιτητή…

πουλο πηραμε κ σημερα…

Χαιρετισματα.

ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη …

δεν λες τιποτα…#-o

1-2 Παλι πλακα μας κανουνε.Ρε μαλακισμενα δεν εχετε καθολου εγωισμο;;;Aμα δεν μπορειτε παρτε πουλο.

Όπως πολλοί ξέρουν δεν συμπαθώ καμία από τις δύο ομάδες, αλλά κάθε φορά που η Ρεάλ παίρνει (ξανά) τ’ αρχίδια της Μπαρτσελόνα, πώς να σας το πω, :lol::lol::lol:

Κ εγώ αρχικά αλλά πλέον θέλω να φάνανε ένα ξεγυρισμένο από Ρεαλ μόνο και μόνο για να τσούζει πιο πολύ.

Anyway,άντε να δούμε αν θα περάσουμε εμείς γιατί νομίζω παίζουμε μαζί τους επόμενη φάση!

Ο μπουσκετς είναι μέγας θεατρίνος αλλά τουλάχιστον δεν είναι βρώμικος παίχτης σαν τον πεπε…και 2η κόκκινη χαρίζει στον καρβάλιο… Ξεφτίλα το ματς… Ο ρονάλντο που είναι στο παιχνίδι…?

Εχει βαλει το μοναδικο γκολ της ρεαλ και ειναι απο τους λιγους που παλευει!Ο Μεσι παλι εχει μια ασιστ και μετα;

Aυτή η άσχημη ξανθόψυρα τι κάνει ? ΧΑΧΑΧΑΧ μιλάμε για αστέια ομάδα πια . Τέτοιο βρόμικο ποδόσφαίρο ρε παίδες είναι κάπως για μια Ρεάλ απο την οποία πέρασε Ζιντάν Ραούλ Φίγκο Ρονάλντο Καρλος Μακελελέ κλπ .

Ποδοσφαιρική δυκαιοσύνη για μια ακόμα μια φορά .

Και μετα τον κοπανει στο κεφαλι ο Κοεντραο και κανει λες και του εριξε ολοκληρο αμονι πανω του.

Πουλι ξανα.Μεγαλο θεμα στο ψυχολογικο απο ρεαλ.Μεχρι να χτισει χαρακτηρα(αμην)θα τρωει αυτες τις σφαλιαρες.Κι αλλες τοσες μην σου πω…

ρε άστο, δεν σώνεται :lol: