Δεν εγινε κατι τραγικο,απλα πρωτη φορα βγαινει προς τα εξω κατι τετοιο
για τον Μουρινιο.Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει να του την λενε οι ιδιοι
του οι παιχτες.
Αμα εχει χασει τα αποδυτηρια και ειδικα τα γεμισμενα με γκλιτερ της Ρεαλ
δεν τον βλεπω να καθεται πολυ.
Το μονο που θελω σημερα ειναι να κανουμε μια αξιοπρεπη εμφανιση γιατι το θεμα προκριση ουτε καν μου περναει απ’το μυαλο.
Σώπα ρε, θα βάλει τρία γκολ ο Πέπε και θα προκριθείτε.
Δεν χρειαζετε τρια.Και με δυο περναμε!!!
Ένας Πέπε δεν μπορεί ποτέ να βάλει μόνο δύο.
τον Πεπε τον βλεπω να παταει κανα ποδι του Μεσι σημερα
ε σιγα…αμα δεν δω να του πατάει το κεφάλι, δεν εχει κάνει τίποτα
o Coentrao εκανε μιση δουλεια στο πρωτο ματς
σημερα η συνεχεια :lol:
τι σουτίδι έπιασε ο οζίλ ρε
αν εμπαινε θαταν γκολαρα
Πορνη μπαλα!!!
Μεχρι το 27 εχουμε χασει της καλτσες μας και στο τελευταιο πενταλεπτο τρωμε 2 γκολ.Δεν γαμιομαστε λεω εγω
Βλεπεις τους παιχτες της Ρεαλ και ειναι να τους λυπασαι.
Η Barca ειναι πραγματικα δυο κλασεις πανω και την θελει και η μπαλα ρε παιδι μου…
ετσι που της μιλανε σε καθε παιχνιδι την εχουν μαγεψει την πορνη…
νεο ρεκόρ απο κριστιανο…δεν έκλαψε στο τέλος του αγώνα…πρόλαβε στο 1-0…μπράβο κριστιανο…
στο επόμενο κλασικο πάμε για το χρυσό…κλάμα στην προθέρμανση.!
*και ομως θα μπορούσε η ρεαλ…αλλά…
λέω να παω να κοιμηθω και βλεπω γκολ ροναλντο
λεω αντε βαλε κι αλλο ενα ρε ρεαλ να γινει ματσαρα και μπηκε
Παμε ρε ομαδα βαλε αλλο ενα!!!
Mπράβο παίδες μας κάνετε να πάθουμε καρδιακό . Άδικη αποβολή αλλά σταματήστε το βρόμικο και σκληρό ποδόσφαιρο γιατί λίγο ακόμα θέλει και θα έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς ! Πέπε Καχεγιον για ταγκ τεαμ στο Smackdown με coach Αlonso .
Η προκριση χαθηκε στο Μπερναμπεου.Πιστευω οτι αμα παιζαμε οπως χθες θα ειχαμε προκριθει σιγουρα.Το καλο ειναι οτι η ομαδα αντεδρασε μετα το 2-0 το εκανε 2-2 και για ενα τεταρτο κυνηγησε ακομα ενα γκολ για να προκριθουμε.Το γκολ δεν ηρθε αλλα τουλαχιστον εβγαλαν ψυχη και τσαμπουκα και ομολογω οτι μετα το 2-2 πιστεψα και εγω στην προκριση κατι που πριν απο το παιχνιδι ουτε καν μου περναγε απο το μυαλο.
Και η ομάδα πάλης μας ολοένα αυξάνεται από ότι βλεπω. Μετά τον Pepe, μπήκε ο Callejon (!!!) και ο Alonso (!!!). Εντάξει παραιτούμαι!
Μπράβο στην ομάδα, έπαιξε πολύ καλά και χάλασε τις ορέξεις όσων έβλεπαν διασυρμό, φιέστα και ασέλγεια πάνω μας. Παραλίγο πρόκριση αλλά ας όψεται το πρώτο ματς και η τακτική Jose.
οσα χρονια κι αν περασουν δεν αλλαζω γνωμη για τον ιγκουαιν, ειναι πολυ μικρος για τετοια ματς…
ηταν πολυ τυχεροι στο πρωτο ημιχρονο,2-0 αντι για 0-2 ξερωγω… πολυ καλη αντιδραση απο την ομαδα παντως, εδειξε οτι τους εχει… μακαρι να τους πετυχουμε στο ch.l…