Διαβαζα το live απο το site του Eurosport(το αγγλικο) και μιλανε για δυο καθαρα πεναλντυ,νταξει δεν ειδα και εικονα,αλλα δεν μπορω να σκεφτω οτι εχουν και καποιο κινητρο για να τα γραφουν.
Μονο το σκορ ειδα γι’αυτο ρωταω.Ας δουμε και τα βιντεο για να το δουμε καλυτερα.(οι Αγγλοι ειναι και λιγο κουφαλες :p)
Ας τα δουμε και τα βιντεο,αλλα εχουν γινει σε αρκεετα ματς φετος παρομοιες φασεις.Βεβαια,προφανως και δεν ειναι δικαιολογια για την πορεια της Μπαρτσα στο πρωταθλημα αυτο.
Παλι το γυρισαμε χθες το παιχνιδι.Δεν το ειδα γι αυτο αν το ειδε κανεις ας ενημερωσει για το τι εγινε!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?p3zsve
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στην περίπτωση του Ramos δε βρίσκει χέρι η μπάλα και στην περίπτωση του Alonso βρίσκει πρώτα στο πόδι του και μετά έρχεται στο χέρι.
Πολύ δυνατή η Betis, πάλευε για το Χ και την νίκη. Κρίσιμα γκολ ο Ronaldo. Τραγικός Arbeloa.
του Ραμος ειναι χερι
Κανένα χέρι του Ramos και είπαμε στου Alonso έρχεται από το πόδι του οπότε είναι ακούσιο.
Συν ότι πριν τη φάση του Alonso η μπάλα βγήκε άουτ και δε σφυρίχτηκε.
ρε οττο κ εγω ρεαλ καμενος ειμαι αλλα του ραμος ειναι χερουκλα…
του αλονσο ειναι προφανες ακουσιο…
Ειδα της φασεις και εγω και συμφωνω οτι του ramos ειναι καθαρο χερι αλλα του alonso ειναι ακουσιο μαγκες.
I am here: http://tapatalk.com/map.php?xe3qp0
Sent from my iPhone using Tapatalk
κι εγω συμφωνω με τον ΚΕΝ
Οπως το περιμενα καθαρισαμε χαλαρα και ωραια με τετραμπαλο και να περασει ο επομενος παρακαλω
Θα ειναι ωραιο να κληρωθει με Τσελσι…
Δεν παίζουμε καλά τα τελευταία 4-5 ματς όμως…
Ενταξει ρε δεν μπορουμε να πηγαινουμε και σφαιρα ολη την χρονια το θεμα ειναι να ριξουμε ολο το βαρος στο champions league τωρα αφου το πρωταθλημα το εχουμε καθαρισει.
Με Αποελ λοιπον στα προημιτελικα.Αν και εχω τρομαξει με αυτα που εχει κανει φετος πιστευω οτι αν δειξουμε την απαιτουμενη σοβαροτητα δεν θα εχουμε κανενα προβλημα.
1-1 στο 92’:-k
Αφού σπατάλησες 2-3 κλασικές ευκαιρίες για να κάνεις το 2-0 τιμωρήθηκες.
Ενταξει δεν πειραζει εχουμε διαφορα ασφαλειας 8 βαθμων μην τρελαινεστε
Και παίζουμε μεθαύριο με Villareal στο Madrigal. Η οποία μόλις άλλαξε προπονητή.
Συν ότι έχεις να περάσεις από Camp Nou και San Mames.