καλα και οι δυο μπορει να χασουν απο τις μικρες ομαδες
και εχει ακομα πολλα ματς
μύρισε σουπερ λιγκ στην ισπανια
Μία απόφαση που θα προκαλέσει πήρε η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής λίγκας, ακυρώνοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο Σέρχιο Ράμος στον αγώνα των Μερένγκες με την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ». Ο Ισπανός αμυντικός με πολύ δυνατό μαρκάρισμα είχε ρίξει στο έδαφος τον Νιλμάρ των γηπεδούχων, όμως σε μία απόφαση που προκάλεσε έκπληξη θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
τι ξεφτιλικια ειναι αυτα ρε?#-o
Εντωμεταξύ μια χαρά καρτα είναι. Σαν το κριάρι πέφτει πάνω του.
Και εμενα πιο λογικο θα μου φαινοταν να ακυρωναν την καρτα του Οζιλ που δεν ξερω καν γιατι την εφαγε παρα του Ραμος που πιστευω οτι ηταν καθαρη καρτα.
I am here: http://tapatalk.com/map.php?5pfmf0
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξεσπασαμε χθες στην Σοσιεεδαδ με πενταρα και παμε στην κυπρο για να καθαρισουμε την προκριση απο την τριτη.
Οταν εχεις μπροστα Ιγκουαιν, Μπενζεμα, Ροναλντο και πισω τους Κακα σε μεγαλα κεφια και λιγα εριξαν… (Οταν μπορει να χωρεσει στην ιδια 11αδα ο Μουρινιο αυτους τους παιχτες μ’αρεσει πολυ η Ρεαλ γιατι ειναι αποτελεσματικη, ισως οχι τοσο γρηγορη αλλα κανει ωραια παιχνιδι. )
ενα πραγμα θα σας πω.
jese rodriguez!
εδω θα’μαστε!
πολυ ωραια γκολ μπηκαν στο παιχνιδι ειδικα απο τον Benzema
Θέλω να κλαίει πάλι σήμερα.
αντε με τη νικη αποψε αλλα μην σπασετε την 7αρα του γαυρου, κριμα ειναι :lol::lol:
ενα 0-4 αρκει
Και εγω ρεαλ ειμαι ανετα αγορια.
Αλλα μην ανοιγομαστε πολυ!
Η υπεροψια δεν βοηθησε ποτε κανεναν…
παντως πολυ θα μ αρεσε αν ο ΑΠΟΕΛ εφερνε εστω και μια ισοπαλια μεσα στην κυπρο. θα ηταν ακομα ενα πολυ μεγαλο κατορθωμα. βεβαια ειναι σχεδον αδυνατο αυτο που λεω, αλλα μπαλα ειναι και γυριζει, ποτε δεν ξερεις
Εγω βλεπω να νικαμε αλλα οχι με εφταρες και τεσσαρες που λετε.0-1,0-2 το βλεπω το παιχνιδι.
Ωραια εμφανιση απο την ομαδα.ο ΑΠΟΕΛ κουραστηκε οπως ηταν φυσικο και δεν αντεξε.Πολλα μπραβο στους κυπριους παντως αφου για 70 λεπτα κρατουσαν το σκορ.Μετα το 1ο ηταν βεβαιο πως θα ερθουν κιαλλα!Παμε για το πρωταθλημα τωρα!
Χαλαρα και ωραια οπως το περιμενα.Ολα τα λεφτα τωρα το παιχνιδι με την Οσασουνα που πρεπει να το παρουμε παση θυσια.
αντισταθηκε πολυ καλα ο ΑΠΟΕΛ
αλλα δεν γινοταν να τους απειλησει καθολου
με την εισοδο Κακα και Μαρσελο αλλαξε την ομαδα στο καλυτερο
σιγουρα ο επαναληπτικος θα ειναι πιο χαλαρος και θα δουμε ωραια μπαλα
Χλωμο το κοβω να δουμε ωραια μπαλα στον επαναληπτικο.Αφου εχουμε προκριθει απο το πρωτο παιχνιδι θα κανουμε συντηρηση δυναμεων για το πρωταθλημα.
I am here: http://tapatalk.com/map.php?e52wkf
Sent from my iPhone using Tapatalk
νταξει θαθελα να δω τον ΑΠΟΕΛ πιο επιθετικο και να γινει καλο παιχνιδι
…έτσι είναι…το φοβήθηκε περρισότερο απ’ότι έπρεπε:):!: