Real madrid

Καλα δεν με χαλαει και να φυγει να σου πω την αληθεια αρκει να παρουμε εναν καθαρο επιθετικο πχ Φαλκαο λεω εγω τωρα :roll:

δυσκολακι απο ατλετικο σε ρεαλ παντως. :stuck_out_tongue:
ο φαλκαο παντως εαν φυγει απο κει, μαλλον τσελσι θα παει συμφωνα με τις φημες.

Ετοιμάζεται για Αγουέρο η Ρεάλ Μαδρίτης
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16490&subid=2&pubid=129045832

Στόχος της Ρεάλ ο Σίλβα

Ανανέωσε ο Μουρίνιο, στη Ρεάλ μέχρι το 2016!

Ωραια νεα :D:D:D

κι αλλα νεα

Η μαύρη λίστα του Μουρίνιο
http://www.sigmalive.com/sports/football/international/spain/491269

Θέλει Ρεάλ ο Φαν ντερ Βιλ!

[B]Ο Κριστιάνο «έφτυσε» 10χρονο κορίτσι!
[/B]

Δεν της αρνήθηκε πρόταση γάμου -σαν αυτές που συχνά ονειρεύονται τα κοριτσάκια να κάνουν στα είδωλά τους.

Δεν της αρνήθηκε να? βγει από τούρτα στα γενέθλια της.

Της αρνήθηκε έστω και μια «τζίφρα»!

Επιβεβαιώνοντας τους κακοήθεις που αμφισβητούν την απλότητα του χαρακτήρος του και δίνοντας τροφή σ? αυτούς που του καταλογίζουν βαθιά «μπλαουγκράνα» κόμπλεξ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο σε ένα 10χρονο κορίτσι επειδή? φορούσε φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται οι εφημερίδες «El Mundo Deportivo» και «Sport»! Κι αν είναι εύλογο το συμπέρασμα «έλα μωρέ, εφημερίδες της Βαρκελώνης είναι», άντε να τον υπερασπιστείς διαβάζοντας το γράμμα που έστειλε ο πατέρας της μικρής στην πορτογαλική «Record»?

«Καλημέρα σας. Θα ήθελα να μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να του πω ότι έχασε έναν οπαδό. Όσο ασήμαντο κι αν του φανεί. Θα εξηγήσω τι συνέβη:

Σήμερα η δεκάχρονη κόρη μου θα είχε κανονικά προπόνηση στην ποδοσφαιρική ομάδα που παίζει, αλλά αυτή ακυρώθηκε τελικά, διότι στις ίδιες εγκαταστάσεις προετοιμάζεται για το Euro 2012 η εθνική Πορτογαλίας. Έτσι, αδράξαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα ποδοσφαιρικά είδωλα.

Δυστυχώς, όμως, αυτό είχε ως αποτέλεσμα η χαρούμενη και ευδιάθετη κόρη μου να φύγει λυπημένη και αποθαρρυμένη. Και όταν τη ρώτησα τι συνέβαινε, απλά σήκωσε τους ώμους και μου είπε: ?Ο Κριστιάνο δεν ήθελε να μου υπογράψει αυτόγραφο επειδή φορούσα φανέλα της Μπαρτσελόνα?.

Δεν ήξερα τι να πω. Τη φανέλα την είχαμε αγοράσει ως αναμνηστικό από ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη. Αν το ταξίδι είχε γίνει στη Μαδρίτη, θα της είχαμε πάρει φανέλα της Ρεάλ. Ήταν οδυνηρό να βλέπω την απογοήτευση στο βλέμμα της. Και ήταν δύσκολο να εξηγήσω σε ένα παιδί 10 χρονών -που έχει περάσει δυο βδομάδες περιμένοντας πώς και πώς να δει το είδωλό της- τον λόγο που εκείνο την απέφυγε.

Ήθελα απλά να πω την ιστορία και ευχαριστώ που με ακούσατε».

once a stokos, always a stokos

αυτο δεν ειναι επαγγελματισμος
αυτο ειναι βλακεια

ξεφτιλα

Ναι το διαβασα και εγω.Μεγαλος μαλακας ο Ροναλντο

…συμφωνώ και με τους τρεις:):!:

:lol:

:lol::lol::lol:

ειδα οτι κουρευτηκε.τον μαθαμε με μακρυ μαλλι.

Δεν εχει και αδικο με τον κατσαπλια.Κατεβασε 3 μπεκατσες ο μπαγασας :lol:

για να τα λεμε ολα

Εχει τα κομπλεξ του αλλα αυτο ειναι μεγαλη μαγκια που εκανε.Μπραβο του!!!

Ρε καμια μεταγγραφη θα κανουμε;;;Eχει ακουσει κανεις τιποτα;;

το μονο που βρηκα ειναι οτι τα βρηκε με Μοντριτς
και αναμενεται συμφωνια και με την Τοτεναμ

Μακαρι παρα πολυ καλη μεταγγραφη αμα τον παρουμε!!!

μαζευονται πολλοι στο κεντρο και δεν ξερω ποιον θα βγαλει για να παιζει αυτος

Ε καποιον θα εχει στα σκαρια για να διωξει ο Μουρινιο :slight_smile: