Real madrid

Και πολυ καλα κανουν αλλα το θεμα ειναι να κερδισει η ομαδα σημερα.Ετσι οπως ειμαστε παντως δεν αποκλειω να μας κανει την ζημια η Σιτι και να τρεχουμε υστερα

θεωρω πολυ πιθανο -αν οχι σιγουρο- να χασουμε σημερα.Εχω ξενερωσει ουτως η αλλως απο την ολη φαση!

Αμα χασουμε βλεπω να φευγει και ο Μουρινιο με τον Ροναλντο πακετο

δυσκολα την βγαζει τη χρονια ο μουρινιο.
Για μενα παντως δεν κερδισε το στοιχημα που ειχε βαλει.Δηλαδη πηρε την Ρεαλ μπαχαλο και αν και εδειξε να την βαζει σε μια σειρα η ομαδα γινεται παλι μπουρδελο!Δεν θυμιζει ομαδα!

Αυτο ακριβως!!!Περσι ειχε μπει μια ταξη στην ομαδα,επαιζε σχετικα καλη μπαλιτσα,πηραμε το πρωταθλημα και ολοι πιστευαμε σε αναλογη συνεχεια.Φετος ενα μπουρδελο και μισο με γκρινια και μηδεν μπαλα.

η σιτυ θα την πληρωσει… 2 γκολ διαφορα και πανω…

Μακαρι αλλα μεταξυ μας δεν το βλεπω.Αμα κερδισουμε θα ειναι στο γκολ και με πολυ αιμα!!!

Παντως το χή2 πληρωνει πολυ καλα!

Γκολλλλλλ.Ναι ρε Κριστιανο 3-2 στο 90

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ουτε ο ιδιος ο Πορτογαλος δεν θα εγραφε τετοια εξελιξη σε σεναριο…
Στο μεταξυ δεν ειδα κανενα γκολ live της city ενω ειδα της ρεαλ κανονικοτατα ! :smiley:

Εγω ειμαι δουλεια και δεν εχω δει τιποτα.Θα τα δω το πρωι μολις παω σπιτι

άντε να το χώσω και εδώ. η ερα λέει οτι πήρατε κυριακο παπαδοπουλο για το καλοκαίρι

Αμα ειναι αληθεια ειναι μια πολυ καλη κινηση

λολ… λες και το πηρε πανηγυρισε. Ενιγουει, τρομερο 2ο ημιχρονο, απο τα καλυτερα που χω δει ποτε…Τραγικες αμυνες(Κομπανι ισως χειροτερη εμφανιση εβερ). Ας ελπισουμε μονο οτι η Σιτυ θα συνεχιζει ετσι και στην Πρεμιερ

Ta goal που τα βλέπουμε?

Εγω θα τα δω στην nova το πρωι.

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ελληνικό ιντερνετ

τσέκαρε εδω μια

http://www.sportdog.gr/article/126896/ola-ta-gkol-toy-tsampions-ligk

Μάλιστα…Γελάει ο κόσμος με αντίδραση Hart στο σουτ του Ρονάλντο.Και τον έχω για καλό.

Αντε για την Σίτυ να το καταλάβω που πήγε με 5 μέσους, αλλά με Κεντίρα, Χάβι Αλόνσο και Εσιέν στην έδρα σου ολόκληρη Ρεάλ δεν επιτρέπεται.