Real madrid

(ημουν σιγουρος ! )

Ειναι επειδη εχει χαρακτηρα !! χα χα χα!! Θα ελεγα και Πεπε αλλα εχει χαρακτηρα δολοφονου !!

Η συγκλονιστική αφιέρωση του Κριστιάνο

Κατι μου λεει οτι δεν χανουμε στο camp nou σημερα!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ετσι ρε Κριστιανοοοοοο!!!Παμε γερα μωρη βασιλισσα

τι κάνεις βρε πέπε.

Παλι μας γυρισανε παιχνιδι.Να μην μπορουμε να κρατησουμε ενα γαμημενο αποτελεσμα ρε γαμωτο

Γκολ.Ετσι ρε Κριστιανο παρτο πανω σου

Χάσαμε ένα διπλό μέσα από τα χέρια μας. Απαράδεκτο να τρως γκολ σαν το πρώτο. Συγγνώμη που θα θίξω το τοτέμ μας αλλά ο Casillas τον τελευταίο καιρό είναι κακός. Επίσης δεν κατάλαβα ποτέ την είσοδο Higuain αφού δεν ακούμπησε μπάλα.

Δεν το ειδα το παιχνιδι γιατι δουλευα αλλα απ οτι διαβασα ημασταν πολυ καλυτεροι και επρεπε να το παρουμε το διπλο.Κριμα!!!

εγώ το είδα το παιχνίδι, πού ακριβώς τα διάβασες αυτά; :-s

Το “καθαρό πέναλτι” που είπε ο Iniesta στον Villanova ότι του έγινε.

Σε αρκετα site αλλα και φιλαρακια που ειδαν το παιχνιδι αυτο μου ειπανε

Μπα…μην φανταστείς.Μπορούσε να νικήσει ο οποιοσδήποτε χτες.Η Ρεάλ έχασε τρελή ευκαιρία με Μπενζεμά να κάνει το 2-0 και κράτησε την Μπάρτσα στο παιχνίδι.Αλλά μετά δεν ήταν τόσο καλή, ειδικά μετά το 2-2 η Μπάρτσα πίεσε πολύ.

Εγώ είδα μόνο στιγμιότυπα και είχα την εντύπωση πως η Ρεάλ είχε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες…

Άσχημα νέα.

H αμυνα της Ρεαλ εδω και χρονια δεν εχει εναλλακτικες. Σε μια θεση ειχε, αριστερα και τεζα και οι δυο…

Tι διαολο καταρα εχει πεσει ρε πουστη μου [-X

ακομα υπαρχουν εναλακτικες, κριμα που εφυγε ο λαςς μπορουσε να παιξει δεξι μπακ αρκετα καλα…

εγινε η κλήρωση του κυπελλου ισπανιας.
η ρεαλ θα παίξει με μια Αλκογιάνο.
ας δουμε αντιδράσεις την ωρα της κλήρωσης απο παίχτες της μικρής ομάδας

:lol: