Red Hot Chili Peppers - European Tour

η ναρκολεπτικ ναι.ο λωρης οχι.

Είναι δύσκολο, όμως, να τους φέρω, γιατί παίζουν γκαζωμένοι 55 λεπτά μόνο.

που να καταλάβεις τι εννοεί με το γκαζωμενοι…
να είναι στη σκηνή άλλη μισή ώρα που μαλακίζονται?

οτι λεει απο κάτω…και εγω οτι βίντεο εχω ειναι σχετικά καλή η διάρκεια…για τώρα δεν ξέρω

ειμαι βλακας.

παντως καμια συναυλια τους πουχω δει σε ντιβιντι πχ δεν ηταν τοσο λιγο. δω το live at hyde park ηταν διπλο σιντι, μη τρελαθουμε

μαλακιες λεει

Δεν νομιζω ρε παιδια να παιζουν μονο 55 λεπτα…Στην τελευταια μεγαλη εμφανιση τους στην Αμερικη επαιξαν 18 τραγουδια με λογικη συνολικη διαρκεια πανω απο ωρα…
το λινκ:http://www.setlist.fm/setlist/red-hot-chili-peppers/2007/leeds-festival-leeds-england-5bd6a77c.html

κι εγω πρωτη φορα το ακουω,πιθανον να ναι μαλακιες.Αλλα νταξει πρωτα παιζουν Γερμανια αρα θα μαθουμε απο κει και θα αποφασισουμε εκ του ασφαλους.

^^ναι αλλά αυτό είναι και 4 χρονια πίσω
εδιτ…στον πιο πανω παει

Και γι αυτό φυσικά γκρουπ όπως οι Rush ψηφίζονται για νο1 live act αυτή τη στιγμή.3 ώρες,στα γεράματα,χωρίς εκπτώσεις στην απόδοση.Βλέπω μερικά ακόμα σετλιστ τους πάντως,έχουν μέχρι και 23 κομμάτια(μαζί με σόλο,intro κτλ).Κατά τ άλλα δε θα πρεπε να υπάρχει μπάντα ή καλλιτέχνης τέτοιου μεγέθους που να παίζει κάτω από 2ωρο…

Μέχρι να γίνουν τα πρώτα λάιβ όμως το Ρότερνταμ λογικά θα είναι σολντ άουτ

αχμ,αυτο δεν το σκεφτηκα,δεν προσεξα οτι ειναι τοσο κοντα οι ημερομηνιες.

παρτο και πουλα το μετα, δε μενουν αυτα.

Από που ξεκίνησε αυτή η κουβέντα για τις διάρκειες;
3 φορές τους έχω δει, 95, 03,07 και τις τρεις έπαιξαν ανάμεσα σε μιάμιση με δύο ώρες…
Απλά την τελευταία φορά ο Kiedis ήταν αλλού, μάλλον βαριόταν μετά από ένα χρόνο περιοδείας για το Stadium Arcadium…[-X

ε εβαλε ενας ενα λινκ που ο Λωρης δικαιολογει γιατι δεν τους φερνει.Και εμεις πιστεψαμε τον Λωρη.
Καλοι μαλακες.

Kατ’ αρχάς δεν έβαλα το link για να πω ότι δεν θα έρθουνε.

Αντιθέτως αν διαβάζατε το ποστ μου θα βλέπατε από κάτω από το quote του Λώρη το:

Λίγη ανάγνωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…

Ναι,δεν ειπα οτι ειπες αυτο,ειπα στον Μιουλ πως ξεκινησε η κουβεντα.

:lol:

Αυτο μου θυμίζει τσάτσικα ρεπορτάζ ομάδων μετά από ατυχή έκβαση μεταγραφικού σήριαλ: “O φραγκοφονιάς μάνατζερ/ η πουτάνα γυναίκα/ ο πρόεδρος της ομάδας που παίζει, χάλασε την μεταγραφή του Χ Παίχτουρα στην τιμημένη ελληνική ομαδάρα ζητώντας περισσότερα λεφτά/ πιό κοσμοπολίτικη πόλη/ λεφτά και για τον σύλλογο” :roll:

Εισιτήριο για live Στοκχόλμη αγοράστηκε σήμερα, αρένα, 65 ευρώ…με μισθό τριπλάσιο απ’αυτά που θα έπαιρνα στην Ελλάδα.

Ξέρεις καμία εταιρεία στη Στοκχόλμη να ψάχνει IT Manager ή Network Engineer που να μιλάει καλά αγγλικά?

Κάτι μου λέει οτι θα παίξει Χριστουγενιάτικο δωράκι σε όλους μας… Εκεί γυρω στις γιορτές θα είναι εδω η λαϊβάρα!!!

Και που θα παίξουν;; Στο κλειστό του ΟΑΚΑ;;; Δεν το κόβω δυστυχώς :frowning:

Μη μου το χαλάς ρε γίγαντα…
Έχω καλό προαίσθημα σου λέω!!!

Και Tae kwon do… λέει!!!