Reunion Led Ζeppelin για μια συναυλια

Ε αμα φτασαμε στο σημειο το Ρολινγκ Στοουν να εχει εξωφυλλο τους Ζεππελιν…

Οταν ειδα τον Πειτζ σκιαχτηκα:-s

Moρφη εχει γινει με το ασπρο μαλι…

Δε σε πιάνω…

Πάντως ΟΛΑ τα μεγάλα περιοδικά έχουν εξώφυλλο τους Zeps…

Το παλιο ΤΡΟΥ Ρολινγκ Στοουν εκραζε τους Ζεππελιν μεχρι που εβγαλαν το Φυζικαλ Γκραφιτι. Εκραζε τους 5 πρωτους δισκους τους δηλαδη…

¶ντε γεια δηλαδή…

Εγώ με τον Plant σκιάχτηκα… o Page μια χαρά κρατιέται…:stuck_out_tongue:

Δε με νοιιάζει… ψοφάω να τους δω λαηβ…!
Μακάρι να μη μείνουν στη μια μόνο συναυλία…

Λοιπον επειδη ζοριστικα αρκετα εχω ηδη παρει μερος σε δυο διαγωνισμους για εισητηρια και επισης παρακολουθω και το e-bay οπου αρκετοι εχουν μεινει με το δευτερο εισητηριο ξεμπαρκο(καθοτι υποχρεωτικα επρεπε να παρεις 2) και τωρα που πλησιαζουν η μερες τα σκοτωνουν σε καλες τιμες.
Keep fingers crossed!:smiley: [-o< [-o<

Το ξερατε οτι οι χωρες που εχουν παιξει οι Ζεπς μετρονται στα δαχτυλα των δυο χεριων(σχεδον)??
Αγγλια, Γαλλια, Ολλανδια, Σουηδια, Αυστρια, Γερμανια, Φιλανδια, Ελβετια, Ιρλανδια, Ιταλια, Ιαπωνια, Καναδας, ΗΠΑ και ΙΣΛΑΝΔΙΑ(!!!).

Παρεπιπτοντως εχω παρει αμπαριζα ολους τους διαγωνισμους και ΕΝΝΟΗΤΕ θα βαλω και μερικους γνωστους μου να παρουν μερος για μενα καθοτι ολες οι κληρωσεις ειναι για 2 εισητηρια. [-o< [-o< [-o<

Δεν μας νοιάζει ρε φίλε αν θα πάρεις σβάρνα όλους τους διαγωνισμούς! [-X
Οχου! Την όρεξή σου έχουμε; [-X

:stuck_out_tongue: :lol: :lol: :smiley:
Άντε ρε, καλή τύχη και πού ξέρεις; :wink: Τίποτα δεν αποκλείεται!
Πάντως έβλεπα πριν λίγο στο ebay, γίνεται σφαγή! :metal:
500 λίρες και έχουν ώρες πριν λήξει η δημοπρασία! Χαμός! :lol:

Exουν επισης παιξει Ιρλανδια,Σκωτια,Ιταλια(μονο για μια συναυλια η οποια κρατησε μεχρι τη μεση,οπου οι αστυνομικοι τα καναν ολα πουτανα με δακρυγονα και αρχιζαν να μοιραζουν μπουφλες),Ιαπωνια(2 τουρ,ενα το 71 ενα το 72)και Ινδια μονο ο Παιτζ και ο Πλαντ το 72,σε φαση χαβαλε

Τους εκραζε και μετα το Φυσικαλ.και οχι μονο για τους δισκους.Εθαβε τα λαιβ τους,και σνομπαρε το λαιφσταϊλ τους,και ετσι ειχε δημιουργηθει ριξη μεταξυ του συγκροτηματος και του περιοδικου και αρνουνταν οι ζεπ τις συνεντευξεις,τα εξωφυλλα και οτι αλλο προτεινε το περιοδικο.Η μονη φορα που εγραψε θετικα λογια(πολυ θετικα κιολας) γιαυτους το ρολινγ στοουν ηταν οταν ηταν μαζι με την μπαντα σε περιοδια ο Καμερον Κροου,που δουλευε για το περιοδικο και θα εγραφε αρθρο για την περιοδια(Καμερον Κροου ειναι και ο σκηνοθετης/σεναριογραφος του Almost Famous)

Εχεις δικιο!(επεσε και το εντιτ…) Τωρα για Σκωτια δεν θα το δεχτω γιατι ειναι το ενα και το αυτο, ξες τωρα, Αγγλια=Ηνωμενο Βασιλειο…:stuck_out_tongue:

Ok :stuck_out_tongue:

αναμένω ποστ από τον χρήστη thorgal …:lol: :lol: :lol: :lol:

Και 'γω! Πραγματικα αργησε πααααρα πολυ!:stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tι μου θυμήσατε τώρα8O 8O 8O
Το κράξιμο των θεών από το εν λόγω κυριλέ ροκ περιοδικό ήταν ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησής που είχα όταν πρωτοξεκίνησα να συμμετέχω σε φόρουμ
Φίλος από την γηραιά αλβιόνα μου είχε αναφέρει τότε ότι ποτέ η λεγόμενη <<καλή κοινωνία>> της πατρίδας του δεν έκανεποτέ αποδεκτούς τους λέντ ζέππελιν σε αντίθεση με τα σκαθάρια και τις πέτρες…οι λέντ ήταν πάντα οι αιρετικοί αυτοί που δεν υποκλίθηκαν στο αγγλικό κατεστημένο έψαχναν πολύ τα πράγματα πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση ενώ η τεράστια ανά τον κόσμο απήχησή τους δεν άρεσε όπως είναι φυσικό σε πολλούς.
Με την ευκαιρεία η απόφαση για την επανένωση και όπως όλα δείχνουν για την μεγαλύτερη παγκόσμια περιοδία τους ελήφθει στο κόταζ του πέητζ…
Αν σας λέει κάτι αυτό…:wink: :wink: :wink:

Bron Yr Aur Stomp??:smiley:

ρε metal_laws παντως αν ημουν στη θεση σου θα πηγαινα απο την προηγουμενη απ’εξω απο την Ο2 και θα την εστηνα μπας και σπασει ο διαλος το ποδο του…
δεν ξερω θα επαιζα τον καθαριστη θα κοιτουσα να χωθω σε κανα φορτηγο, γενικα θα εξαντλουσα καθε πιθανοτητα…

και ποτε δεν ξερεις…

Αυτο ακριβως θα εκανα και εγω

μα δεν θελει και ερωτημα… :smiley: