Ετσι, η αρχικη σελιδα επιβεβαιωνει 5 μερες μετα τον μεγαλο METAL_LAWS…
Παιδιά, όντας από τη φύση μου απαισιόδοξος λέω πως ακόμη κι αν γίνει περιοδεία δεν παίζει να ρθουν Ελλάδα…
Μακάρι να διαψευστώ…:roll:
Δεν έχει σημασία…Στην Ευρώπη ας έρθουν και όλοι θα βρουμε τον τρόπο…
Aυτο ελεγα και εγω αλλα αν δεν ερθουν ελλαδα ειναι απο δυσκολο εως αδυνατον να βρουμε εισητιρια για εξω
Γιατι ρε συ…Για αυτό υπάρχει το internet.Ακομα και έτσι κανα γνωστό δεν έχεις έξω να τα πάρει αυτός…
Kαλα για το ιντερνετ αστα βραστα της ποπης θα γινει.Γνωστο δυστυχως δεν εχω.Αλλα απο οτι καταλαβα εχεις εσυ οποτε :naughty:
Έχω κανα 2 που έχουν φύγει για μεταπτυχιακά στην Ολλανδια…Αν θες λοιπον…
Καλα ενοειται,αμα παιξουν Ολανδια
Αν γινει τουρ θα περάσουν και από εδώ …Αφου ο Plant γουσταρει Ελλαδα…Οτι πρεπει για καλοκαιρακι…Να κανουν και κανα διάλλημα σε καμια παραλία…
καλά με τα λεφτά που ζητάνε θα είναι 100ε το λιγότερο… αν όχι 150…
δεν μας νοιάζει …
ας τους φέρει η didi και ας βάλει ό,τι τιμές θέλει … 8) 8) 8) 8)
Aς ανακοινωθεί Ευρωπαϊκή περιοδεία και θα βρούμε εισητήρια. Και internet πάιζει και γνωστοί. 8)
Τελεια!
Ουτε εγω εχω κανενα γνωστο . Αλλα τα λογια του Mule ειναι καθυσηχαστικα .
Είναι αληθινός άραγε ο μύθος για το ανάποδο παίξιμο του “Stairway…”;
Δείτε αυτό:
8O 8O 8O
Kαθησυχαστικά με την έννοια πως δεν είμαστε άσχετοι ή εντελώς ξεκρέμαστοι…
Γιατί πως θα γίνει χαμός για τα εισητήρια σε κάθε πόλη που θα παίξουν είναι δεδομένο.
Fo Gods sake ,ελεος.Οτι θελει να ακουσει καποιος το ακουει
καλόπαιδα είμαι κι εγώ εδώ έτσι:p
κύριε μοδεράτορα γιατί δεν ακούς την μάμμυ??? ;Aντε καμμιά βόλτα κατά blueprint μεριά να ακούσεις καμμιά μπλουζιά δυνατή απ΄τον rory και τα ξαναλέμε έτσι?
Αυτός το έχει παρακάνει, αλλά κανονικά οι φήμες ήταν για ένα σημείο μόνο του κομματιού όπου όντως κάτι πρέπει να παίζει!
Ναι για το here’s to my sweet satan.Ετυχε σε εκεινο το σημειο να ακουγεται ΚΑΠΩΣ ετσι αλλα ελεος