Μεγαλυτερη Κλεψια σε Riff

Riot-swords and tequilla,Iron Maiden-2 minutes to midnight (οι εισαγωγές τους…)

Δεν πρόκειται για κλοπή ριφ, αλλά για κραυγαλέα ομοιότητα: το ρεφραιν του «Road To Hell» του Bruce Dickinson από το δίσκο «Accident of Berth» έχει την ίδια μελωδία με το solo του «I Want Out» των Helloween από το «Keeper Of The Seven Keys Part II» (στο 3:10).

Πω ρε,μιλαμε εχεις δικιο.Μονο που εννοεις το ριφ μετα απτο σολο.Δεν ειναι σολο αυτο που μοιαζει με το Road to hell.Παντως,νε ωραια κλεψια απο dickinson

Λοιπον,ον τοπικ

Iron Maiden-The Pilgrim In Flames-Biosphere

Οι μειντεν εκαναν τεραστια κλεψια απτους ιν φλειμς

φρεσκο πραγμα

metal that sounds like other metal
vol 5

vol 6

Γαμανε αυτα τα βιντεο!
Βρησκεις καλες κλεψιες!

Καλά μιλάμε το Andy Warhol - Master of Puppets τα σπάει!!!

Τελικά μόνο στο 6ο μέρος δεν έβαλε κλεψιά από AC/DC :slight_smile:

η αρχη του almost honest απο το cryptic writings μονο σε μενα θυμιζει owner of a lonely heart απο yes???

Τo ties that bind από το νέο album των Αlter Bridge (blackbird),μα τον Δία είναι ολόιδιο με Evergrey…:lol:

To Running Wild των Priest σε ποιον δισκο ειναι και δεν το βρισκω ρε γαμωτο!!!

Killing Machine/Hell Bent for Leather(1979) … ο δευτερος τιτλος ηταν για την αμερικανικη αγορα λογω τιτλου βλεπε μηχανη που σκοτωνει…
Νικος Summoning

To “God gave me everything I want” του Mick Jagger έχει riff, που του έγραψε ο Kravitz, αλλά μου θυμίζει κάποιο των Paradise Lost (τώρα ποιό; δεν το έχω βρει).

:-k

Το τοπικ εχει πλεον εναν ευθυμο χαρακτηρα…

καταρχάς να ευχαριστήσω τον Davidian για τις λίγες στιγμές γέλιου που μου χάρισε βλέποντας το νέο κλιπ των Εξόριστων, και να πω ότι το ριφφ του κομματιού είναι ξεπατίκωμα του The Fugitive από Maiden…

have fun :lol: :lol:

α να συμπληρώσω και το κλασσικό κλέψιμο του tattoo’d lady του rory gallagher από αυτόν που έγραψε το Δεν με νοιάζει - μην σε νοιάζει του Μαργαρίτη!!

χαχαχα, το 'χα δει πριν κάνα χρόνο αυτό… θεότρελη καλτίλα. υπάρχει κι ένα για την μπαλάντα του δίσκου.

ειναι ενα τραγουδι, που το ριφ του μοιαζει με το ριφ του holiday των greenday, και ειναι πιο παλιο, αλλα δεν ξερω πως το λενε, καταλαβε κανεις; :-s

Eμενα το συγκεκριμενο ριφ μου θυμιζει λιιιιγο το Passenger απο Iggy Pop

αυτο ελεγα =D> =D>

Ολα κλεμμενα ειναι τελικα…

Η λολή κλεψιά είναι το Always somewhere των scorpions… Είναι ΟΛΟΪΔΙΟ με το simple man των Lynyrd Skynyrd!!!

Παιζει να το χουν αναφερει καμια 10αρια ατομα μεχρι στιγμης…