Μεγαλυτερη Κλεψια σε Riff

Ωραία δανείστηκαν και οι Kindom come, το main riff του Hit and Run των Def Leppard, στο Shout it out!

Επίσης δεν είχε άδικο ο Weikath που έλεγε ότι το [I]I want out/I ήταν copy

από το Out in the fields του Gary Moore!:slight_smile: Όντως μοιάζουν!

Του άρεσε τελικά του Norum το Final Countdown, έτσι ένα χρόνο μετά αφού έφυγε από τους Europe,

έγραψε το Love is meant to last forever, quiz: με ποιο μοιάζει άραγε???:-s

Gamma Ray-Opportunity Απτο καινουριο αλμπουμ

καπου στο τεταρτο λεπτο μπορεις να ακουσεις copy paste το clairvoyant των iron maiden…

τα παπακια στα νερα - dance of death

Ποστ κολαφος για τους μειντενοφιλους

Ε αφου τα παπακια στα νερα ειναι πιο παλιο…ανεμπνευστοι μεηντεν :expressionless:

lol, και οι μετάλλικα στο bass riff του φράντικ που ακούγεται πρώτη φορά κάπου στο 30ο δευτερόλεπτο έχουν κλέψει τον ρυθμό του 5-10-15-20-25 που λέγαμε όταν παίζαμε κρυφτό, κυνηγητό κι άλλα τέτοια παίγνια!

Tα μεντα μεντα ειναι το Φραντικ.Μπερδευτηκες με φαινεται :stuck_out_tongue:

τι είναι το μέντα μέντα;;;;;;;;;;

Ρε συ.Download σε κανανε?Δε γεννηθηκες και μεγαλωσες σαν φυσιολογικος ανθρωπος???
Τα μεντα μεντα .τα μελικιστικα .κι εγω παρηγγειλα .να μου τα στειλεις. με ποιον?με αυτον 1-0 #-o

:expressionless:

ομολογώ ότι δεν έχω μεγαλώσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος, αλλά όπως και να 'χει, εμείς εδώ στα βόρεια δε θυμάμαι να την παίζουμε έτσι αυτήν την παπαρίτσα… κάτι άλλο θα λέγαμε :-s

Μπα, ούτε εμείς στα νότια… Πρώτη φορά το ακούω

Βρήκα κι άλλο…We Burn twn Sabaton και When the world των Gamma Ray απ’τον τελευταίο δίσκο…Α ρε Kai παλιοκλεφταρε, ακομα και απο μια ασημη μπαντα καταντησες να κλεβεις…αφου κατακλεψες τα μισα τραγουδια των θεών Priest…

Δυο ακυρα που μου ηρθαν:

Το αρχικο riff του Melez (Therion απο το Lepaca Kliffoth) ειναι ξεπατικωμα του βασικου riff του Fly People Fly (Scorpions, απο το Fly To The Rainbow), αλλα οκ ο Christopher ειναι μεγας fan του Θεου Roth οποτε τον συγχωρουμε.

Το καταπληκτικο riff, στο τελος της κομματαρας Rain των Septic Flesh (Esoptron) ειναι ολοιδιο με ενα κομματι του Σπανουδακη που δεν θυμαμαι τον τιτλο του ο μλκς :lol:

Diamond Head - Am I Evil το riff στο 1:24 με το αρχικο του Aint Talking’ Bout Love των Van Halen.Για να το πιασετε πρεπει την ωρα που παιζει το αρχικο riff των Van Halen να θυμαστε πως ειναι αυτο του Am I Evil.Oποτε…

Το τελευταίο ριφ που παίζεται στο Chylde Of Fire των Witchcraft είναι κατα 95% το riff του Ιron Man…

Δεν ειναι κλεψια σε ριφ, ειναι κλεψια ιδεας πανω στη δομη του τραγουδιου και βγαζει ματια…

Οι Metallica εκλεψαν την εξης ιδεα απο τους Helloween :

Το αργο μελωδικο σολο στην μεση ενος καταιγιστικου τραγουδιου.

1985 Ηelloween : How Many Tears
1986 Metallica : Master Of Puppets

Καποιοι βεβαια θα στεναχωρεθουν και πιθανως θα αντιδρασουν στην ιδεα οτι οι ‘‘θεοι’’-θεοι Μetallica αντεγραφαν ιδεα απο ενα συγκριτικα μικροτερο ονομα ( οσο μικρο ονομα μπορουν να θεωρηθουν οι Helloween ) και μαλιστα τα χρονια της μεγαλης ακμης τους, αλλα νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο… :wink:

8α σε στενοχωρήσω πολύ αν σου πω ότι το μαστερ ηχογραφήθηκε το 1985 και πως οι χέλλοουεεν δεν ήταν η πρώτη μπάντα που έβαλε αργο μελωδικό σόλο σε καταιγιστικό κομμάτι;

Οχι , απλα πες μου και αλλα τετοια τραγουδια γιατι ειναι καλη φαση…:slight_smile: