Χαχαχα! :lol:
helloweenakia όπως βλέπεις μέχρι και με τον JimmyPage έφτασα στο σημείο να συμφωνήσω 100%! :lol: :lol:
Χαχαχα! :lol:
helloweenakia όπως βλέπεις μέχρι και με τον JimmyPage έφτασα στο σημείο να συμφωνήσω 100%! :lol: :lol:
Πραγμα που σημαινει ή οτι ο κοσμος φτανει στο τελος ή οτι τα τραγουδια ειναι ιδια :lol:
μάλλον ο maiden 79 έκανε edit τον deris και τραγούδησε αυτός … :lol: :lol: :lol:
(μιλάμε τραγικά ίδιο το τραγούδι …)
Το ρεφρεν του ‘‘If You Were a Woman’’ της Bonnie Tyler ειναι ίδιο με το ‘‘You Give Love a Bad Name’’ από Bon Jovi.
Έχει ακούσει το If I Knew o Kirka?:-k
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tρελή αντιγραφή του του Overnight Sensation των Firehouse8O
:lol: :lol: :lol:
H πλάκα είναι ότι και τα 2 τα έχει γράψει ο Desmond Child! :yes: :lol:
Μόνο που της Bonnie Tyler κυκλοφόρησε την άνοιξη του 1986 και των Bon Jovi το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς!
Αν και το “You Give Love…” είναι πολύ καλύτερο! 8)
O Kirka μας άφησε τον περασμένο Ιανουάριο…
Αν το άκουγε πάντως, κατευθείαν για μήνυση πήγαινε! :lol:
Επειδή είναι τελείως διαφορετικό ύφος δεν το πίανεις αμέσως, αλλά όντως μοιάζει…
Gamma ray- All of the damned solo copy paste απο Eagles-Hotel California
Άκυρη κλεψιά ( δλδ συμπτωματική τελειώς )
The Exploited - Was It Me από Tabula Rasa - Χριστίνα :!: :!:
ποιο κομματι??? ειμαι περιεργος like HELL!!!
Ναι ισχύει, αλλά who cares… Το κομμάτι όπως και ο δίσκος έιναι υπερθεικότατο
Μοιάζει λίγο με το the great deceiver από το recreation day (album)
Δηλαδη ο Kai Klepsen εχει το αλάθητο?:lol: (just kiddin)
Όχι, το land of the free έχει το αλάθητο
Offspring - Why Don’t Get A Job? από Τhe Beatles - Ob-la-Di, Ob-La-Da
( βασικά δεν ξέρω αν είναι άκυρο αυτό που λέω, διότι το τραγούδι παίζει να είναι και διασκευή με διαφορετικά λόγια, και απλώς να μην το ξέρω )
μετα το ‘οχι’ βαλε ενα ‘οτι’ κ βγαλε το κομμα…θα ναι πιο σωστο…
Δεν ξέρω αν είναι η μεγαλύτερη, πάντως το riff του dr. feelgood των M. Crue είναι τρελό copy-paste από το night of the long knives των AC/DC.
Edguy στο “Theatre of Salvation” στο “unbeliever” μετα το 2ο ρεφρεν οτι παιζει η κιθαρα ειναι copy απο το τελευταιο μερος του "TwilightSymphony"των Stratovarius, οι οποιοι με την σειρα τους εκει ψιλοδιασκευασαν λιγο ενα μερος του “Gates of Babylon” των Rainbow του Blackmore, ο οποιος μαλλον θα το ειχε ακουσει απο κλασσικη μουσικη:wink:
edit: και προφανως με την αναποδη σειρα επηρεασαν ο ενας τον αλλο…
Fates Warning - Dream Theater
στο Pleasnt shade of grey 5ο track ειναι ιδιο με κατι απο το scenes from a memory…ειναι βασικα αντιγραφη των δευτερων… τωρα ξενερωσα γιατι το θεωρουσα ριφαρα…γαμ% τους theater μου μεσα…
Δεν μπορώ να το θυμηθώ, πρέπει να πάω να το ακούσω.
Πάντως το Pleasant Shade of Grey κυκλοφόρησε δυόμισυ χρόνια πριν το Scenes from a Memory.