H εισαγωγη του three suns and one star των Down ποιο κομματι Sabbath μου θυμιζει?:-k (ελα ντε…)
Το βασικο θεμα του the mantle των agalloch (που ακουγεται και στο a celebration for the death of man) δεν
μοιαζει παρα πολυ με αυτο του “εγινε η απωλεια συνηθεια μας” απο τα διαφανα κρινα;
Δεν το λεω ως κλεψια,απλα οτι μοιαζει παρα πολυ.
Kai hansen :lol: Τωρα που θα βγαλουβ οι πριστ καινουριο αλμπουμ μετα απο λιγο θα κυκλοφορησει και αυτος.:lol:
Tων Πυξ Λαξ το Επαψες Αγαπη να Θυμιζεις εχει την εισαγωγη του these days των Bon Jovi σε πιο αργο:lol:
Και το wake up των Rage against the machine ειναι κλεψια απο το Kashmir…
Kαι Manowar - Die For Metal clopy paste…
Αυτο το τελευταιο του καρβελα που ελεγε “Μην την ψαχνεις αλλου…” εντελως αντιγραφη σε μερικα σημεια με Killing in the Name - Rage Against the Machine.
Ειδικα εκει που λεει: “Δυνατα φωναξε το…” ειναι σαν το “Did you do what they told ya”, ή ο,τι λεει τελος παντων δεν ειμαι και πολυ φαν…
And now you do what they told ya…
Πραγματι μοιαζουν πολυ… (eleos)
α γειασου
το wake up των rare against the machine απο το kashmir το ειπαμε; η εισαγωγη βασικα…
ακούστε και το κουπλέ του Give it away από Red Hot Chilly Peppers όμως!!! Εγώ νομίζω ότι αυτό είχε υπόψιν του ο μέγας Καρβέλας.
το αλλο που πηρε το layla και το δολοφονησε για να κανε ιτο γνωστο σουξε τοθ παρασκευα? ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ
Ωχ ναι! Βασικα, το Δυνατα φωναξε το ειναι απο ratm και το υπολοιπο (μην την ψαχνεις αλλου κοκ) ειναι rhcp
Επισης τρεληηηη αντιγραφη ειναι ενα του νινο απο ενα evanescence. Μιλαμε ιδιο κομματι ομως
αυτες οι ελληνοφωνες διασκευες ξενων hits ειναι απλα για ξερασμα και υπενθυμιζουν στον κοσμο ποσο ανεμπνευστοι ειναι οι σημερινοι ελληνες συνθετες και ποσο χαμηλο ειναι το επιπεδο τους
Mιας και το εφερε η κουβεντα,παρτε βιντεακι που εχω φτιαξει για το συγκεκριμενο τραγουδι
katse prota kane tis poliseis p exei kanei o karvelas edw kai 30 xronia … kai meta ela kai pes oti 8es… kai ama 8elei na adigrafei … nai 8a to kanei. gi afto simenei oti 8avmazei afto p adigrafei… gi ayto koita tin doulia s kai ayton tin dikia t , opia kai na einai… koultouriarides oloi na poume
Comment από κάτω!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
τολκι τα σπάει το βίντεακι, εύγε!
Deep Purple-Black Night απο το We ain’t got nothing yet-Blues Magoos
το εχει παραδεχτει κ ο ιδιος ο Blackmore σε συνεντευξη του…
κλεψια οχι μονο σε riff, αλλα και σε drums και σε ολο το τεμπο
Bathory - Home Of Once Brave (μεγααααααααλο σουξε!!!) στο φιναλε του , ειναι ομοιο με το For Whom The Bell Tolls
Τσεκαρετε Bathory-Dragon’s Breath και Judas Priest-Demonizer
http://youtube.com/watch?v=EJG-C9tX-d0 (02:23-02:38 ) και http://youtube.com/watch?v=ieByCvPuQns (00:23-00:34)
To ιδιο riffακι δεν ειναι?