Xαχα σωστός. Ε αν είναι να ξεπατικώνουν που και που Forbidden τους το επιτρέπουμε:p
Δωστε βαση στα intro.:!:
:roll: :roll:
Δώστε μου το οσκαρ να τελειώνουμε…
δεν μπορω μονος μου πρεπει να συνεδριασουν ολοι οι φορουμιτες
hungry for heaven του Dio
and the oscar goes to…
DAVIDIAN!!
Πρέπει να είναι φάση “έβγαλα αυτό το ριφ, νομίζω όμως το έχω ακούσει και κάπου αλλού… χμμμ, μπα στον ύπνο μου θα το είδα, ας το βάλω στο δικό μου άλμπουμ!” :-s
Kαι το The Haunted και το Machine Head και το AngelDust ειναι περιπτωσεις copy paste να πουμε.
Σε αυτο που λεει ο αποπανω,εχουν κατι φιλαρακια μια μπαντα και παιζουν κατι post-o-ειδες.
Σε ενα τραγουδι αθελα του ο κιθαριστας εχει κοτσαρει ριφ απο Rafferty Rules
Το Street Girl από Raw Silk, φέρνει λίγο σε Runaway από Bon Jovi.
Κομματάρες και τα 2!
Τα πληκτρα που οντως μοιαζουν σου δινουν αυτη την εντυπωση νομιζω.Και ο ρυθμος στα drumms.
:-k:?
και για να γελασουμε( ιη ισως και να κλαψουμε ) ακουστε της Βισση το ΨΕΥΤΙΚΑ…και της Βανδη το ΣΠΑΝΙΑ…
Eιχανε παει στα δικαστηρια γιαυτα τα τραγουδια…φοιβος ειναι κορυφη στην κλεψια.Ακουστε επισης το Δηλητηριο του Καρρα…και στην εισαγωγη πειτε μου ποιο σας θυμιζει και θα κανετε εμετο.επισης δεν χρειαζεται να σας πω για τον Λεμπεση που τραγουδαει το Freestyler…συγνωμη ηθελα να πω Η αγαπη βλαπτει σοβαρα την υγεια σου…¨)
Ρε συ αυτό είναι copy-paste το Amaranth! Ελπίζω να έχουν πάρει την άδεια από Nightwish… 8O
O ρυθμός του Nothings Sacred (2007) των London After Midnight θυμίζει αρκετά το κουπλέ του “Αφήνοντας πίσω το μέλλον” (2000) των δικών μας Nexus.
Το εισαγωγικο riff του ‘‘Spartan’’ των Ragenheart ειναι το βασικο riff του ‘‘Bridge Of Death’’ των MANOWAR.
Δεν με χαλαει παντως, το τραγουδι ειναι φοβερο.
Το riff πριν να ξεκινησουν τα λογια του Death squad - Sacred Reich (1987 Ignorance) το ‘‘δανειστηκαν’’ οι Sodom στο ομονυμο του Agent Orange (1989)…
trivium-a gunshot at hands of trepidation
at the gates-slaghter of the soul
οι trivium εκλεψαν το riff των gates για την εισαγωγη του τραγουδιου τους.Αν και ειμαι φαν τους το ειδα στο youtube και το παραδεχτηκα.Δυστηχως δεν εχω το link
Boston-More Than A Feeling
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
σε κάποιο μέρος του more than a feeling το riff είναι ακριβός όπως του smells like teen spirit…τώρα αν ειναι κλεψιά δεν ξέρω αλλα μιάζει πολύ.