Μεγαλυτερη Κλεψια σε Riff

Ο Φοιβος ακουγε πολυ χιεβι μεταλ στα νιατα του.

το αρχικο riff [-X

http://www.youtube.com/watch?v=-b7qaSxuZUg

http://www.youtube.com/watch?v=r8OipmKFDeM&feature=related

εδώ δεν έχουμε απλά κλεψιά σε riff, αλλά κλεψιά της μουσικής μιας ολόκληρης μπάντας. :stuck_out_tongue:

δεν ξέρω αν έχει ξανά ειπωθεί

το riff που μπαίνει στο 1:04

με PPK - Resurrection

Ο Μάλαμας ακούγεται παντού :stuck_out_tongue:

sorry για τις 22 μέρες αργοπορίας 8)

Δεν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο riff αλλά όλη η δισκογραφία των Maiden είναι αντιγραφή από αυτό:

[SPOILER]δώστε βάση κυρίως στο μπάσο και στο σημείο 6:20 (αν και ολόκληρο το κομμάτι είναι από μόνο του παράδειγμα)[/SPOILER]

:papas: αχ αυτό το ριφάκι.

ωωω ρε φιλε! Οι maiden εχουν επιρροες Zeppelin!!!

εκτος απο το Child in Time που εκλεψαν οι Deep Purple απο το Bombay Calling (και το εχουν παραδεχθει οι DP και οι It’s A Beautiful Day πηραν για αντιποινα το riff του Wring that Neck) δεν ξερω αν εχει αναφερθει και το Black Night που το εχει κλεψει ο Μαυροπερισσοτερος απο το Summertime του Ricky Nelson! :smiley:

[B]Dozer[/B] το [B]Drawind Dead[/B] στο 1.40 εως 1.49 με το 00.21 εως 00.30 του [B]Suicidal Man [/B]απο [B]Uriah Heep.[/B]

Eτσι μου φαινεται τουλαχιστον!

[U]αυτο[/U]

μου θυμιζει εντονα γνωστη μελωδια συνθηματος

[B]εδω[/B] απο το 3:15 και μετα

με [B]εδω [/B]απο το 0:22

πιανακι

Nταξει, δεν το λες κλεψιά και εύκολα, αλλά με το φίλο που το ανακαλύψαμε ταυτόχρονα ακούγοντας τις ακουστικές και τα ντουμπλαρίσματα της κιθάρας στις εισαγωγές, δεν κολλάγαμε αμαλάχει να τους πούμε για την τρανταχτή επιρροή και στη μούρη τους.:p:D

Ιn my darkest hour

Crack the skye

χαχαχαχα πωω δακρυσα με το λιονταρι!:lol::lol:

Απο το νεο δισκο των Motorhead,το κομματι Motorhead - Rock n roll Music σαν να θυμιζει καπως AC/DC - High Voltage ειδικα στην αρχη απο 14’’- 44’’. :stuck_out_tongue:

Riot - Swords and Tequila
Accept - Flash Rockin’ Man
Iron Maiden - 2 Minutes to Midnight
Mercyful Fate - Curse of the Pharoahs
Raven - Seek And Destroy

αυτα τα 5 μοιαζουν μεταξυ τους απιστευτα…sorry αν εχουν αναφερθει ειδη…

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει το εξης,αλλα προσωπικα οταν ακουω την εισαγωγη απο αυτο:

OZZY-Fool Like You

μου ερχεται κατα νου η εισαγωγη απο αυτο:

Carlos Santana-Black Magic Woman

Φιλε το ‘‘Black Night’’ το πηραν οι D.P απο αυτο :

:lol::lol::lol: