Roadburn 2010 - 15-17 Apr. Tilburg, Holland

σαββατιάτικο ξύπνημα λοιπόν…

αν και δεν είμαι ακόμα ψημένος.

Αν έχουν ανακοινωθεί ΕΗG μέχρι τότε (τους είχαν σε άλμπουμ οφ δι ντέη στο RB σάιτ) σε βλέπω γεμιστό στο φούρνο.

Έχει ψάξει κανείς εισιτήρια, τρένα, διαμονές κτλ? Πόσο βγαίνει η σούμα?

“Horisont, Horisont, Horisont, Horisont”

www.myspace.com/horisont

500-600 πάνω κάτω μαζί με αεροπορικά.

Το ψήνω γιατί δεν έχω πάει ποτέ ρε πούστη μου. Φέτος έχει και goatsnake,yob μεταξύ άλλων οπότε αρχίζω να μαζεύω 8)

Ρε, έχει Thorr’s Hammer, θα κλάψω!

μια σούμα του τι έχουμε μέχρι στιγμής…

Roadburn 2010 will run for three days from Thursday, April 15 to Saturday, April 18 at the 013 venue in Tilburg, Holland. There will be an additional Afterburner event on Sunday, April 18, 2010.

Officially confirmed bands for Roadburn 2010

Thursday, April 15th, 013 venue & Midi Theatre:

Goatsnake
Enslaved
Sons of Otis
Yob
Mouth of the Architect
Kylesa
Øresund Space Collective
Bong
The Wounded Kings

Friday, April 16th - Tom Gabriel Warrior’s Only Death Is Real (013 venue):

Triptykon
Thorr’s Hammer
Trinacria

[I]Dream of an Opium Eater (as part of the Roadburn Festival)

Friday, April 16th - Roadburn Festival, Midi Theatre:[/I]

Comus
Karma To Burn
Church of Misery
Master Musicians of Bukkake

Saturday, April 17th, 013 venue & Midi Theatre:

Enslaved / Shining (NO) - playing The Armageddon Concerto
Shrinebuilder
Candlemass 25th Anniversary show, including Epicus Doomicus Metallicus in it’s entirety
Yob
Sons of Otis
Brant Bjork & The Bros
Moss
Yakuza
Altar of Plagues

Astra
Fatso Jetson
The Gates of Slumber
Horisont

Μέχρι στιγμής για YOB, Goatsnake, Shrinebuilder, Sons Of Otis, Karma to Burn , Brant Bjork ψήνομαι . Το θέμα είναι για 6 μπαντες που γουστάρεις τίγκα κάνεις ταξίδι 500-600 ευρώ? :-k
Αν ανακοινώσουν όμως τπτ sleep ή καμιά άλλη έκπληξη αλλάζει το πράμα…

Πόσες όμως παραπάνω θα γουστάρεις κι από αυτές που στο μπίλιν που δεν ξέρεις.:wink: Τα ονόματα έχουν δρόμο ακόμα πάντως, και σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις (μικρές ή μεγάλες). Πάντως και μόνο η εμπειρία πρέπει να είναι τεράστια, θα σε διαβεβαιώσουν και τα παιδιά που έχουν πάει. Μιλάμε για τη Μέκκα του πειραματικού ήχου.

Οτι είναι τιτάνια εμπειρία είναι. Αδιαμφισβήτητο.
Τέτοια διοργάνωση δεν έχεις ξαναδεί. Κρατάω μια πισινή μόνο για το ΑΤΡ στην Αγγλία.

Εγώ περιμένω ένα-δυο ΓΕΡΑ ονόματα ακόμα πάντως για να ψηθώ

Αν ανακοινώσουν Sleep ή κάτι αντίστοιχο έφυγα :stuck_out_tongue:
Πάντως σίγουρα θα δω και μπάντες εκεί που θα με ψήσουν ενώ δεν το περιμένω. Απλά κάτι γίνεται κάθε χρόνο και δεν έχω πάει ποτέ στο γαμώroadburn.Ας το κάνουν μια φορά και ελλάδα :stuck_out_tongue:

best joke i heard φετος :lol:

πηγαινε εξω ρε να δεις τι σημαινει συναυλιακες συνθηκες επιπεδου ασε που ειναι κ στην ολλανδια που εχουν καλο…γαλα :stuck_out_tongue:

θελω curators τους isis να φερουν ολη τη χλεμπα του ποστ μεταλ

minsk
russian circles
baroness
pelican

κλπ

Το roadburn είναι εμπειρία πέρα απο την μουσική. Ο κόσμος, οι συνθήκες, ο χώρος, το feeling είναι ιδανικά. Απλά φέτος, ύστερα απο 3 χρονια στη σειρά που πάω, δεν με πολυψήνει. Πολύ reunion και νοσταλγικό cult απο την αρχαιότητα.

Βέβαια κάθε χρόνο τα ίδια λέω, και φέτος αν ανακοινώσουν EHG ή SLEEP πάλι doom πάσχα στο Tilburg θα κάνω…

αγάπες στον νουμπά. :slight_smile:

αυτο για sleep ειναι ‘χειροπιαστη’ υποψια η πεταμε ονοματα στο ασχετο?:stuck_out_tongue:

παντως νταξει εγω αν καταφερω να τα κανονισω (και που δεν εχω ξαναπαει) δεν ψηνομαι απλα, ειμαι burnt to a crisp που λενε και στο χωριο μου

τ’ ακουσαμε κι αυτο. φανταστικες φωνες και μεηντενιλες εχω να πω και ανοιγμα καριερας στο τιλμποργκ. δυναμικο και το artwork.

Να και κάτι που δε θα ενθουσιάζει τον αποπάνω λογικά

"We are pleased to announce that Nachtmystium will be making our Roadburn debut this coming year!?, says Blake Judd, ?We will be performing a unique-to-Roadburn set that will focus on our more psychedelic-inspired material, along with brand new material from our next full-length record ?Addicts: Black Meddle Pt. II?.

?A guest appearance by Bruce Lamont of Yakuza (who played on our last full-length, ?Assassins: Black Meddle Pt. I?) can be expected at Roadburn this year, along with some other surprises. We are very excited and honored to get the opportunity to be a part of this amazing festival.?

More bands announced for Roadburn 2010: Jex Thoth, Shining (NO) Ancestors, Los Natas & Monkey3 amongst others

http://www.roadburn.com/2009/11/more-bands-announced-for-roadburn-2010-jex-toth-shining-no-ancestors-los-natas-monkey3-amongst-others/