JOAN JETT
Μιας και βγάζει δίσκο σε λίγους μήνες…ας την τιμήσω…είναι και η αγαπημένη μου φωνή
Dolores O’ Riordan
H Θεά μου η Ντολόρες! είναι μοναδική!!!
[CENTER]
Sheryl Crow[/CENTER]
Eκτος απο Doro και Chastain, οι αδερφες Ann και Nancy Wilson (heart).Απλα απιστευτες για μενα και η Ann ισως απο τις καλυτερες φωνες της rock (ολα αυτα για τους 70ς δισκους)
ενδεικτικα: http://www.youtube.com/watch?v=hpkitLUbeEg&feature=related
marie fredriksson των roxette απιστευτη φωνη!!!
A, επι μακραν η Janis αλλα εχω απιστευτη αδυναμια στην Debbie Harry και στην Joan Jett! Καλά η Debbie ειναι θεάρα!!!
LitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLitaLita
[SIZE=“4”]LEATHER LEONE[/SIZE]
DORO PESCH
Μαρια Βασιλακη
Ναταλια Ρασσουλη
και η πληκτρου των Dark Nova (:thumbup:)
“We Shall Overcome”
Η μπασίστρια των Bolt Thrower ρε καλόπαιδα!
Simone Simons :roll::naughty:
patti smith
joan jett karen carpenterloreena mckennitt
bjork
gabriella cilmi
amy mcdonald
http://www.youtube.com/watch?v=lBWY3bli92Y αφεθειτε στη μαγεια
δεν ηξερα οτι υπηρχε τραγουδιστρια με το ονομα Patti Smyth
Angel of Death εδώ είναι το αντίπαλο θρεντ του “Πιο όμορφη ηθοποιός/τραγουδίστρια?” ?
:lol::lol: θα μπορουσε.Ξερω οτι ειναι ασχημες οι περισσοτερες (αν οχι ολες) αλλα εχουν φωναρα.
Φίξντ! 8)
:lol::lol:
Ok, για τη Jo Bench ξέρουμε όλοι πόσο πολύ τα σπάει. Τελευταία πολυσυμπαθώ Laura Pleasants των Kylesa. Δεν ξέρω, η τύπισα είναι έχει και ταλέντο αλλά και attitude (ειδικά για τη μπλούζα της αξίζουν συγχαρητήρια).
πολυ μεταλ η McKennitt
Sheryl Crow!!! Nα και μια ομορφη για αλλαγη:p
Μπαρδον. Οταν λεμε αγαπημενη εννοουμε καλυτερη φωναρα ή καλυτερη ******?
Η συγκεκριμενη παντως τα εχει ολα. FOR THOSE WHO DARE λεμε ρε.
Σβηνει ολες τις σουρλουλουδες.