Τι επαγγελματα θα ταιριαζαν στους χρηστες του rocking.gr?

Γιατι θα τα ειχε φαει ολα ε?

Ούτε στο σφαγείο δε θα προλαβαίναν να φτάσουν τα γουρούνια.

RedRum:Τεχνικος κιθαρας στους Mastodon

Manos87:Προπονητης της Προοδευτικης

Ασταδιαλα ρε:p

Λοιπον :

Bleeding History ----> Pierre Woodman (νταξει αυτο κατωχυρωθηκε πριν).

Γρακχος -----> Λαικο Επιτροπατο Εσωτερικων Υποθεσεων της Σοβιετικης Σοσιαλιστικης Δημοκρατιας της Ελλαδας.

ΒΑΝ----- > O Ρατατουλης

Vangelis --------> Κλαφτης (επι πληρωμει, σε κηδειες/μνημοσυνα, πρεμιερες θεατρων/κινηματογραφων κλπ)

Φριντομ --------> Κατεστραμμενος γεωλογος σε αδαμαντορυχειο του πουθενα

Τherion -----------> Εισαγωγεας καρβουνακιων για ναργιλεδες…

Βακιλλος -------------> ΕΠΟΠ

Nekro ------------------> Iδιοκτητης vegetarian εστιατοριου

Original ------------> Γραμματεας του Παγκαλου

μπα κηδειες/μνημοσυνα θελουν θρηνο. εγω κλαιω διακριτικα. για γαμους κτλ.

Μοιρολογιστρα δεν λεγεται αυτο?

λεπόν…

Ανγκμαρ: Συγγραφέας δεκάδων βιβλίων με ενδεικτικούς τίτλους “Υπάρχει ζωή μετά τους γκάρντιαν?”, “Συνταγές μαγειρικής υπό την ακρόαση Πορκιουπάιν Τρη” κλπ.
Τα τελευταίο του βιβλία “Είδα Νιουρόσις στο Ρόντμπερν” & “Γαλλίδες: Μια ιστορία λατρείας” πήγαν άπατα γιατί έβγαλα εγώ τα “Εγώ τους είδα και στο Μπρούταλ Ασώλτ!” & “Τσέχες και ξερό ψωμί” :stuck_out_tongue:

Αρέλδια: Ιδιοκτήτρια Σεξ-Σοπ

Αγουέηκ: Πλανόδιος πωλητής τυρόπιτας που θα πρήζει τους άτυχους περαστικούς σχετικά με το “πόσο καλά έχει κατανοήσει την σημασία του έξτρα σουσαμιού”, “πολλοί τρώνε τυρόπιτα, λίγοι κατανοούν το μεγαλείο της” κλπ.

Βάκιλλος: Βαρυποινίτης και παράλληλα εθνικός ήρωας.

ΒΑΝ: Ιδιοκτήτης της Αλτεργκράουντ. Στον ελεύθερο χρόνο του θα συνεργάζεται με το Νομιστεράκι (βλ. παρακάτω)

Νταρθ: Γραφιάς σε στρατολογικό γραφείο ή λοχίας στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στορμτρούπερς.

Ντεθστερ: ΤΙΜΙΟΣ οικοδόμος

Φορκμπόι: Εργάτης σε εργοστάσιο. Δουλεύει 15 ώρες την ημέρα χωρίς ένσημα και πενιχρό μισθό, αλλά δεν διαμαρτύρεται γιατί νιώθει ευλογημένος που μπορεί να ακούει καθημερινά τον αιθέριο ήχο της φρέσκιας λαμαρίνας.

Φρίντομ: Λαϊκός τραγουδιστής που σκάει μύτη ονστέιτζ με μπλούζα σάβατατζ.

Γράκχος: Τηλε-μαϊντανός που με το που πάει να μιλήσει στο εκάστοτε πάνελ, πέφτουν διαφημίσεις. Ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πολύτιμος φίλτατε! Θα θέλαμε 4 εκπομπές για την κάθε σας ανάλυση! :stuck_out_tongue:

Ισις: Πολιτικός ανταποκριτής του BBC που χέζει την επικαιρότητα και κυνηγάει μαναράκια.

Καρβου: Αεροσυνοδός της Ολυμπιακής που αντί για οδηγίες να δέσουν οι επιβάτες τις ζώνες τους, τούς λέει να πατάνε ριπόρτ.

Λέρις: Freelance τυροκόμος, στον ελεύθερο χρόνο του γράφει βιβλία για την φιλοσοφική προέκταση των συνειρμών.

Νέκρο: Ταβερνιάρης. Κάθε βράδι πίνει ό,τι δεν ήπιαν οι πελάτες της ταβέρνας, και μετά ποστάρει στις “παράωρες”

Νίχιλιστ:
Νταλικέρης με αυτοκόλλητο Μπρούταλ Τρουθ δίπλα στο “μπαμπά μην τρέχεις” γιατί κατά βάθος είναι αγαπούλης.

Νομιστεράκι: Παρουσιαστής μεσημεριανάδικου. Βασική θεματολογία της εκπομπής ο Πετρέλης και οι Σόρα. Συχνά κάνει γκεστ εμφανίσεις ο Μπαν και αρχίζουν να βρίζονται ον αιρ.

Άουτλω: Ιεραπόστολος στο Γκολάν, όπου αντί για τις γραφές, μοιράζει σιντιά χέητμπριντ.

Ποτοφγκόλντ: Ροουντι των Severe Torture. Συχνα αντικαθιστά και τον τραγουδιστή χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι.

Ρεντ Ραμ: Χάι-Κλας ταξιτζής για σελέμπριτι.

Στρέυ Κατ: Ηθοποιός. Θα υποδυθεί την πράκτορα Σκάλι στα νέα επεισόδια του X-Files.

Ανγκμαρ: Ιδιοκτητης δισκαδικου οπου θα πουλαει κλασσικα εγκυκλοπαιδειες γραμμενες απ τον ιδιο και με την πληρωμη εξτρα εισητηριου ο Ανγκμαρ θα αφηγειται μια απ τις χιλιαδες ιστοριες/εμπειριες του στον πελατη!

Αουτλω: Ιδιοκτητης βιντεο κλαμπ με ταινιες αποκλειστικα απο τη δεκαετια του 80 φορωντας παντα t-shirt με Ψαλτη η Τσακωνα.

Αρέλδια: Ιδιοκτητρια οικου Bondage Discipline - Domination submission - Sadism Masochism:!:,φετιχ και τετοια.Μεγαλοεπιχειρηματιας σεξ σοπ επισης με το 95% της ελληνικης αγορας και υποκαταστηματα σε καθε γωνια της χωρας!

Βακιλλος: Βασανιστης του Σκουρτζου και χρονιος τηλεθατης της σειρας ‘‘Βαρβαροτητες’’ οπως και τρας εκπομπων.

ΒΑΝ: Ε αφου το σπουδαζει που το σπουδαζει, μπορει να γινει σεφ σε οποιαδηποτε κοινωνικη εκδηλωση της Αλτεργκραουντ.Ακροατης ανεκδοτων του Νομιστερακη.

Βλεεδιν: Ειναι τοσα πολλα που δεν μπορω να τα συνδυασω ε!:smiley:

Ειντζελ_Ντεθ: Χασαπης!

Ντεθστερ: Λαμπρος επιστημονας στο CERN.

Φρεεδομ: Aνθρακωρυχος στη Γερμανια.

Ισις: Πρωτοδοκιμαστης τσοντων σε γνωστες εταιρειες οπως private,brazzers,hustler κλπ.

Ιφριτ: Μαστρωπος,Γκανκστερ.

Κορψετα: Το πρωι ιδιοκτητρια πολυκλινικης με ειδικευση στην πλαστικη χειρουργικη και συγκεκριμενα το γυναικειο στηθος.Το βραδυ ιδιοκτητρια σαπιου-παρακμιακου μπλακ/ντεθ οινοπνευματοποτειου οπου θα πηγαινει ο Νεκρο μετα την ταβερνα και θα το κλεινουν μαζι!:p[B]

Μακιντος:[/B] Αναλογικος δοκιμαστης πλαστικων κουκλων.

Μανος87: Μεγαλοεπιχειρηματιας με πολλα κλαμπ στην παραλιακη!

Μαρια(Ρουκζουκ):
Μεγαλομετοχος στον Βενετη.

Νομιστερακης: Αφηγητης ανεκδοτων με κυριο ακροατη τoν ΒΑΝ.

Νταρκ_Οφ_Δε_Σαν: Προγραμματιστης στη Μαικροσοφτ με ειδικοτητα στην δημιουργια κακοβουλων σπαμ-μποτ.

Ντεθσοουλ:
Μιας και πηρε καινουργιο αμαξι,σοφερ του Βλεεδιν.(Και ταυτοχρονα σωματοφυλακας του!)

Ντεξτερ: Ιδιοκτητρια αντιπροσωπειας αυτοκινητων ΦΙΑΤ με χομπυ την πτηση με αεροπλανα!

Ντιμιταλικα: Ιδιοκτητρια ολων των συνδεσμων του Ολυμπιακου και κουμπαρα του Τακη Τσουκαλα!

Τζειντς: Ιδιοκτητρια γκοθ σοπ και τα συναφη με υποκαταστημα στα Καλαβρυτα και στο Λουτρακι.

Κι εγω κι εγω.

Νεκρομεηχεμ: Εξεταστης στις πανελληνιες. Τα γραπτα θα φτανουν στον τριτο εξεταστη με τζατζικια πανω.

Μπληντιν: Τσοπανης, θα μου κανει παρεα οταν θα φυλαω τα προβατα.

Θεριον: Κτηνοτροφος, με ειδικευση στις γαλοπουλες.

Βακιλλος: Υπευθυνος να σπαει τα νευρα του ανωθεν κτηνοτροφου.

Σοφι-κ: Θα κανει τη φωνη της Σαντη στον Μπομπ Σφουγγαρακη.

Ιφριtoolης: Μποντηγκαρντ επι πληρωμης με μαυρο αμανικο μπλουζακι που φερει λογοτυπο METALLICA και ντιτζεη.

Διμονκλινα: Βιντεογκεημ τεστερ. Ολα τα παιχνιδια πριν βγουν στην αγορα θα περνουν απο το πισι του για εγκριση.

Μακιντος: Δοκιμαστης των νεων γευσεων στα ruffles.

Φρηδομοφροκ: Αποτυχημενος ντραμερ, γυρναει στην ομονοια χτυπωντας ενα κατσαρολι εκλιπαρωντας τους περαστικους για ελεος.

Νεφελη: Θα ακολουθει τον φρηδομ και θα του γκρινιαζει.

ΒΑΝ: Μεγαλος σεφ, κοντραρει στα ισα τον Μαμαλακη και τον Τζεημη Ολιβερ.

Παμκιν: Παγκοσμιου φημης burger-tester, κι επισης κατασκευαστης υπερσυγχρονων gps.

Γιασονας: Τεραστιος ρεηντιο προντγιουσερ σε Σκωτια και Ελλαδα.

Ρετς: Επαγγελματιας πλεον μουσικος και μπασιστρια, ληντερ του φαν κλαμπ των αησης.

Σαμαν: Γκρουπη του παραπανω φαν κλαμπ, οπως επισης και αυτου των νιουροσις. Κυκλοφορει με βαμμενο ματι και εξτενσιονς.

Ντεντ: Ανερχομενο μαθηματικοφυσικο αστερι, αριστουχος στις πανελληνιες εξετασεις και τσηρ ληντερ του προντγιουσερ Γιασονα.

Φενια: Υπευθυνη σε τμημα πολυκαταστηματος στην πτερυγα των λουτρινων αρκουδακιων.

Δεχτερ: Ληντερ στο χημειο του κρατους, ειδικη στο σαμποταζ των ολυμπιακων αερογραμμων με διαφορα χημικοκατασκευασματα.

Χαλισεκο: Μεγαλος φροντμαν επιτυχημενης μπαντας, εχει κανει επιτυχια ομως μονο στην Αμερικη. (χοχο)

Ντιμι: Ε τι να λεμε τωρα. Προσωπικη οικιακη βοηθος του ΧΕΤΦΗΛΝΤ.

Κιρατζος: Δρομεας αντοχης για να πηγαινει σε εστιατορια, να τρωει τον αμπακο και μετα να το βαζει στα ποδια.

ρε παλιο-μπλήντιν! Όταν αναφέρεις το όνομα μου, πέτα και κανά report για να το πάρω χαμπάρι :stuck_out_tongue:

Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί αυτές οι εποχές ρε.
Πλέον προσανατολίζομαι στο επαγγελματικό ξύσιμο των αχαμνών (μου).

ΑΥΤΟ θέλω να το δω.

H κανονικη μου δουλεια ειναι :slight_smile:

http://www.youtube.com/watch?v=xF4HRjhAuxg

http://www.youtube.com/watch?v=Q8p0Vpx67sE 8)

ξέχασες το “τενκ γιου” :p:p:p

Ρε παλιανθρωποι!Εγω ανεργος θα μεινω?:stuck_out_tongue:

Ντάξει, εσένα θα σε κάνουμε λατζέρη να μην παραπονιέσαι.

Εσύ να πας να καταθέσεις τα χαρτιά σου στον ΟΑΕΔ για επίδομα ανεργίας.