Πάλι καλά που έφυγα σβέλτα γιατί θα με ξαναέβαζαν μέσα σηκωτό.
Στην πρώτη μάχη (των 8), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ, χωριστήκαμε σε Κόκκινους-Μαύρους πάλι (epic fail), παίξαμε τρία μονά, και το κοντέρ έγραψε 3-0, υπέρ της κόκκινης αρμάδας.
Στο δεύτερο γύρο, της πεντάδας ανωτέρω, στοιχηματίζω πως κέρδισε η ρακή.
Υποκλίνομαι -και δεν είναι επειδή παίξαμε 1,5 ώρα, ήπιαμε ρακές κ φάγαμε πίτσες ακούγοντας μέταλ μέσα στο κρύο για 2 ώρες και μετά αποφασίσαμε να τελειώσουμε την ρακή με ένα μεθυσμένο μονό μισής ώρας.
Υποκλίνομαι γιατί μετά από όλο αυτό το σημερινό Έπος, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει η βραδιά από αγνή ατόφια και ανόθευτη γαμημένη ποίηση Κομισάριου!
Παίδες, από τις καλύτερες Κυριακές του 2022, δεν έχω λόγια!!
Σας χαίρομαι ρε αλάνια, με τις φωτογραφίες και τα όλα σας, μονολεκτικά ΦΑΣΑΡΑ, κι ας ζήλεψα αφόρητα Δηλώνω παρουσία για Κυριακή και προσδοκώ τέτοια ωραία να επαναλαμβάνονται!
Για να δουμε το number of the Μπιστ αυτης της εβδομαδας, με νεα προσθηκη @Giasonas ξεκιναμε, επανεμφανιση του θαμωνα πλεον @Moonchild92 και συμμετοχη και του γραφοντος (μετακομιζω το Σαββατο, λογικα θα ειμαι πτωμα, αλλα αφου στοχαστηκα “to μπιστ or not to μπιστ” θα απαντησω θετικα)
Κυριακη 4 Δεκεμβρίου - 19.00-20.30 ή 20.30-22.00
(το 17.30-19.00 δεν ειναι ειναι διαθεσιμο στο Eurohoops, το 19.00-20.30 για την ωρα ειναι και για μισο και ολοκληρο, οπως και το 20.30-22.00)
The Μπυστικαλ Μπιστ οφ Ριμπαουντ επισης θα ηταν ενας τρομερα μαχιμος τιτλος για τον πρωτο ριμπαουντερ της Λιγκας, σε παρομοιωση με το the round mound of rebound του πιο ΓΑΜΑΤΟΥ παικτη που εχει πατησει ποτε σε παρκε (οχι goat βεβαια)